.png)
.png)
.png)
ochudzki napisał(a):Witam forumowiczów. Jest to mój pierwszy post na forum. Byłem w tamtym roku na meczu Hajduka z Lidze Europy z Dila Gori i w związku z tym, że było całkiem przyjemnie, planuje w tym roku wybrać się 31 sierpnia na mecz z Zabrzebiem. Mam natomiast pytanie do ludzi, którzy w tym roku już byli na meczu. Jak jest z zakupem biletu wcześniej niż w dniu meczu? Boje się że w dniu meczu może być już ciężko, a pewnie po dobrym wyniku z Ukraińcami w Lidze Europy może być ciężko o bilety. Na stronie Hajduka odnoście biletów na Zadar po przetłumaczeniu na googlach wychodzi na to, że do dnia meczu sprzedają bilety tylko grupie członków klubu kibica czy jakoś tak. Nie wiem czy dobrze to interpretuje, skąd moje pytanie o dostępność biletów np w tygodniu przed meczem. Na meczu z Dila Gori kupiłem bilet bez problemu po godzinie 16 w dniu meczu i z tego co czytałem na wcześniejszych stronach, ktoś w tamtym roku na mecz z Dinamem też kupił w dniu meczu bez problemu. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie?
.png)
.png)
chefren napisał(a): Siedziałem z kolega tam gdzie było najwięcej ludu czyli na istok S, 39-12 i nie zrobiłem błędu.Jak rykneli Dalmaciiiiiiiiiijjjjjjjja to miałem ciary![]()
chefren napisał(a): Trochę się zawiodlem torcidą bo tam tylko prawa strona się bardzo udzielała a lewa było mniej widoczna z naszej strony, nie wiem w której siedziałeś.
chefren napisał(a): Przy okazji.....nie wracales po meczu do chaty srebrna audica DB 54410 ?.
Nie znam się na tyle na piłce, by oceniać czy liga jest mocna, czy słaba ale oglądając dwa tegoroczne mecze Hajduka, jeśli ktoś oczekuje wirtuozerii, bajkowych zagrań itp. może być mocno rozczarowany. Generalnie poziom podobny do naszej ligowej rąbanki, tzn. często patrząc na murawę oczy bolą. Ale moim zdaniem i tak tam chodzi się po to, by poczuć atmosferęchefren napisał(a): Faktycznie oprócz tych trzech zespołów to słaba ta liga
celahim napisał(a):W tę sobotę Hajduk gra z Zadarem. Myślicie, że będzie fajny mecz kibicowsko? Zadar to dobra ekipa?
Nie bardzo się orientuję w sytuacji w lidze chorwackiej, a skoro akurat będę w sobotę zwiedzał Split, to mógłbym się przejść zobaczyć meczyk:)
ochudzki napisał(a): Mam natomiast pytanie do ludzi, którzy w tym roku już byli na meczu. Jak jest z zakupem biletu wcześniej niż w dniu meczu? Boje się że w dniu meczu może być już ciężko, a pewnie po dobrym wyniku z Ukraińcami w Lidze Europy może być ciężko o bilety.
.png)
ochudzki napisał(a):Dzięki za info! Kodens możemy się ustawić na piwko przed meczem, tylko musisz się jakoś do mnie odezwać na priv, bo ja nie mogę
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.