napisał(a) gratkorn » 23.09.2005 13:32
drusilla napisał(a):Moniiiii masz swoją ankietę !

Może nie o głosowaniu ale o kandydatach na pewno

Wiem, już zagłosowałam, ale nie powiem na kogo bo mąż by mnie wydziedziczył

no ale nie o opcje tu chodzi tylko o ładność przecież
Lubię romantyczne historie - banalna będę jak napiszę o "Przeminęło z wiatrem" i
"Hrabia Monte Christo" (książki oczywiście - ta druga przeczytana chyba z 20 razy - nawet się zastanawiałam, czy nie iść do Wielkiej Gry

), ale ostatnio dwoma wieczorami połknęłam "Cappuccino" Marielli Righini - nazwisko autorki absolutnie nic mi nie mówiło ale kupiłam i nie żałuję. Miłe, lekkie i przyjemne, niezostawiające prawie żadnych śladów na sercu jeno na umyśle - fajna historyjka 4 kobiet widziana oczami barmana z knajpy do której przychodzą co piątek na zwierzenia. Polecam.
Perfumy to moje hobby - to sztandarowy prezent od wszystkich znajomych na różne okazje, często składkowy - bo jakie są ceny niektórych perfum każda wie. Od lat jestem kojarzona z zapachem Extaze Devotion - ale tych perfum już nie produkują w takiej wersji jak była kiedyś - jak się zorientowałam, że zaczyna ich brakować na rynku wykupiłam wszystkie 5 opakowań (30 ml), które znalazłam w pewnej perfumerii. Podobnie było z Joop Berlin (tym żółtym) - kupiłam wielki flakon wody perfumowanej i oszczędzam jak mogę. Dobra nie zanudzam, bo o ulubionych perfumach mogę długo, ubolewam tylko, że skończyło się "eldorado" na granicach, teraz jest ciężko finansowo realizować moje hobby

- muszę chyba znaleźć nowe - tańsze
Co mam zrobić (komu przesłać) moją facjatę, żebym nie była lwem z rogami

Kto mi pomoże pokazać ludzką (?) twarz