Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Makarska, konkretna lokalizacja ale czy nie za daleko?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
eStefan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eStefan » 28.06.2013 19:17

heca7 no właśnie kawałek jest a potem pod górkę trzeba maszerować. Choć nie dla wszystkich musi to być problem, ale lepiej żeby wszyscy byli tego świadomi.
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 28.06.2013 22:22

Znam to z autopsji. Byliśmy w Igrane, to był nasz pierwszy wyjazd do Cro. Kwatera piękna, widok mniamniuśny, piękny wieki taras. Idealne miejsce. Tylko dość daleko od plaży. Chodziliśmy z 3 dzieci( 3,5; 5; 8,5r) na dziką plażę. Najmłodszego mąż musiał część drogi nieść(skały). Ja większość zabawek , trochę starsze dzieci. Ostatni kawałek byłam skłonna przejść na czworakach :wink:
Nauczeni tym doświadczeniem odtąd wybieramy miejsca położone bliżej plaży.
EwaSta90
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EwaSta90 » 01.07.2013 16:02

Po waszych wypowiedziach już zupełnie odrzuciliśmy opcję mieszkania w tych rejonach, mimo tego że trafiła mi się oferta apartamentu (dwie sypialnie, salon, kuchnia, łazienka) za 50 eurasów ale niestety w podobnej lokalizacji ;/ Wolimy dopłacić 10 euro i mieć 130 metrów do plaży:) Generalnie udało mi się nawiązać kilka fajnych kontaktów do apartamentów w dobrej lokalizacji w cenie 60-65 euro, jakby ktoś był zainteresowany to mogę podesłać oferty!
kamil1990
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1990 » 02.07.2013 13:33

ja chętnie bym był zainteresowany tymi apartamentami :) Wyjazd 14.07 - 28.07 :)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Makarska, konkretna lokalizacja ale czy nie za daleko? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone