Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Malinska jaka cena w sierpniu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ryba007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryba007 » 01.06.2013 20:13

Witam

Zacznę od tego, że w Chorwacji już raz byliśmy 4 lata temu. Dwie pary jednym autem w Biogradzie.

Teraz jedziemy z żoną i synkiem prawie 2 letnim.
Zdecydowaliśmy się niedawno więc mieliśmy jechać w ciemno. Tym razem nieco bliżej. Wybraliśmy wyspę KRK albo Malinska albo Baska.
Jednak zacząłem się obawiać o miejsca bo urlop mamy na początku sierpnia.

Chcąc uniknąć dużego ruchu zaplanowałem wyjazd w niedziele na wieczór. Powrót po niecałych 2 tygodniach w piątek.

Dostałem ofertę z firmy olivari. Studio tj. pokój z aneksem kuchennym i łazienka przy ul. Lina Bolmarcica, podobno 100 do morza. Niestety bez klimy i tv/internetu. Czy cena ok 47 euro jest atrakcyjna jak na ten termin?
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.06.2013 20:32

noclegi-w-chorwacji-ceny-od-2008-roku-do-dzis-t19195-780.html?hilit=noclegi
Poszukaj tutaj , może ktoś wpisał cenę na ten rok, podobny apartament i okolicę - wtedy porównasz.
Dr.Watson
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dr.Watson » 01.06.2013 20:36

CZeść !!
W 2012 byliśmy w Malińskiej w sierpniu z Novasolu .Wyszło ok .60-65Eu/dzień/3 os. - za 2pok +aneks k. +taras na parterze +klima+ mc.parkingowe w wiacie przed kwaterą no i łazienka z pralką .
Podejrzewam ,że nie było to za tanio ,ale akceptowalnie.
To Twoje ceny wg. mnie nie są wygórowane.
Natomiast w tym terminie jedzenie jest dosyć drogie /szczególnie Karlovacko i Ożujsko/.
Staniało dopiero po 25 sierpnia.
Ale ogólnie polecam Malińską ,znacznie spokojniej niż na Krk-u i Baśce.
Pozdrawiam!!
Ryba007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryba007 » 01.06.2013 20:48

Dr.Watson napisał(a):CZeść !!
W 2012 byliśmy w Malińskiej w sierpniu z Novasolu .Wyszło ok .60-65Eu/dzień/3 os. - za 2pok +aneks k. +taras na parterze +klima+ mc.parkingowe w wiacie przed kwaterą no i łazienka z pralką .
Podejrzewam ,że nie było to za tanio ,ale akceptowalnie.
To Twoje ceny wg. mnie nie są wygórowane.
Natomiast w tym terminie jedzenie jest dosyć drogie /szczególnie Karlovacko i Ożujsko/.
Staniało dopiero po 25 sierpnia.
Ale ogólnie polecam Malińską ,znacznie spokojniej niż na Krk-u i Baśce.
Pozdrawiam!!

Można wytrzymać bez klimy? Pokój jest na parterze. Piszą o grubych ścianach :) Tamtym razem również nie mieliśmy. Nie byłoby tragedii gdyby nie komary. Byliśmy na początku lipca i w nocy chciały nas zjeść :(
Dr.Watson
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dr.Watson » 01.06.2013 21:07

Podejrzewam ,że cały dzień będziecie w plenerze :hut:
A w domu od zmierzchu do rana . Jak dom jest murowany i kwatera na parterze to powinno nie być problemu.
Ponadto uroki pobytu i urlopu, NA PEWNO przyćmią problemy braku klimy .
A Ponadto : jeżeli jest LATO to musi być GORĄCO !! :papa:
Bierz i jedź.!!!
Udanego odpoczynku!!

PS.A na komary zawsze zabieram taki elektro-interes wkładany do kontaktu ,a na dworzu wieczorową porą miło jest posiedzieć przy świetle świec lawendowych i po problemie!!!
Ryba007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryba007 » 06.06.2013 13:39

Dziękuję za odpowiedzi.

Oglądałem na street view ten dom i nie przypadł mi do gustu. Z zewn trochę obskurny i jedynie namiastka ogrodu. Zdecydowałem się na inną kwaterę. Mamy studio na pierwszym piętrze z klimą w tej samej cenie. Trochę dalej od plaży ale jest ogród i grill :)
diverso
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) diverso » 24.08.2013 22:36

Ryba007 napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi.

Oglądałem na street view ten dom i nie przypadł mi do gustu. Z zewn trochę obskurny i jedynie namiastka ogrodu. Zdecydowałem się na inną kwaterę. Mamy studio na pierwszym piętrze z klimą w tej samej cenie. Trochę dalej od plaży ale jest ogród i grill :)

Witam!

Czy mogę prosić o namiary na ten apartament? Zdjęcia? mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone