Ciekawi mnie też jak znieśliście różnice w czasie - zdaje się, że to ok. 5-6 godzin - i ile zajęła Wam aklimatyzacja? Jeżeli byłbyś łaskaw napisać parę słów na ten temat byłbym wdzięczny.
PZDR
.png)
.png)
slapol napisał(a):Najpierw praca i obowiązki, a potem wspomnienia i zabawaDaj mi trochę czasu Adam.
rafał krasoń napisał(a):Slapol - fajnie piszesz o tym ciekawym kraju, czekam niecierpliwie na cd![]()
Ciekawi mnie też jak znieśliście różnice w czasie - zdaje się, że to ok. 5-6 godzin - i ile zajęła Wam aklimatyzacja? Jeżeli byłbyś łaskaw napisać parę słów na ten temat byłbym wdzięczny.
PZDR
Tymona napisał(a):... i co dalej?
No bo ja tu już wszystko przeczytałam i obejrzałam....![]()
pozdrawiam
.png)
slapol napisał(a): postaram się przygotować następną partię materiału po niedzieli (niestety weekend mam całkowicie zajęty)
Pozdravki
.png)
.png)
slapol napisał(a):Tak, tak majtki i biustonosze robi koło gospodyń wiejskich w Koniakowiea że jestem naczelną gosposią to już teraz wiecie co to sie robi w zimowe wieczory we Wrocku
:):):):):)
.png)
slapol napisał(a):Jak już wcześniej napisałem, różnica czasu to + 7h.
[...]
.png)
slapol napisał(a):Ula, no to zacznij już pomniejszać fotki i wklejać do jakiegoś fotosika, czy innego![]()
Jak skończę tu "truć" Twoja relacja będzie jak zanalazł na drugą część zimy
![]()
Pozdravki
slapol napisał(a):Tak, tak ...róbcie sobie jaja...majtki i biustonosze robi koło gospodyń wiejskich w Koniakowie
.png)
shtriga napisał(a):Takie różne dziwne kształty i fasony kaktusów tylko wyobraźni potrzeba![]()
![]()
....... no prosze jak to na południu wyobraźnia w ten zimowy czas szaleje...
Biustonoszy i majtek też jeszcze nie próbowałam heklowaćczas najwyższy sie naumieć
:):):)
Ciepłe (-7 chyba) białe Bielsko i biała też Biała pozdrawiają Wrocław!