Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mala miejscowosc miedzy Omisem a Brela

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gubik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gubik » 26.03.2012 17:37

Witam tak jak w temacie szukam malej spokojnej miejscowosci miedzy Omisem a Brela. Wyjazd planuje na ostani tydzien czerwca i pierwszy lipca.Moze ktos ma namiary na apartementy dla trzy osobowej rodzinki najlepiej na samej plazy. Chcialbym z soba zabrac kajak dlatego zalezy mi na apartamecie jak najblizej wody. Dodam ze jest to nasz pierszy wyjazd do chorwacji,a rejon wydaje mi sie atrakcyjny do przyprzeznej turystyki kajakowej.Pozdrawiam serdecznie Tomek
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 26.03.2012 17:54

gubik napisał(a):.Moze ktos ma namiary na apartementy dla trzy osobowej rodzinki najlepiej na samej plazy.

Marzyciel.
gubik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gubik » 26.03.2012 18:01

Myslisz ze az tak malo realne?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 26.03.2012 18:09

gubik napisał(a):Myslisz ze az tak malo realne?

Mało realne z powodu:

a./ nie jest tych domów zbyt dużo. wybrzeże jest bardzo wysokie (strome)
b./ jest już późno na takie rarytasy.
gubik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gubik » 26.03.2012 18:13

A jakies miejscowosci z mniej stroma linia brzegowa, a rownoczesnie ciekawa linia brzegowa?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 26.03.2012 18:16

robinsonady na Hvarze , Peljeśac
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 26.03.2012 19:07

ja byłam w ciemno w Pisaku w zeszłym roku,pod koniec czerwca-dużo wolnych kwater,ale pomimo tego że dom znajdował się w pierwszej linni brzegowej to ze względu na stromiznę dojście do plaży a tymbardziej powrót z niej do łatwych nie należał
poszukaj czegoś na płaskim-polecam okolice Rogoźnicy dużo apartamentów kilka kroków od plaży 8)
gubik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gubik » 26.03.2012 19:53

Dziekuje,bede dalej szukal i sie zastanawial,tez planuje w ciemno.Pozdrawiam
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 26.03.2012 21:37

Witaj

Polecam miejscowość Stanici oraz apartamenty u Neny Rajkovic. Poniżej link do strony:

http://nena-apartments-stanici.isgreat.org/?page_id=20
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 27.03.2012 09:18

My w tamtym roku bylismy w Pisaku w apartamencie http://apartmani-jena.bravehost.com/jena-en1.htm. Też mielismy kajak,właściciel miał swoją boję przy brzegu,więc kajak tam trzymaliśmy i nie było potrzeby targania go po schodach do domu.
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 27.03.2012 10:02

Sztyrlic69 napisał(a):Witaj

Polecam miejscowość Stanici oraz apartamenty u Neny Rajkovic. Poniżej link do strony:

http://nena-apartments-stanici.isgreat.org/?page_id=20

Witaj,skoro polecasz to znaczy,że byłeś.Ja w lipcu wybieram się do Stanici i szukam wszelkich informacji o tej wiosce.Niestety wszędzie niedosyt,szczególnie zdjęć.Więc jeśli masz jakię zdjęcia to bardzo proszę na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 27.03.2012 18:54

W Marusici jest taka praktyka, że właściciele ap. mają kanciapki na plażowe klamoty , kajaki tez się zmieszczą !
gubik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gubik » 27.03.2012 19:52

Ogladam i nie moge sie zdecydowac wszedzie jest przepieknie,dla mnie jak najbardziej robinsonada,szkoda ze mojej zonce nie odpowiada az takie odludzie:)
saszka13
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) saszka13 » 30.03.2012 06:32

Witam Was serdecznie na forum, to jest mój pierwszy post. Mam problem i liczę na to, że ktoś mi pomoże.. otóż mamy zarezerwowany już apartament dla 7 osób i wpłaconą zaliczkę ale adres mamy tak dziwny, że nie wiem czy to Stanici czy Omis czy Celine. Pisalam do wlasciciela 2 dni temu ale jeszcze nie mam odpowiedzi i zaczynam się martwić czy wszystko z tym w porządku. Podam linka http://www.domy-letniskowe.com/domy_let ... j_nr=46994 jedziemy tam z dziećmi i mam obawy. Szybko wplaciliśmy zaliczkę po obejrzeniu zdjęć a potem zaczęlam dopiero szukać gdzie to jest.. to jest nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji i chcielibyśmy, żeby wszystko było ok dlatego proszę o pomoc, może ktoś tam był? mam adres i też mogę podać
Kopinova 24
Zavode Celina
21310 Zavode Omis
tylko jak szukam z Celina ul Kopinova to nie ma takiej :(
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 30.03.2012 07:51

Witaj

Zdjęcie umieszczone na stronie przedstawia plażę w Stanici. Co do pozostałych zdjęć przedstawiających dom oraz apartament niestety nie mogę się zorientować, gdzie to jest. Ale napisałem do znajomych Chorwatów mieszkających w Stanici aby pomogli w zidentyfikowaniu miejsca apartamentu za pomocą adresu.
Jak dostanę informację to dam znać.

Pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone