Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.09.2005 16:40

krakuscity napisał(a):Ty się śmiejesz a popatrz ilu wartościowych ludzi odpadnie z różnych partii a wejdą ci z Samoobrony. Dla mnie to jest tragedia, no ale forum ma być bez polityki. :wink:

Pozdrawiam

Dlatego napisałam ze tego kraju już nic nie uratuje - dopchają się ludzie którzy tylko chcą się dorobić i pajace :? Mądrzy zostaną w swoich miastach i bezsilnie będą patrzyli co się wyprawia z ich krajem .
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.09.2005 16:45

volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 22.09.2005 17:31

gratkorn napisał(a):
volumen napisał(a):
drusilla napisał(a):Nooo ja już pisałam że nie jadę :lol:
Akurat w tym przypadku nie chodzi o kasę - to nie wyjazd do Cro :lol:
Mnie zamiast chrztu czekałby chyba lincz 8O :lol: Zarówno moje teorie jak i ten wątek są niektórym solą w oku. :lol:

Przesadnie dramatyzujesz.

Uderz w stół, a .......... szczerze mówiąc, nie Ciebie się tu spodziewałyśmy (prawda matko :!: )

No to... "Chyba już pójdę, nie?! Co tu będę tak sam siedział..."
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 22.09.2005 17:36

drusilla napisał(a):
gratkorn napisał(a):
volumen napisał(a):
drusilla napisał(a):Nooo ja już pisałam że nie jadę :lol:
Akurat w tym przypadku nie chodzi o kasę - to nie wyjazd do Cro :lol:
Mnie zamiast chrztu czekałby chyba lincz 8O :lol: Zarówno moje teorie jak i ten wątek są niektórym solą w oku. :lol:

Przesadnie dramatyzujesz.

Uderz w stół, a .......... szczerze mówiąc, nie Ciebie się tu spodziewałyśmy (prawda matko :!: ) , ale jednak wiele was łączy :lol: :wink: :lol: :D

Święta prawda Moni 8O :lol:
No i muszę sprostować co nieco. Ja i dramatyzowanie - to się wzajemnie wyklucza. Ja tylko stwierdzam fakty :) Dramatów nie lubię i nie są w moim stylu :?

Dramatyzowałaś z tym linczem. Moim zdaniem wystarczyłoby kilka ząbków czosnku i kieliszek (naturalnie srebrny ;) ) rakiji... Na lincz to se trza zasłużyć ;)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 22.09.2005 17:41

"Polityka to bardzo śliska sprawa - po co jeszcze TO ma dzielić forumowiczów" - a ta koleżanka, to ta sama łotrzyca co wywołała temat.
A teraz biję się w piersi (cycaty :lol: ) tak że aż nad morzem słyszą - moja wina.
Jednak słówko wytłumaczenia : gdziekolwiek nie spojrzę - piękny Roman, opalony Andrzej, uśmiechnięty Ech, śmiertelnie poważny człowiek o jakże polskim imieniu, no i Marek Red is Ded - jak to powiedziała Mama K. :lol:
Nic dziwnego, że wpadam w panikę - bo wyborki w niedzielkę - idę - bo zawszę chodzę :!: i chodzić będę nawet jak mnie na wózku będą wozić (bo to MÓJ kraj jest!)- ale partii, któraby reprezentowała MOJE interesy nie ma :!: - a jak się coś pojawia na horyzoncie co jest zgodne z MOJĄ WIZJĄ MOJEJ PRZYSZŁOŚCI - to opozycja ma na to haka i logiczne wytłumaczenie, że to będzie jeszcze gorzej.

Tak więc przyznaję się bez bicia, że w czwartek nie wiem, komu dam krzyżyk na drogę w niedziele.

Jeżeli tylko reszta się zgadza, to ja swój "zakaz" :wink: na czas wyborów odwołuje i piszcie co chcecie ....... a może mnie oświecicie.

Obywatelka tego kraju, adwokat wampióra :wink: (też zamiast Ciebie odezwały się nożyce ale dostały ignorka :lol: )- Monika.
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 22.09.2005 17:45

A jednak nie, :lol: w tym samym czasie myślimy o tym samym :?: przeznaczenie cy co :?:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 22.09.2005 17:53

volumen napisał(a):Na lincz to se trza zasłużyć ;)

Ocho ! Jestem blisko :roll:

To ja też już idę, tym bardziej, że nikt się mnie tu o tej porze nie spodziewał :devil:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 22.09.2005 17:57

A ktory wg Was jest najprzystojniejszy???
Bo ja to glosuje na takich co jeszcze jako tako wygladaja ......
wiem ze to blondynkowanie ale jak ma byc beznadziejny to niech chociaz dobrze wyglada w TV ;)

Wrócilam !!!! Jak mnie nie ma to znaczy ze jestem dalej niz 100 m od komputera ktoregos .....i dzis faktycznie tak bylo .
Ale mam za to ladny rozowy sweterek ....i drugi sweterek ..... i takie tam ;)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.09.2005 18:06

Adwokat diabła :lol:
Moni nie spodziewałam się Ciebie o tej porze :lol: ale to bardzo miło że jesteś :D
Volumen - a czym oprócz niepopularnych poglądów można zasłużyć na lincz ?? Z tego co widzę ,na Forum są "linczowani" ludzie którzy mają własne zdanie 8O, poczucie humoru :!: i nie składają pokłonów Niepodzielnie i Miłościwie Panującym Władcom :twisted: :devil:
A propos czosnku - bardo lubię :lol:
Wampir ciężki do ubicia :wink: - srebrne kule też go nie zmogą :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2005 18:09

krakuscity napisał(a):Ty się śmiejesz a popatrz ilu wartościowych ludzi odpadnie z różnych partii a wejdą ci z Samoobrony. Dla mnie to jest tragedia, no ale forum ma być bez polityki. :wink:
Pozdrawiam

spoko Krakus ... rządzić będą PO-PIS-owcy
(jak Kaczuch górą to jeszcze pół biedy, jak Donald górą to będą się rżnąć przez 4-y lata aż się znów wyrżną i wrócą przefarbowani socjaliści)

A jak ktoś za przeproszeniem na głębokiej wsi głosuje na Leppera to trudno ... nie ma co się go bać ... w każdej demokracji część mandatów zdobywają oszołomy i debile ... :cry: :lol:

ps1. to tyle i nie wracam do tematu
ps2. mam nadzieję, że to nie podpada pod obrazę osoby publicznej ale ... jak Lepper ma tyle spraw cywilnych i karnych w różnym stopniu zaawansowania ... to mi chyba jedna taka nie zaszkodzi ...
ps3. polecam grę polityczną (HOT NEWS)
http://gra.mkombinat.com/gra/
Ostatnio edytowano 22.09.2005 18:17 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 22.09.2005 18:14

drusilla napisał(a):Volumen - a czym oprócz niepopularnych poglądów można zasłużyć na lincz ?? Z tego co widzę ,na Forum są "linczowani" ludzie którzy mają własne zdanie 8O

Poważnie? Muszę założyć okulary 8O Chyba, że masz na myśli lincz na Tobie dokonany przez Platona. Sama wiesz gdzie i kiedy.

...poczucie humoru :!:

Bo to forum smutasów ;)

i nie składają pokłonów Niepodzielnie i Miłościwie Panującym Władcom :twisted: :devil:

A są tacy? Czy może ktoś sobie ich wymyślił, bo tak wygodniej... Ale pojąłem aluzję.

A propos czosnku - bardo lubię :lol:
Wampir ciężki do ubicia :wink: - srebrne kule też go nie zmogą :lol:

Są jeszcze osikowe kołki :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2005 18:20

aneta_jacek napisał(a):A ktory wg Was jest najprzystojniejszy???

Wg. Nas "najprzystojniejsza" jest niejaka Julia T. :lol:

Ale generalnie wolimy np. taką Paris Hilton :D ... czyli Paris + kilka hoteli w jednym packu ... :lol:

ponieważ jednak nawet Paris Hilton do takiej ... Cieleckiej się nie umywa :D ... to stąd jasno widać kto jest najładniejszy na świecie ... :lol:
Ostatnio edytowano 22.09.2005 19:50 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 3 razy
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.09.2005 18:24

Volu... "dyskusji" z Platonem nie nazwałabym linczem.Lincz to dla mnie pognębienie kogoś przez większą grupę osób. Platon wtedy mnie obraził a to różnica.
Władcy są - może wymyśleni ale w końcu sami w to uwierzyli.
Nie załatwi mnie srebro ani czosnek to zwykłe drzewo ma mnie zabić????Neeeeeeeeeeeeee :lol: Będę się bronić :wink:
"Śpiewa mój kalashnikov" :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2005 19:12

drusilla napisał(a):Władcy są - może wymyśleni ale w końcu sami w to uwierzyli.

Drusilla ... wiem, że możesz niechcieć ze mną dyskutować ale napisz proszę o jakich Władców chodzi ... strasznie się zaciekawiłem ... :(
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.09.2005 19:24

Bjur -połaź sobie po forum,poczytaj wątki....wszystko znajdziesz :lol:
To prawdziwa kopalnia skarbów :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 49
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone