Fer a Cheval (Arbois), Cascades du Herisson, Bourg-en-Bresse
.png)
No i po co ja tu zaglądałam, po co ...Franz napisał(a):Zanim w ramach kontynuacji głównego wątku przejdę do przedstawienia nowego miejsca na naszej trasie, wrzucę na gorąco garść fotek z dopiero co zakończonego wypadu.

.png)
mysza73 napisał(a):No i po co ja tu zaglądałam, po co ...![]()
Teraz siedzę i googlam te wszystkie miejsca, które zapodałeś zamiast prasować ...![]()
.png)
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):No i po co ja tu zaglądałam, po co ...![]()
Teraz siedzę i googlam te wszystkie miejsca, które zapodałeś zamiast prasować ...![]()
Zamiast prasować to, co i tak się przecież pomnie, lepiej poznawać nowe rzeczy, miejsca, klimaty...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):I pomyśleć, ze do tej pory byłem jedynie w Grenoble i Paryżu...
mysza73 napisał(a):Jak jutro rano mąż zapyta, czy ma w pomiętej koszuli iść do roboty, to mu Ciebie zacytuję ...![]()
Mikeee napisał(a):te skalne trasy to coś dla mnieNie mogę zlokalizować tej podkowy opodal Arbois...
Franz napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):I pomyśleć, ze do tej pory byłem jedynie w Grenoble i Paryżu...
Może pora rozszerzyć zakres francuskich peregrynacji?...
.png)
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):te skalne trasy to coś dla mnieNie mogę zlokalizować tej podkowy opodal Arbois...
Jeśli wrzucisz do google obie te nazwy, dostaniesz oberżę stojącą zaraz przy zakończeniu cyrku.
To jest szosa D469 z Arbois na SSE.