Sztyrlic69 napisał(a):Witaj
W odpowiedzi na pierwsze pytanie pragnę poinformowac, że parking znajduje sie w odległości około 20 metrów od domu i rzeczywiście nie należy on do właścicielki apartamentów czyli Neny Rajkovic. Co do ceny za parking napisałem do Neny aby potwierdziła Twoją informację co do ceny w wysokości 30 kun za dzień parkowania samochodu.
Co do drugiego pytania to polecane apartamenty znajdują się od głównej drogi czyli jadrańskiej magistrali w odległości około 150 metrów w dole idąc w kierunku morza. Do apartamentow nie dociera hałas z drogi, gdyż apartamenty leżą w dole oraz są osłoniete innymi domami zbudowanymi kaskadowo coraz wyżej w kierunku drogi. Apartamenty u Neny Rajković są położone praktycznie w drugim szeregu zabudowy idąc od strony morza. Inaczej można powiedzieć, że wracając z plaży do apartamentu gdzie odległość wynosi około 40 metrów wspinasz się na wysokość 4 piętra a jadrańska magistrala biegnie na wysokości 10 - 12 piętra. Mam nadzieję, że w miarę obrazowo odpowiedziałem na Twoje pytanie ale najlepiej zapoznaj się ze zdjęciami Stanici dostępnymi w internecie to będziesz miał lepsze wyobrażenie co do lokalizacji drogi i apartamentów.
Pozdrawiam
Dzięki za wyczerpującą i szczegółówą odpowiedź.
Czy posiadasz mapkę lokalizacyjną tego apartamentu np w google maps? no i parkingu ewentualnie?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)