gratkorn napisał(a):Czekam na lekcję o serwerach i takich tam, bo ja w świat chcę wysłać to co "obrobię'. Zobaczymy czy nie zabiję kompa tymi naukami - programów mam teraz otwartych 6 (słownie sześć) oprócz przyjemności jeszcze pracować muszę żebym jutro znowu nie musiała siedzieć do 12 bez Cro.pl i nadrabiać zaległości z poprzedniego dnia ........
Leya - jak miło, że się znalazłaś, brakuje tylko jeszcze naszej nieromantycznej kobietyMoże u lekarza z maluchem (nie życzę, puk,puk w niemalowane) - mój synuś zdrowy a mężuś po nieudanych próbach samodzielnego leczenia w zeszłym tygodniu i wczorajszych nadgodzinach na wolnym powietrzu dzisiaj miał prawie 38 stopni i dobrowolnie poszedł do lekarza - co jest rzeczą niebywałą i musi mu się widocznie wydawać, że jedną nogą już w grobie
![]()
- tydzień L-4 i antybiotyk. Modlę się żeby nas nie zaraził.
Acha - nowość _ Mikołaj dzisiaj nie chciał iść do przedszkola - czyli jak mi wywróżył tata faziolot - jazda z trzymanką - wersalki![]()
![]()
![]()
Faziolocie - ile potrwa taki bunt
No cóż, wie się!
Chciałoby się napisać coś mądrego, ale na to mądrych nie ma. Jedyne co mi przychodzi do głowy to najlepiej ubrać się w coś "śliskiego" i "kusego" coby nie dawało się trzymać
Rozumiem, że taniec z Twoją pociechą zaczyna się już w domku, bo niby po co zabierać do przedszkola wersalkę
Cholera, czy jest tu jakiś psycholog dziecięcy (tylko nie Andrzej S.)?!?!?!
PZDR

.png)
.png)
.png)

.png)