Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 14.09.2005 19:22

Drakule :?: Stoker'sa z Anthony Hopkins :?: :?: :?: ooooooooooch
A takie bajki jak Van Helsing, Underworld :?: Rozne stworki tam lataja i plywaja, ale wampirkami tez sa :twisted:

Kiedys probowalam pisac opowiadania o wampirkach ale doszlam do wniosku, ze o diabelku i piekielku pisze sie latwiej i przyjemniej :twisted: :twisted: :twisted:

Dru, zabki zawsze mozna opilowac :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 14.09.2005 19:48

"Van Helsing" nawet nawet - choć przedobrzyli z efektami :lol: I zakończenie bbbuuuuuuuuuuuuuuu nie w moim stylu.
"Underworld "odpada - albo wilkołaki albo wampiry :lol:
A niedawno wzięliśmy z wypożyczalni Dracule 2002 - ale szmira 8O
No i "Blade" załamał mnie całkiem :roll:
"Forsken" też super 8) . no i niezawodni "Łowcy wampirów " :lol: - stary ale zawsze z przyjemnością go oglądam :D

No ale szkoda piłować TAKIE ząbki 8O :lol:
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 14.09.2005 20:24

"Dzieki Tobie wszystko zrozumiem
Bede drzewem, chmura i skala
Skoro zyc nie potrafie
Skoro umrzec nie umie

Pragne, zeby nic sie nie stalo"[/i]
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 14.09.2005 20:35

:twisted:

Zapach czlowieka
w powietrzu sie unosi,

Zblakana dusza
samotnosci,
a moze
towarzystwa szuka?

Pojawiam sie z nikad
podaje dlon
porywam, znikam...

Wyruszam na lowy :twisted:
Zycze spokojnej i bezbolesnej nocy :D
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 14.09.2005 20:40

Za strasznie jak dla mnie na nocną porę. Ogolnie nie przepadam za taką tematyką, a przed snem to już calkiem. Zajrze jutro rano i looknę, jak poszly Wam nocne łowy ;-)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 14.09.2005 20:53

I ja się udaję na nocne łowy 8) :lol:
laku laku ... :D
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 15.09.2005 07:19

Jak mialam kilka latek okazalo sie ze mam wade spora uzebienia.
Mleczaki mialam ladne , ale trwale zeby wyrosly za duze i w efekcie pozachodzily na siebie nie mieszczac sie w za malej szczece. Wystawaly mi wlasnie trojki ktpre byly wysuniete do przodu i zakonczone jak kly. Dwojki mialam bardzo cofniete do tylu przez co te trojki bylo widac jeszcze bardziej. Dawalo to straszny, troche wampirzy efekt.
Na szczescie technika poszla do przodu. Kly spilowano, dwojki dosztukowano. Nalozono tworzywo sztuczne i jakos to wyglada. Chlopak nie boi sie pocalowac ;)
To tyle moich przygod z wampiryzmem.
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 15.09.2005 07:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobro jutro svima ! :D
Kako je dobro ... :D
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 15.09.2005 09:58

aneta_jacek napisał(a):Jak mialam kilka latek okazalo sie ze mam wade spora uzebienia.
Mleczaki mialam ladne , ale trwale zeby wyrosly za duze i w efekcie pozachodzily na siebie nie mieszczac sie w za malej szczece. Wystawaly mi wlasnie trojki ktpre byly wysuniete do przodu i zakonczone jak kly. Dwojki mialam bardzo cofniete do tylu przez co te trojki bylo widac jeszcze bardziej. Dawalo to straszny, troche wampirzy efekt.
Na szczescie technika poszla do przodu. Kly spilowano, dwojki dosztukowano. Nalozono tworzywo sztuczne i jakos to wyglada. Chlopak nie boi sie pocalowac ;)
To tyle moich przygod z wampiryzmem.

Aneta jak moglas :?: :!:
wampirze zabki przerobic :?: :!: :wink:

A jak zdrowko?
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 15.09.2005 10:14

No, dzień dobry wszystkim ! Trochę późno się zabrałam za odwiedziny, ale zajmowałam się horoskopami.

Wampirze ..... masz szczęście :!:

Anetko :"co chwila jest goraco i zaraz zimno .... " może SOJFEM :wink: :lol: :lol: :lol: - to żart i niekoniecznie w dobrym gatunku :oops: - współczuję i życzę powrotu do zdrówka i formy.

O wampirach nic nie powiem, bo nic nie wiem, a to nie z powodu ignorancji lecz ze strachu. Jak już kiedyś pisałam, na widok cudzej krwi mdleję i to nawet tej oglądanej w TV. Poza tym mnie się potem śnią takie "efekty specjalne" - więc na wszelki wypadek nie oglądam.

Pozdrawiam, cięszę się, że Dru się odobraziła i wracam do horoskopów, bo mam niezły ubaw. Szkoda, że Panowie nie odpowiedzieli na moją prośbę .....
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 15.09.2005 11:42

Hej,

no wiec wyjedzam :)) ... znaczy chyba bo dzis czwartek dopiero .... spedzam czas na ogladaniu noclegow wiec nie mam czasu popisiac ;) , jak zwykle mam problem ( standard u mnie ;) ) i cos mi w kazdym nie pasuje.

jak nie bedzie totalnie lało to pojade ogladac żubra ( chyba nawet kilka ich bedzie ) , jesc roskie pierogi , pić żubróweczke i jak sie uda zdrowiec w ruskiej bani cokolwiek to jest ;) i chodzić po lesie jak nie bedzie padac.

Czuje sie juz w zasadzie prawie chodzaco. Boli mnie brzuch jak kaszle ale pewnie i to przejdzie.

To taki kompromis dla nieromatycznych.
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 15.09.2005 12:30

Łażenie po lesie jest bardzo romantyczne - można sobie jesiennych "krzaków' nazbierać .... i dać właścicielowi kwaterki (bo ty nie lubisz - wiem), i grzybków można nazbierać i upichcić coś wyśmienitego a jak się przeżyje to dać przepis do sasankowej krainy :lol: :lol: :lol: !!!! A wieczorem cudowne dotykanie nagich ciał .... w poszukiwaniu kleszczy :lol:

Życzę zdrowia, ładnej pogody, owocnych zbiorów, żadnych kleszczy, sympatycznych żubrów i cuuuuuudownego pobytu na bani w związku z rocznicą waszego ślubu.

Monika. :papa:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 15.09.2005 12:34

No ruch tu dzisiaj taki jak na wlotówce do Rzymu. Wszystkie trzy osoby na całym forum. A Józek się rzuca, że nie wie co czytać :lol:

To i ja idę, co tu będę tak sama siedzieć - poczytam o Wachowskim :!: :papa:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 15.09.2005 12:59

:lol: ja dzisiaj vredna oczywiście :lol:
Anetka - baw się dobrze i ... rób to ,co napisała Moni :lol:
:papa:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 15.09.2005 13:41

To ja się przywitam i Paniom pomacham :papa:. Ja też zaliczyłem kilka dni temu kolejną rocznicę ślubu :wink: :cry: :wink: . Ale ten czas leci.

Pozdrawiam :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 42
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone