Niedługo flamingów będzie w Cro więcej niż turystów
.png)
.png)
.png)
Interseal. napisał(a):Hej!
Mapy z tego wydawnictwa są rzeczywiście dobre.
Wasza choć młoda, to widać że już mocno przechodzona.
Interseal. napisał(a):Czy oni tymi dwoma wężami opróżniali ten statek?!
Interseal. napisał(a):To może zdradzisz jeszcze indiańskie imię Męża???
beatabm napisał(a):Niedługo flamingów będzie w Cro więcej niż turystów
Nefer napisał(a):Flaming jako podstawka do piwa..., tego jeszcze nigdy nie widziałem...![]()
Nefer napisał(a):Trochę szkoda z latarnią i zakazem wstępu nań. Widoki z niej byłyby z pewnością przednie.
No ale pewnie wchodzi tu w grę aspekt ekonomiczny.
.png)
maslinka napisał(a):Nefer napisał(a):Flaming jako podstawka do piwa..., tego jeszcze nigdy nie widziałem...![]()
No co TySą dość popularne (choć nie aż tak jak te duże materace), wychodzi na to, że na forum też. Katerina i Gusia pisały, że też taki mają
maslinka napisał(a):Nefer napisał(a):Trochę szkoda z latarnią i zakazem wstępu nań. Widoki z niej byłyby z pewnością przednie.
No ale pewnie wchodzi tu w grę aspekt ekonomiczny.
Turyści nie chcą pewnie, żeby im się tam ktoś kręcił, a raczej właściciel dba o to, żeby tak było. Gdyby np. komuś coś zginęło, byłby problem.
.png)
Tak, takmaslinka napisał(a):... Są dość popularne (choć nie aż tak jak te duże materace), wychodzi na to, że na forum też. Katerina i Gusia pisały, że też taki mają...
Niczym moja osobistamaslinka napisał(a): ... Przy jedzeniu asystuje nam miły Koleżka, a raczej Koleżanka (kotka tricolorka):
...
.png)
.png)
shaman72 napisał(a):Zasiadam i jaU was też te flamingi?!!Zaraza jakaś czy co?!!
![]()
Nefer napisał(a):Jakoś tego nie zauważyłem.
Swoją drogą śmiszne te flamingi.
gusia-s napisał(a):Tak, takNasz pełnił różne funkcje
gusia-s napisał(a):N kempingu Kargita ponoć rezerwacje sięgają następnego roku
agata26061 napisał(a):Jakoś tak nie pomyślałam, że te małe flamingi mogą dobrze spełniać swoją funkcję. Raczej myślałam, że nie zdołają utrzymać puszki na wodzie i będą się przewracały, ale wychodzi na to, że się pomyliłam...

.png)
Pierwsza fotka jest dosłownie z naszej parceli na kempingu Holiday na zatoczkę kempingowąmaslinka napisał(a): Gusia, pierwsze zdjęcie (te tarasy) to plaża w Jelsie w zatoczce Mina? Drugie podejrzewam, że Pokrivenik, chociaż tam nie dotarliśmy
![]()
...
ŚwietnyKaterina napisał(a): Ha, ja jeszcze mam jednorożca oprócz flaminga![]()
Katerina napisał(a): GusiaMasz "moją laleczkę"
![]()
![]()

.png)
Katerina napisał(a):Mimo,że kiepsko nadmuchany, to i tak swietnie dawał radę - test w wannie zaliczył![]()
gusia-s napisał(a):Pierwsza fotka jest dosłownie z naszej parceli na kempingu Holiday na zatoczkę kempingową
gusia-s napisał(a):Przy okazji doniosę, że na kempie pod parcelami dla kamperów i przyczep tego maleńkiego zejścia do wody, które mi podsyłałaś na foto już nie ma. Zrobili tam kamienny taras do opalania z wejściem do wody po drabince. Oczywiście wszystkie moje obawy związane z kempingiem prysnęły i wyboru absolutnie nie żałujemy
.png)
maslinka napisał(a):agata26061 napisał(a):Jakoś tak nie pomyślałam, że te małe flamingi mogą dobrze spełniać swoją funkcję. Raczej myślałam, że nie zdołają utrzymać puszki na wodzie i będą się przewracały, ale wychodzi na to, że się pomyliłam...
Zdołają utrzymać puszkę i siebie samych po warunkiem, że morze jest bardzo spokojne. Na falach to nie bardzoZdecydowanie lepiej nadają się do basenów, ale kiedy ja ostatnio byłam w basenie
.png)
Wprowadzono trochę luksusówmaslinka napisał(a):gusia-s napisał(a):Pierwsza fotka jest dosłownie z naszej parceli na kempingu Holiday na zatoczkę kempingową
Już prawie zapomniałam, jak tam jest...
.png)
agata26061 napisał(a):Jadran był ciekawszy
gusia-s napisał(a):Wprowadzono trochę luksusówale klimacik pozostał. Jak wreszcie się zbiorę to coś pewnie skrobnę ale to raczej w jesienno-zimowe wieczory
Powrót do Nasze relacje z podróży