Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.09.2005 11:54

gratkorn napisał(a):Niestety nie wybieram się, chociaż obserwuję wasze przygotowania i pomysł z przywiezieniem alkoholu "w sobie" bardzo mi się spodobał :!: Już się nie mogę doczekać relacji ze zlotu i zdjęć oczywiście :lol: :lol: :lol: A puki co, do urn croentuzjaści, do urn :!:
Polijskę ratować trzeba :!: :!: :!:

Moniii - Poljski juz nic nie uratuje :lol:
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 22.09.2005 12:47

Przesadny optymizm :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 22.09.2005 12:47

drusilla napisał(a):
No a jeśli chodzi o odszkodowanie to...najpierw trzeba by udać się do lekarza :wink: - a ja się wystraszyłam naszych ortopedałów 8O i nie poszłam :oops:

Witajcie
I radzę iść, na wiosnę żona przeciełą trochę dłoń przy kciuku, 4 tygodnie L-4 i dostała odszkodowania 2% czyli ponad 600zł. W ten sposób zwróciły się koszty leczenia i strata kasy przy chorobowym. A wiele osób mówiło to takie byle co, szkoda iść na komisję.
Pozdrawiam
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.09.2005 12:59

To Twoja żona miała naprawde farta! Mój mąż za rozerwaną torebkę stawową w kostce u nogi dostał 1%. Ortopeda i zabiegi rehabilitacyjne nie zwróciły się...
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 22.09.2005 13:27

A moja przyjaciółka poszła na komisję - bo wcześniej nogę miała uszkodzoną w stopie i 6 tygodni w gipsie chodziła - a pan doktor do niej:
"Proszę zdjąć sweterek ...." :lol:

Nie zdjęła :!:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.09.2005 13:33

Rewelacja!!!

Bo z lekarzami to jest podobno tak: Przychodzi pacjent do szpitala na operację a lekarz mówi "Ale najpierw trzeba Panu pobrac krew z palca" (i wykonuje znaczący gest korupcyjny ;-)). Pacjent na to (powtarzając Kozakiewicza) "A nie da się z żyły?". Doktor odpowiada jednoznacznie prostując środkowy palec: "Nie mamy takich grubych igieł!".
:lol:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 22.09.2005 13:35

volumen napisał(a):
drusilla napisał(a):Nooo ja już pisałam że nie jadę :lol:
Akurat w tym przypadku nie chodzi o kasę - to nie wyjazd do Cro :lol:
Mnie zamiast chrztu czekałby chyba lincz 8O :lol: Zarówno moje teorie jak i ten wątek są niektórym solą w oku. :lol:

Przesadnie dramatyzujesz.

Uderz w stół, a .......... szczerze mówiąc, nie Ciebie się tu spodziewałyśmy (prawda matko :!: ) , ale jednak wiele was łączy :lol: :wink: :lol: :D

Do domu pracusie biurowe :papa:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.09.2005 13:42

Czy tylko ja mam wrażenie, że SZOTER bierze udział w TWA tworząc nowe tematy w Cro społeczności :?: :D
Zapraszamy do nas, a nie obok!
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 22.09.2005 14:25

A ja odnoszę wrażenie, że nikt nie podjął tematu wyborów.
TWA - na kogo będziecie głosować :wink:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.09.2005 14:28

No... my w Kielcach mamy pułkownika M. Za swoje zasługi niedługo zostanie półkownikiem. Może wtedy zmieni srebrne zęby na porcelanki ;-)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.09.2005 14:52

gratkorn napisał(a):
volumen napisał(a):
drusilla napisał(a):Nooo ja już pisałam że nie jadę :lol:
Akurat w tym przypadku nie chodzi o kasę - to nie wyjazd do Cro :lol:
Mnie zamiast chrztu czekałby chyba lincz 8O :lol: Zarówno moje teorie jak i ten wątek są niektórym solą w oku. :lol:

Przesadnie dramatyzujesz.

Uderz w stół, a .......... szczerze mówiąc, nie Ciebie się tu spodziewałyśmy (prawda matko :!: ) , ale jednak wiele was łączy :lol: :wink: :lol: :D

Święta prawda Moni 8O :lol:
No i muszę sprostować co nieco. Ja i dramatyzowanie - to się wzajemnie wyklucza. Ja tylko stwierdzam fakty :) Dramatów nie lubię i nie są w moim stylu :?

Fazi... temat polityki na prośbę Koleżanki jest nieporuszany. Zresztą nie ma o czym <o kim> pisać. W telewizji,radiach , na plakatach i w skrzynkach pocztowych jest tego dosć. Banda pajaców i ....<sama się ocenzurowałam :P > Szkoda nerwów, na lepiej nam się nie zanosi - niezależnie od tego kto wygra.
Oops :oops: zawsze się zaczynam lekko wnerwiać jak mowa o politykach :lol:
A co do wyborów - oczywiście jak na wzorowego :wink: obywatela przystało - pójdę. :lol:
pozdrav
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 22.09.2005 15:18

faziolot napisał(a):A ja odnoszę wrażenie, że nikt nie podjął tematu wyborów.
:wink:

Kiedyś miałem zamiar zrobić ankietę na forum na kogo będziemy głosować w wyborach prezydenckich ,ale zrezygnowałem. To jest "śliski" temat. Ja sądzę, że tu na forum lepiej takie tematy omijać lecz to jest wyłącznie moje prywatne zdanie i mogę się mylić.

Pozdrawiam
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.09.2005 15:23

Nie mylisz się :D Moje zdanie jest takie samo .
Polityka to bardzo śliska sprawa - po co jeszcze TO ma dzielić forumowiczów :?: :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2005 15:28

drusilla napisał(a):Nie mylisz się :D Moje zdanie jest takie samo .
Polityka to bardzo śliska sprawa - po co jeszcze TO ma dzielić forumowiczów :?: :!:

ee tam ... wiadomo, że wszyscy Cro... głosują na Leppera ... :D :lol:
i jak nam przyjemnie od razu i ... wesoło ... ? :lol:

a poza tym NIC nas nie dzieli ... i wszystko nas łączy ... gwoli troski o naszą jedność programową ... :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 22.09.2005 15:38

Ty się śmiejesz a popatrz ilu wartościowych ludzi odpadnie z różnych partii a wejdą ci z Samoobrony. Dla mnie to jest tragedia, no ale forum ma być bez polityki. :wink:

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 48
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone