Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.09.2005 08:53

http://audiofind.ru/

kto nie wie nich sprawdzi co to :)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 13.09.2005 11:42

Dobar dan dziewczyny i chłopaki :D
Ja straszliwie dziś vredna ale wpadłam na 5 minut poczytać :lol:
Zastanawiałam się od pewnego czasu ile oób kole w oczy ten nasz luźny wątek :lol:
Moni - podobała mi się Twoja wypowiedź na ten temat :D
Jest dokładnie tak jak piszesz - na forum są specjalne wątki dla wszystkich spragnionych wiedzy "na temat" . Kto zainteresowany ten czyta. Ludzie potrzebują czasami kontaktu ze sobą - nie tylko wymiany suchych informacji.Zrozumcie to :)
pozdrawiam Was serdecznie :D
Finestra
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Finestra » 13.09.2005 11:54

drusilla napisał(a):(...)Ludzie potrzebują czasami kontaktu ze sobą - nie tylko wymiany suchych informacji.Zrozumcie to :)
pozdrawiam Was serdecznie :D

Jak sobie czytam wypowiedzi tylu miłych koleżanek, to we mnie też wzrasta potrzeba kontaktu ;)

Miłego gadania,
Marcin
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.09.2005 11:59

Sluchajcie ......
u mnie wraz z wzrostem ilosci postow tu spadly wyraznie:

1/ rachunki telefoniczne
2/ "tematy" zastepcze w domu
3/ klikanie na tlenie i gadu z osobami spoza naszego forum

Dzis klika do mnie kolezanka co sie nie dala wciagnac w pisanie tu .....
- "Aneta, co robisz?"
- "siedze z Kromaniakami na forum"
- Acha , to pa
- Pa
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 13.09.2005 12:02

No nareszcie się odezwałaś, bo ja tu niczym lwica walczę o nasze dobre imię, dobrze, że chociaż mama K mnie wsparła.

A tak abstrachując, to niechcący Józef podrzucił super temat :

Wyższość czarnej bielizny nad białą :!:

Ale nam zaraz czytalność wzrośnie :lol: :wink:

Drogie panie i panowie - a jakże, czy podobnie jak ja i mój mężuś uważacie, że kolorowa bielizna jest znacznie bardziej seksowna od białej?
Coprawda biały kolor oznacza niewinność, ale myśleę, że nasi faceci po 10 latach małżeństwa (lub jak kto tam ma) wolą nas w "winnym" kolorze.
Białą bieliznę miałam do ślubu i wystarczy, potem już tylko zielenie, borda i czernie. A teraz w sklepach to jest dopiero szaleństwo - nie wiadomo, czy to stanik na rozbieraną randkę, czy też "bluzka" pod kusą kurteczkę.

Co macie do powiedzenia w tym temacie, jako matki, żony i kochanki :?:

:lol: :lol: :lol: ( o olejach będzie później - tylko przygotuję się do tematu :wink: )
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.09.2005 12:27

hm... no to ja .....
ja od lat kupuje prawie tylko KOLOROWA ....
FIOLETOWA bo jakżeby inaczej .....musi byc u nas sasankowy kolor zachowany ...wiec fiolety, roze ....
troche niebieskiej mam
Nie znosze czarnej ....mialam taki etap ze wyrzucilam wszystko co mialam czarnego w szafie ...
Mojemu facetowi wisi jaka mam na sobie .....mawia ze " kobieta najlepiej wyglada bez niczego" . Nie zgadzam sie z tym. Jak patrze w lustro to zdecydowanie wole sie w ... niz bez ....
Zreszta facet bez niczego tez nieciekawie wyglada.

A biala ..... hm...... do mnie to juz zupelnie nie pasuje :))))))

Ale lubie biale ciuchy , bluzeczki szczegolnie. Dobrze sie komponuja z fioletami i czerwonym.
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 13.09.2005 12:51

Jako estetka nie mogę się zgodzić z twoim facetem - ale zgadzam się z tobą :!: Biorąc pod uwagę (co sama nam pokazałaś)http://www.sky.com/showbiz/picture_gallery/0,,50002-1187378-1,00.html
kobieta nawet bez makijażu wygląda szpetnie (oczywiście tylka taka, która go używa w nadmiarze :!: )a co dopiero bez niczego 8O 8O 8O

W dzisiejszych czasach, kiedy ten sam fason bielizny można kupić na bazarze, w supermarkecie, w Triumfie i w sexszopie - łatwo jest wyglądać pięknie i zmysłowo (kwestia gatunku i kasy - bez znaczenia ! przy frywolnym zachowaniu tak samo łatwo drze się to z bazaru i to z Triumfa - a tego drugiego bardziej szkoda :!: ). Dlatego uważam, że warto każdym dostępnym sposobem powalczyć o to, żeby się sobie nie znudzić. Faceta trudno ciągle przebierać - ale przebierając siebie - wywołujemy, ża każdym razem inną reakcję i "zmuszamy" go do innego zachowania - co z pewnością ciekawym życia przyniesie wiele radości :lol: :wink: :lol:

DRu, Edi, Mamo K - wzywam Was do dyskusji o szmatkach :lol: :!: :idea:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 13.09.2005 13:33

Wiecie co moje drogie ???
Zaczynam mieć po woli dosyć forum i ludzi nawiedzonych .To miejsce staje sie nienormalne.
Gadajcie sobie tylko i wyłącznie na temat. Ja sobie odpuszczam.
Opuszczam to chore miejsce bo szkoda mi zdrowia. Tutaj powinniśmy sie dobrze bawić - a mnie trafia szlag jak czytam niektórych.
Z wieloma osobami fantastycznymi mam kontakt i myślę że go nie przerwiemy :D
Może pozostałym uda sie nie stracić cierpliwosci. Ja udaję się na spokojniejsze wody - gdzie nie ma zakazów i gdzie nikogo nie będą raziły gadki o wszystkim.
Miłych rozmów "NA TEMAT" :evil:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.09.2005 13:43

Rania olej to ....
masz papu .... własnie zrobilam ...starczy dla wszystkich i jest na temat bo po chorwacku troche ugotowane :)

Obrazek
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 13.09.2005 13:56

drusilla napisał(a): Ja udaję się na spokojniejsze wody - gdzie nie ma zakazów i gdzie nikogo nie będą raziły gadki o wszystkim.
Miłych rozmów "NA TEMAT" :evil:

Reniu, bardzo cię proszę olej to. Ktoś wstał lewą nogą bo i pogoda niesprzyjała prawej, ot tyle :!: Potem nastąpiła poprawa pogody i poprawa nastroju. Sprawa wyjaśniona mam nadzieję raz na zawsze. A ten wątek jest akurat adekwatny do dzisiejszej porannej sytuacji, dlatego ty jako matka niejednokrotnie przełożona nie powinnaś wyjeżdżać na Madagaskar lecz pielęgnować to ziarenko, które tu zasiałaś, bo dla niektórych to jest cenna roślinka, bez względu na to w jakim kolerze będzie miała kwiatki i czy będzie pachniała czy też nie - ważne jest tylko by dalej rosła w siłę i potęgę na chwałę i chlubę narodu polskiego (skąd mi się to bierze :?: - z filmu jakiegoś chyba 8O ) nawet jak się okaże pokrzywą - każdy chce żyć :!: :!: :!:

Skorzystałam z okazji, że założyłaś ten wątek, bo miałam wrażenie, że monopoliści naprawdę myślą, że mają monopol i wielką ochotę mają na napisanie mi na czole słowa "KOT" flamastrem :!: Olałam to :!:
Wysysam z tego forum potrzebne informacje, "rozrywam" się przy telenowelach, śmieję się z humorków i robię swoje. Nikt mnie nie wygoni na Madagaskar :!: Jak się znudzę i znajdę sobie nowe "hobby" to odejdę tak ciuchutko jak przyszłam zostawiając swój numer GG.

Do widzenia Państwu. O żarcie przyszło :!: mniam :papa:
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 13.09.2005 14:10

Jestem, jestem, ale widze, ze inni odchodza :cry: :cry: :cry:
Czy to koniec tematu o bieliznie :?: :?: :?:
Pojawil sie watek o jedzonku; szukam wlasnie ikonki masujacej sie po brzuszku ale nie ma takiej :cry: a coz innego mozna robic w taka pogode? siedziec przed komputerem, rozmawiac z przesympatycznymi, nowymi znajomymi i jesc, jesc, jesc :twisted: :twisted: :twisted:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 13.09.2005 15:19

Nadrabiam zaległosci ;-)

1. Bielizna. Wszystko zależy od okazji i od tego... jaką mój mąż mi kupił. Na śniadanie na trawie na bank nie nałożę czarnej ;-)

2. Moni! Ja także miałam przygodę z zatrzaśniętym kluczykiem w aucie. Te druciane wieszaki to powinny nobla dostać za wielofunkcyjność. Niemcy byli w szoku, że nam się udało!

3. Dru! Ani mi się waż sp.. stąd! To Twój temat i nie możesz po prostu sobie iść. Jak ktoś ma muchy w nosie to trudno. Uważam, że sa tematy w których ma być poważnie i rzeczowo i tak jest. A tu ma byc na luzie. I też tak jest!

4. Sasanko! A nie wysłałabyś mi procji takiego spagetti pocztą kurierską? Nie chce mi się dziś gotować. Próbowałam się wkręcić do znajomego na obiad, ale on trzyma dietę. Ale niech trzyma jak najdłużej, bo brzuszki się muszą wyleczyć!!!

5. Jutro będzie kolejne pytanie. Na temat pozycji... Ale nie znam szczegółów o co chodzi ;-)

6. Robię materiały na szkolenie i fajne rzeczy wpadają mi w łapki. Raz: aktualne motto Volumena. Dla mnie bomba! Idę poszukać debila i potrenuję!

7. Leya! Nikt nie odchodzi. Kobiety ida tylko do garów, a zaraz pojawią się Panowie w tym wątku.

Do lepszego jutra wszystkim!!!
A.
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 13.09.2005 19:32

Smutno i pusto tutaj. Józek ,który tego nie czyta ----------- (oto dwie suche nitki, które zostały na jego ...... stringach :?: :wink: ) skutecznie zarżnął wtorek. Mam nadzieję, że środa przyniesie same dobre rzeczy - i to nie jakiś tam makaron - mięsko na jutro poproszę i wieeelllkkkiiii tooooooooort :lol: :lol:

Drusillo ! wracaj - bo Cię znajdę w Stalce (mam swoje kontakty) i wyrwę te pazurki, skoro Ci do niczego nie potrzebne :!: :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.09.2005 19:48

Witam dopiero teraz, Drusilla uciekła :cry: , co jest grane? Oj chyba muszę nadrobić czytanie innych tematów ale nie wszędzie "wchodzę".

Pozdrawiam
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.09.2005 20:26

Nie przejmowac sie .....
jutro klikamy dalej chyba ze nas wymoderuja :))
albo mi kabel cos zje lub odetnie ... ;)

Żarełko Wam dam ..... schabik zrobie dobry ....

Krakuscity ..... wątek Madagaskarski narobil troszke zamieszania ale sytuacja opanowana :)) , spoko jest .... nie ma problema. Choc my kobiety wrażliwe jestesmy ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 38
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone