Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

młodość czy (i) głupota ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 21:16

darek1 napisał(a):Na pewno bym go nie bronił. mam swoje zasady i honor daleki od wielu polityków pokazywanym w TV. Tego w życiu nikt mi nie odbierze, żaden urząd, żaden sąd.

Nie twierdzę, że nie masz. Jedynie idiotyzmem jest dla mnie pisanie o strzelaniu w łeb swojemu dziecku.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.06.2014 21:19

Lepiej jak ojciec łeb upierdo... zabójcy niżli maja to zrobić inni.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2014 21:20

Bocian napisał(a):
darek1 napisał(a):Na pewno bym go nie bronił. mam swoje zasady i honor daleki od wielu polityków pokazywanym w TV. Tego w życiu nikt mi nie odbierze, żaden urząd, żaden sąd.

Nie twierdzę, że nie masz. Jedynie idiotyzmem jest dla mnie pisanie o strzelaniu w łeb swojemu dziecku.

Nie uważasz że to pod publikę ? Że to tylko czcza gadanina ?
A przy okazji forma zaczepki.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 21:20

darek1 napisał(a):Lepiej jak ojciec łeb upierdo... zabójcy niżli maja to zrobić inni.

To się nawet nie nadaje do komentowania.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 21:22

Blaugrana napisał(a):Nie uważasz że to pod publikę ? Że to tylko czcza gadanina ?

Zapewne tak jest. Czcza gadanina, często osób które chcą błysnąć albo dodać sobie twardości.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.06.2014 21:22

Widocznie jesteś mięczak Bocianku. Dobranoc
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2014 21:24

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Nie uważasz że to pod publikę ? Że to tylko czcza gadanina ?

Zapewne tak jest. Czcza gadanina, często osób które chcą błysnąć albo dodać sobie twardości.

Taka forma trollingu też.
Celowe podpuszczanie. Wątpię czy ktokolwiek tak piszący naprawdę tak myśli.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.06.2014 21:25

darek1 napisał(a):Widocznie jesteś mięczak Bocianku. Dobranoc

Ja nie twierdzę pod publiczkę, że odstrzeliłbym łeb własnemu synowi. Bycie Dzierżyńskim w domu powoduje właśnie powstawanie takich nowych Dzierżyńskich albo takich z BMW.
Jestem rodzicem i takie twierdzenia to idiotyzm.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.06.2014 21:26

Koniec dyskusji bo idzie w złym kierunku. Koniec i kropka.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 15.06.2014 22:08

Na forum jak na wiecu, ważne są tylko hasła i ten kto głośniej i dosadniej je sformułuje i nikt nie zaprząta sobie głowy elementarną logiką.
Tworzy się czarno-biały podział na tych co za i na tych co przeciw, głosy pośrednie giną nikt ich nie zauważa. Na szczycie ci najbardziej skrajni.
Wracając do sprawy. Zastrzelić, poćwiartować, wyeliminować bo mógł zabić, bo może zabić. OK., ale kogo zastrzelić, kogo poćwiartować, skoro nie wiemy kto kierował autem?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.06.2014 07:03

realista2 napisał(a):Wracając do sprawy. Zastrzelić, poćwiartować, wyeliminować bo mógł zabić, bo może zabić. OK., ale kogo zastrzelić, kogo poćwiartować, skoro nie wiemy kto kierował autem?

A kto wstawił film? Z jakiego komputera? Niech wskaże skąd go ma, kto jest autorem i kto prowadził.
Jak w przypadku zdjęcia z fotoradaru kiedy nie widać dokładnie twarzy. Nie wskaże kto = bierze na siebie.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 16.06.2014 07:26

realista2 napisał(a):Zastrzelić, poćwiartować, wyeliminować bo mógł zabić, bo może zabić. OK., ale kogo zastrzelić, kogo poćwiartować, skoro nie wiemy kto kierował autem?

Jest tu pewien błąd w rozumowaniu - nie chodzi o jakieś utopijne strzelanie do wszystkiego, co może stanowić potencjalne niebezpieczeństwo (przynajmniej mi), ale o to, żeby osoby stwarzające zagrożenie publiczne wyeliminowały to zagrożenie same, bez dodatkowych ofiar.
Skoro prawo i jego przedstawiciele są bezsilni w stosunku do takich szaleńców, to co więcej pozostaje przeciętnemu szaraczkowi, jak tylko liczenie, że w momencie, gdy komuś żyjącemu na krawędzi ryzyka, a więc świadomie ryzykującemu swoje zdrowie i życie, powinie się noga, osoby postronne będą daleko od takiego miejsca?
No i że taka samoistna eliminacja zagrożenia nastąpi jak najszybciej.

W tym przypadku dla mnie tą eliminacją może być wszystko - brak oleju, paliwa, dziurawe opony, brak samochodu (bo nie brak prawa jazdy :roll: ) - ale skoro tego nie ma, to najprędzej będzie to coś, w co facet uderzy z dużą prędkością i mz lepiej, żeby to był mur lub drzewo, niż rodzina z dziećmi.
Nie wiem, co w tym dziwnego :? Jest jakaś inna metoda na to, żeby ten ktoś zaczął przestrzegać przepisy? Nie wiem, pogadanka jakaś, rozmowa z policjantem albo z księdzem?

Jak zadziała, to proszę bardzo - niech próbują, ale mz skuteczne to nie będzie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2014 07:54

Nie pochwalając tego co pirat z bmw robił, kto zabił dzieciaka na pasach? Taki idiota co ma dostęp do sportowych aut to margines. Takich dziadków na naszych ulicach są tysiące. Kto tu z piszących czy z forum ogólnie, nie rozmawiał nigdy przez telefon kierując autem?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2014 09:33

Niech pierwszy rzuci kamieniem i poćwiartuję.
Ja rozmawiałam.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.06.2014 13:36

mnie się zdarza nie chcę ale muszem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

młodość czy (i) głupota ? - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone