Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 13.09.2005 20:49

Wykorzystałem prawo do swobodnego dysponowania własną wypowiedzią
Ostatnio edytowano 13.10.2005 09:48 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.09.2005 20:57

aneta_jacek napisał(a):Krakuscity ..... wątek Madagaskarski narobil troszke zamieszania ale sytuacja opanowana :)) , spoko jest .... nie ma problema. Choc my kobiety wrażliwe jestesmy ;)

Miałem coś napisać ale po przeczytaniu wyżej postu nie napiszę. Zdążył. :wink:

Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 13.09.2005 22:42

JoeF napisał(a):
drusilla napisał(a):Wiecie co moje drogie ???
Zaczynam mieć po woli dosyć forum i ludzi nawiedzonych .To miejsce staje sie nienormalne.
Gadajcie sobie tylko i wyłącznie na temat. Ja sobie odpuszczam.
Opuszczam to chore miejsce bo szkoda mi zdrowia. Tutaj powinniśmy sie dobrze bawić - a mnie trafia szlag jak czytam niektórych.
Z wieloma osobami fantastycznymi mam kontakt i myślę że go nie przerwiemy :D
Może pozostałym uda sie nie stracić cierpliwosci. Ja udaję się na spokojniejsze wody - gdzie nie ma zakazów i gdzie nikogo nie będą raziły gadki o wszystkim.
Miłych rozmów "NA TEMAT" :evil:

PRZEPRASZAM Ciebie, Twoje koleżanki i kolegów... za zepsucie atmosfery. Nie miałem zamiaru nikogo skazywać na banicję, bo to nie jest przecież moje forum... zresztą wspominałem tam coś o demokracji... Też mnie trafia jak czasem coś przeczytam... (ostatnio częściej... tylko, że ja - spokojny jestem).

Pozdrawiam
Józek

P.S.
1. Tylko proszę o odrobinę obiektywizmu w temacie: "Czy wszyscy muszą mieć takie samo zdanie ?" - moja krytyka była wg mnie co najmniej odrobinę konstruktywana... sam przecież też nie jestem zupełnie "bez grzechu" w luzackich tematach.
2. W razie czego możemy pogadać o tym na Madagaskarze :wink: albo wezwiecie mnie "na dywanik" tutaj
3. Moje zdanie nie dotyczy osobiście autorki tematu ale całokształtu... skoro się z nim nie zgadzacie, to go "olewacie" (mnie też) i życie toczy się dalej... Czy to nie jest poprawne politycznie i na odpowiednim poziomie ?

trochę Ci Józek nie wyszło(to chyba spadek formy :wink: )buchachacha
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 13.09.2005 22:55

przeniesione na Madagaskar
Ostatnio edytowano 14.09.2005 05:27 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 13.09.2005 23:51

Strasznie się nakręciłeś negatywnie. I jesteś bardzo drażliwy - zupełnie niepotrzebnie. Nie zrozum mnie żle, ale myślę że niepotrzebnie rozdrapujesz "rany". Czy forum jest gorsze - nie wiem. Jest nieco inne. Nowi ludzie się dołączyli, nowe poglądy, wrażenia. Mniej teraz czytam, ale ciągle mnie ciągnie i jestem tutaj. Jesteś w porządku mimo drażliwości i lekkiej "upierdliwości"(przepraszam -ja też bywam (a może nawet jestem :? ) upierdliwy) i głowa do góry. 8) Pozwoliłem sobie to napisać bo przecież temat dowolnym jest. Pzdr
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 14.09.2005 06:43

Dzień dobry Państwu ! Piękna środa dzisiaj, pogoda luxus to i humorek zapewne dopisze. Mam nadzieję, że wszystkim :wink:

Zdaję sobie sprawę, że dla osób, które mają mało czasu i korzystają z wyszukiwarki ten wątek stanowi śmietnik, ale z drugiej strony mnie osobiście interesuje na tym forum już niewiele rzeczy _ co chciałam wyciągnęłam przed urlopem - a nie skarżę się tylko zmieniłam sposób szukania - z drugiej zaś strony są tu fajni ludzie z którymi chciałabym się bliżej poznać - na zlot się nie wybieram - więc jak to zrobić ? - dajcie szanse poznać się chociaż na forum :wink: :lol: :lol: :lol:

Każdy robi to co lubi - dlatego piszę do was z myślą o pojednaniu, znamy już nasze zdania w pewnych tematach, Józek podjął dwie suche nitki napisał "słowo" wyjaśnienia -dla mnie sprawa zakończona - mam tylko nadzieję, że Renia wróci i że będzie jak dawniej.

A z tym lubieniem to trochę jak w przedszkolu, a my przecież dorośli jesteśmy :wink:
Szanujmy siebie i swoje poglądy ( co oczywiście nie wyklucza prawa do ich obrony, jeśli ktoś ma inne argumenty) - tyle wystarczy :papa:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 14.09.2005 07:30

O JoeF! Jak miło Cie TU tzn TAM ;-) widzieć! Nie myl tylko prosze olewania Twoich sądów z olewaniem Twojej osoby: to dwie znacząco odmienne rzeczy!!!
Może zauważyłeś, że obecni w tym wątku mają szacunek dla Twoich Madagaskarskich decyzji, opowieści Volumena i innych wątków, których nie zaśmiecamy rozmywaniem tematu.... A tu sobie bajdurzymy o wszystkim.

A dziś faktycznie będzie duużo lepiej. No i czekam na schaba ;-)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.09.2005 07:52

Wszystko bedzie,
ale poki co znaleziono mi zajecie ( na szczescie wszystko odbywac sie bedzie przy kompie ) :)))

Dziendoberek wszystkim ......

Moniko: wiesz ze ja mam znajomych na Śląsku ? i czesto bywam .. :)))
czasem nie trzeba wcale na zlot sie zlatywac :))))

Pewnie na zlocie "honoru" TWA beda bronily dwie Anetki ;)
Anetko: nie wiem czy coś nie zmienilo ale my zażyczylismy sobie pokoju obok Was w tych murowańcach ;)

:) No od dziś ukrywam sie za znakiem firmowym :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.09.2005 07:52

Dzień dobry miłe Panie. Waaaampirku gdzie jesteś?
Do zobaczenia za kilka godzin.

Pozdrawiam :papa:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 14.09.2005 08:46

No bardzo miły awatarek na nowy dzień. Ja nie zmieniam bo nie umiem :oops: , a poza tym wybrałam bardzo adekwatny do swojego charakteru i znaku zodiaku - bo ja lewek jestem (czasami) albo LWISKO! - jak kto woli :lol:
tak więc dawaj tego schaba, bo zapoluję na coś innego i krew się poleje, a po co :?: jak można mi coś podrzucić a wtedy wszyscy przeżyją :lol: :lol: :lol:

Temat na dziś (skoro bielizna poległa śmiercią prawie naturalną - a tak liczyłam na męskie zdanie !!!)

Spod jakiego znaku zodiaku jesteś i co masz z nim wspólnego :?: :idea:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 14.09.2005 08:53

Wiolu!
Pozwiedzałyście, wiec teraz brać się za produkcję następnego pokolenia ;-)
My stwierdziliśmy, że w wieku 30 lat trzeba zostać rodzicem, aby małe pamiętało tatę z włosami i mamę bez siwizny ;-) Choć przy obecnych możliwościach kosmetyczno-fryzjerskich....
Jedno jest pewne, z brzdącem (przynajmniej tym pierwszym) mocno zastanawiasz się nad każdym dalszym wyjazdem. A nas znp lepiej zniósł Cro i 26 godzin jazdy autem niż niejedną wycieczkę na pół dnia!
Pozdrówka dla czarwonic spod Klimczoka
A.

PS. Ojjj ja dawno nie byłam w BB. Wczoraj zobaczyłam na fotkach oświetloną fontanne pod teatrem... ja jej nie pamiętam :oops:
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 14.09.2005 09:53

Witajcie :D
Tak wiec dzisiaj rozmawiamy o znakach zodiaku??? Fajny tamat, fajny- ale juz nikt mnie nie bedzie lubial :cry:
a ja sobie patrze wlasnie na znaczenie imion, jedni twierdza ze Edyta pochodzi z greckiego a inni ze to germanskie imie... a jeszcze angielskie :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.09.2005 10:14

Jak sie poznawalam z przyszlym mezem jedno z pierwszych pytan bylo jaki mam znak...... wg mojego pana sa znaki lepsze i gorsze ....
ja mam jeszcze jako taki ......latwo zgadnac bo Sasanka mowia na mnie nawet w rodzinie. To nie tylko netowy nick.

hm.....udalo mi sie i nie mialam tego znaku co on nie toleruje bo by sie nie spotkal i nie umowil.

Ja nie mam takich problemow ..... fakt: nie umiem znalesc wspolnego jezyka z jednym znakiem na pewno. To nie Lew. Mysle ze go tu nie ma w TWA bo bym wyczula :)) Ale moge sie mylic .....
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 14.09.2005 10:31

Ja nie mam takich problemow ..... fakt: nie umiem znalesc wspolnego jezyka z jednym znakiem na pewno. To nie Lew. Mysle ze go tu nie ma w TWA bo bym wyczula :)) Ale moge sie mylic .....[/quot

az sie boje zapytac jaki to znak :lol:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 14.09.2005 11:00

My lwy mamy swoje "zwyczaje" - jednym z tych zwyczai (albo zwyczajów?) jest zawziętość, zaciętość (ambicja?) i niestety zgubna nieustępliwość; innym jest lenistwo i nicnierobienie - to w skrócie ja i wszystko jest dobrze (tak mnie się wydaje :wink: ) dopuki moje odbicie nie stanie na mej drodze. W pracy mam dość bliskiego współpracownika o identycznych cechach charakteru jak moje (krew się leje ale czasami bywa kreatywnie i tfurczo :wink: ) a drugim lwem-zabójcą jest nasz kolega, z którym "wyprawialiśmy" się w świat - zawsze po powrocie obiecujemy sobie i innym, że już nigdy więcej nigdzie razem nie pojedziemy (współtowarzysze mają przez pierwsze 5 dni ubaw, przez następne próbują nas godzić a przez pozostałe utrzymać od siebie w bezpiecznej odległości - co wymagało nielada wysiłku bo podróżowaliśmy jednym samochodem :lol: ) Tak więc łatwo ze mną nie jest - ale też nigdy nie mówiłam, że będzie :!: Mąż mi się trafił wspaniały - RAK - wycofuje się czasem wspaniałomyślnie - za co go później kocham - ale najpierw gonię z nożem :twisted:
Przyjaciółka moja najlepsza to skorpion - i żyjemy :lol: - mało tego przez 21 lat nigdy jeszcze się nie pokłóciłyśmy - no żywcem nie ma o co !!!!

Anetko, czyżbyś miała rogi - hi, hi (jako znak zodiaku oczywiście), - czy mój tok myślowy poszedł w złym kierunku :?: Kochanie - co z tym schabem, może wampira skusimy, co ??? Ja puki co idę sobie zrobić (cholera - nie mam sekretarki !) następną kawkę.

Edi - mniejsza o to skąd pochodzi twoje imię - ważne co oznacza !
Monika - oznacza jedynaczkę - (samoluba czyli :wink: ) - urodziłam się jako jedynaczka ale po 23 latach doczekałam się ...... czterech braci przyrodnich, niestety jak się domyślacie wszyscy młodsi :lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 39
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone