Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

młodość czy (i) głupota ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 18:37

hrupek666 napisał(a):
Bocian napisał(a):Jeszcze co do trwającej tu dyskusji. Mężczyzna który zabił dziecko na Ursynowie, miał ponad 70 lat i najprawdopodobniej rozmawiał przez telefon. Jeśli to sie potwierdzi to dla mnie taki gość jest na równi niebezpieczny jak idiota z BMW. Z premedytacja łamał przepisy ruchu drogowego co mogło doprowadzić do śmierci tego chłopczyka.

Dodaj jeszcze że to było na przejściu dla pieszych :!: i się z tobą zgodzę w 100% :evil:

To, że na przejściu to już było pisane. Niebezpieczne miejsce, na łuku.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.06.2014 19:01

Jakież te nasze prawo jest kulawe. Debil robi co chce, a babcię za sprzedaż marchewki na chodniku zamkną lub kradzież batonika w markecie. Hipokryzja wymiaru sprawiedliwości. Jedyne wyjście to odstrzelić łeb debilowi zanim kogoś potrąci z wynikiem śmiertelnym.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 15.06.2014 19:04

darek1 napisał(a):Jakież te nasze prawo jest kulawe. Debil robi co chce, a babcię za sprzedaż marchewki na chodniku zamkną lub kradzież batonika w markecie. Hipokryzja wymiaru sprawiedliwości. Jedyne wyjście to odstrzelić łeb debilowi zanim kogoś potrąci z wynikiem śmiertelnym.

Sie zaraz zacznie... zlot pseudomoralistów, którzy będą ci udowadniali, że się nie znasz i wysyłali do szkoły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 15.06.2014 19:06

darek1 napisał(a):Jakież te nasze prawo jest kulawe. Debil robi co chce, a babcię za sprzedaż marchewki na chodniku zamkną lub kradzież batonika w markecie. Hipokryzja wymiaru sprawiedliwości. Jedyne wyjście to odstrzelić łeb debilowi zanim kogoś potrąci z wynikiem śmiertelnym.

Ale każdemu po 70-ce? Bo już się gubię.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 19:31

Raul73 napisał(a):

Sie zaraz zacznie... zlot pseudomoralistów, którzy będą ci udowadniali, że się nie znasz i wysyłali do szkoły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Raul73 napisał(a):
A tak w ogóle to widzę, że wszyscy, którzy mieli coś sensownego do powiedzenia, już się z tego wątku wynieśli i darowali sobie słowne przepychanki, więc ja również sobie daruję (bez żalu).

Od dziś wolę skupić się wątku MŚ Brazil :mrgreen: :mrgreen:

:papa: :papa: :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 15.06.2014 19:33

Jest takie powiedzenie - Uderz w stół....
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 19:33

darek1 napisał(a): Jedyne wyjście to odstrzelić łeb debilowi zanim kogoś potrąci z wynikiem śmiertelnym.

Zabijać kogoś zanim popełni przestępstwo? Kolejny wielbiciel Dzierżyńskiego.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 19:34

Raul73 napisał(a):Jest takie powiedzenie - Uderz w stół....

Raul73 napisał(a):
A tak w ogóle to widzę, że wszyscy, którzy mieli coś sensownego do powiedzenia, już się z tego wątku wynieśli i darowali sobie słowne przepychanki, więc ja również sobie daruję (bez żalu).

Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 15.06.2014 21:00

Długo nie trzeba było czekać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 21:02

Raul73 napisał(a):Długo nie trzeba było czekać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Raul73 napisał(a):

Ostatnio edytowano 15.06.2014 21:04 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.06.2014 21:03

Bocian napisał(a):
darek1 napisał(a): Jedyne wyjście to odstrzelić łeb debilowi zanim kogoś potrąci z wynikiem śmiertelnym.

Upośledzona ta nasza Policja i wymiar sprawiedliwości. Jakby tak Bocianowi gówniarz BMW dziecko zabił czy sędziemu to ciekaw jestem jakby tu na forum zeznawali. Pacyfiści. :papa: :hut:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 21:07

darek1 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Upośledzona ta nasza Policja i wymiar sprawiedliwości. Jakby tak Bocianowi gówniarz BMW dziecko zabił czy sędziemu to ciekaw jestem jakby tu na forum zeznawali. Pacyfiści. :papa: :hut:

Od tego jest policja aby kogoś takiego zatrzymać a sąd aby osądzić.
I takie argumenty Daruś tu nie trafiają bo już nie raz było pisane, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A co powiedz Daruś, jakby tym idiotą z bmw był twój syn?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.06.2014 21:10

Nie mógłby być mój syn bo po pierwsze nie mam syna, a po drugie Prymitywa bym nie wychował. Natomiast gdyby hipotetycznie byłby to mój syn to bym mu łeb odstrzelił, a w najlepszym przypadku za ryj zaciągnął do pierwszego komisariatu.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 21:12

darek1 napisał(a):Nie mógłby być mój syn bo po pierwsze nie mam syna, a po drugie Prymitywa bym nie wychował. Natomiast gdyby hipotetycznie byłby to mój syn to bym mu łeb odstrzelił, a w najlepszym przypadku za ryj zaciągnął do pierwszego komisariatu.

Slogany i bajania.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.06.2014 21:15

Na pewno bym go nie bronił. mam swoje zasady i honor daleki od wielu polityków pokazywanym w TV. Tego w życiu nikt mi nie odbierze, żaden urząd, żaden sąd.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

młodość czy (i) głupota ? - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone