Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mala miejscowosc miedzy Omisem a Brela

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zbig99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbig99 » 05.04.2012 07:14

Sztyrlic69 napisał(a):Witaj

W odpowiedzi na pierwsze pytanie pragnę poinformowac, że parking znajduje sie w odległości około 20 metrów od domu i rzeczywiście nie należy on do właścicielki apartamentów czyli Neny Rajkovic. Co do ceny za parking napisałem do Neny aby potwierdziła Twoją informację co do ceny w wysokości 30 kun za dzień parkowania samochodu.
Co do drugiego pytania to polecane apartamenty znajdują się od głównej drogi czyli jadrańskiej magistrali w odległości około 150 metrów w dole idąc w kierunku morza. Do apartamentow nie dociera hałas z drogi, gdyż apartamenty leżą w dole oraz są osłoniete innymi domami zbudowanymi kaskadowo coraz wyżej w kierunku drogi. Apartamenty u Neny Rajković są położone praktycznie w drugim szeregu zabudowy idąc od strony morza. Inaczej można powiedzieć, że wracając z plaży do apartamentu gdzie odległość wynosi około 40 metrów wspinasz się na wysokość 4 piętra a jadrańska magistrala biegnie na wysokości 10 - 12 piętra. Mam nadzieję, że w miarę obrazowo odpowiedziałem na Twoje pytanie ale najlepiej zapoznaj się ze zdjęciami Stanici dostępnymi w internecie to będziesz miał lepsze wyobrażenie co do lokalizacji drogi i apartamentów.
Pozdrawiam

Dzięki za wyczerpującą i szczegółówą odpowiedź.
8) .... w sumie 1 raz spotykam się że musze płacić dodatkowo za parking wynajmując apartament ale OK jakoś to przeżyję... Myślałem alternatywnie o Włoszech ale suma kosztów wyszła mi 50% wyższa niż w Chorwacji... dałem sobie z tym wariantem spokój..
Czy posiadasz mapkę lokalizacyjną tego apartamentu np w google maps? no i parkingu ewentualnie?
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 05.04.2012 09:20

Witaj

Niestety mapy lokalizacyjnej tego apartamentu nie posiadam ale jak spojrzysz na zdjęcie na linku: http://nena-apartments-stanici.isgreat.org/?page_id=52 od prawej strony patrząc idąc od plaży w górę widzisz taki dobrze widoczny z boku biały budynek, który z boku ma schody prowadzące na wyższe kondygnacje. Za nim jeszcze trochę powyżej widac budynek (w dużej części zasłonięty drzewami), praktycznie tylko jego dachy wznoszące się kaskadowo do góry. To jest własnie budynek gdzie znajdują sie apartamenty Neny Rajkovic. Na podanej stronie są również dostepne trzy filmy przedstawiające główną plażę w Stanici oraz apartamenty Neny. Jeżeli miałbyś jeszcze jakies pytanie to pisz na priva to podam Ci mój numer telefonu.

Pozdrawiam
zbig99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbig99 » 05.04.2012 12:24

Niestety mapy lokalizacyjnej tego apartamentu nie posiadam ale jak spojrzysz na zdjęcie na linku: http://nena-apartments-stanici.isgreat.org/?page_id=52 od prawej strony patrząc idąc od plaży w górę widzisz taki dobrze widoczny z boku biały budynek, który z boku ma schody prowadzące na wyższe kondygnacje. Za nim jeszcze trochę powyżej widac budynek (w dużej części zasłonięty drzewami), praktycznie tylko jego dachy wznoszące się kaskadowo do góry. To jest własnie budynek gdzie znajdują sie apartamenty Neny Rajkovic. Na podanej stronie są również dostepne trzy filmy przedstawiające główną plażę w Stanici oraz apartamenty Neny. Jeżeli miałbyś jeszcze jakies pytanie to pisz na priva to podam Ci mój numer telefonu.

Pozdrawiam

OK na zdjęciu namierzyłem. Dzięki. .. a parking jest przed czy za budynkiem, patrząc na zdjęcie czy może w górę w kierunku magistrali ?
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 05.04.2012 13:03

Witaj

Parking niestety nie jest widoczny na zdjęciu. Znajduje sie on powyżej domu około 10-15 metrów w odległości około 20-25 metrów. Napisz, który apartament zarezerwowałeś i w jakim terminie. Być może w nim mieszkałem.

Pozdrawiam
zbig99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbig99 » 05.04.2012 13:17

Parking niestety nie jest widoczny na zdjęciu. Znajduje sie on powyżej domu około 10-15 metrów w odległości około 20-25 metrów. Napisz, który apartament zarezerwowałeś i w jakim terminie. Być może w nim mieszkałem.

Pozdrawiam

Apartament 2+2 , od 01.07.12 dwa tygodnie
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 05.04.2012 13:26

Witaj

Dzięki za info. Ja mieszkałem w apartamencie 4+2. Twój zarezerwowany apartament znajduje sie dokładnie nad tym, w którym mieszkałem. Posiada fajny duży balkon oraz nie jest nasłoneczniony przez cały dzień. W ciągu dnia słońce wpada przez okno w kuchni a w godzinach popołudniowych (po 15.00) zaczyna operować na balkonie oraz w sypialni. Reasumując gratuluje wyboru napewno będziesz zadowolny ze swojej decyzji.

Pozdrawiam
zbig99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbig99 » 05.04.2012 13:40

również dziękuję za info.. :D
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 05.04.2012 16:22

Mala Luka :lol:
sim77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sim77 » 17.04.2012 14:15

Witaj Saszka, ja również zastanawiam się nad noclegami pod adresem o który pytałaś we wcześniejszych postach a mianowicie:
adress: Kopinova bb
21310 Stanici-Zavode - Omis
Jednak tyczy się to zupełnie innych apartamentów.
Czy wiesz już jak tam jest i czy faktycznie jest tak daleko do morza , a co gorsza trzeba iść ruchliwą ulicą?
szypkilopez
Podróżnik
Stanici 2012 !

Nieprzeczytany postnapisał(a) szypkilopez » 02.05.2012 08:37

Witam wszystkich! Mam pytanie, czy ktoś wybiera się w tym roku do miejscowości Stanici, a dokładniej do Villa Raliević, może ktoś był wcześniej w tym apartamencie, proszę o opinię! Wyjeżdżamy na 4 rodziny 13 lipca 2012 r, może ktoś z forum również będzie tam przebywał w tym okresie. Ogólnie szukam bliższych informacji o Stanici, będę bardzo wdzięczny! Jeśli ktoś będzie w tym okresie w Stanici - chętnie nawiążemy bliższą znajomość ;-) pozdrowionka!!! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[/b]
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Mala miejscowosc miedzy Omisem a Brela - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone