Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
tony montana
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) tony montana » 20.10.2016 12:51

Janusz Bajcer napisał(a):
tony montana napisał(a):O kurde to tak wysoko Jam Wam jest? :)

"Młody" podpowiada :wink: czy sam się męczysz :?:
Jak sam, to z dobrym skutkiem :wink: :idea:

Czasem Małolat podpowie, ale najbardziej interesuje się już jak są wyniki meczów - to tak jak w LOTTO ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.10.2016 13:38

No to chyba zadowolony, że "Stary" :wink: na podium :lol:
andrzejk1975
Cromaniak

Postnapisał(a) andrzejk1975 » 20.10.2016 16:13

nie jest tak źle ze mną jak myślałem :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.10.2016 18:10

razpol napisał(a):Spokojnie.. Do przedwczoraj błąkałem się w otchłani tabeli i szorowałem o dno.. ;)

Jaka otchłań i dno tabeli. :roll:
Byłeś w środku stawki z 6 punktami straty do lidera.
Teraz jesteś pierwszy, a dotychczasowy lider spadł z podium i ma 11 punktów straty.
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Postnapisał(a) DCK » 21.10.2016 07:05

Ja chyba pobiłem swój rekord kolejki we wszystkich edycjach, zresztą jakby policzyć średnią kolejki na gracza też chyba by był rekord? Czy nasze liczydła mogą to sprawdzić? :?:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 21.10.2016 07:50

DCK napisał(a):... zresztą jakby policzyć średnią kolejki na gracza też chyba by był rekord?

Rzeczywiście, w 3. kolejce obecnej edycji, padł rekord jeśli chodzi o średnią punktów na gracza i wyniósł 14,75 pkt.

Dotychczas najwyższą średnią uzyskaliśmy w 3. kolejce w sezonie 2013/14 i było to 14,37 pkt.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 21.10.2016 08:02

DCK napisał(a):Ja chyba pobiłem swój rekord kolejki we wszystkich edycjach

Zgadza się. Pobiłeś swój rekord z pierwszej kolejki sezonu 2013/14 o 3 punkty :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.10.2016 08:12

anakin napisał(a): Gratulacje razpol :!: :D
Jak utrzymasz formę, po fazie grupowej będzie już pozamiatane... :cry:

Trzy kolejki - trzy szanse przy dobrym typowaniu na doścignięcie lidera. :idea:
Jak utrzyma przewagę po fazie grupowej 9-10 pkt, ciężko będzie zniwelować, bo spotkań coraz mniej.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 21.10.2016 10:17

Proszę nie nakładać na mnie dodatkowej presji... ;) :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 21.10.2016 10:22

razpol napisał(a):Proszę nie nakładać na mnie dodatkowej presji... ;) :mrgreen:

Trzeba było nie wyłazić na świecznik...... :roll: :oczko_usmiech:
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Postnapisał(a) DCK » 21.10.2016 12:00

greenrs napisał(a):
DCK napisał(a):Ja chyba pobiłem swój rekord kolejki we wszystkich edycjach

Zgadza się. Pobiłeś swój rekord z pierwszej kolejki sezonu 2013/14 o 3 punkty :)

walp napisał(a):
DCK napisał(a):... zresztą jakby policzyć średnią kolejki na gracza też chyba by był rekord?

Rzeczywiście, w 3. kolejce obecnej edycji, padł rekord jeśli chodzi o średnią punktów na gracza i wyniósł 14,75 pkt.

Dotychczas najwyższą średnią uzyskaliśmy w 3. kolejce w sezonie 2013/14 i było to 14,37 pkt.

Dziękuje za odpowiedzi :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 23.10.2016 19:25

Chelsea - ManU. 4:0 :!: 8O

Najbardziej przereklamowany piłkarz świata pokazał tyle co reszta, czyli nic. :roll:
Chyba to prawda, że w Juventusie cały czas się śmieją z tego transferu..

Złota Piłka 2016.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.10.2016 14:12

Z tym Pogbą to interes życia...zapłacony za niego ekwiwalent za wyszkolenie w kwocie 300 000 E a sprzedany do tego samego klubu za gruby hajs :lol:
Trzeba być głąbem ale kto bogatemu zabroni. Pogba brylował w Juve ale tylko wówczas kiedy Juve prowadziło grę jako faworyt, w innych meczach nie istniał, w LM nie potrafił dać nic zespołowi. Morata, Dybala w LM przykrywali go czapką...być może jeszcze odpali, niektórzy twierdzą, że musi się zaaklimatyzować ale gdzie ? W mieście, klubie w których spędził kilka lat i większość zawodników z tamtego okresu nadal tam jest ?
Chciał odejść bo jednak 20 mln E robi wrażenie, co tam ambicje sportowe ? Grunt aby hajs się zgadzał.
Dla mnie Pogba to produkt marketingowy, showman za którym nigdy nie przepadałem. Vidal to był kozak, zawodnik kompletny, który jednak miał problemy sam z sobą a tego w Juve nie toleruje się. Sportowo jednak to zawodnik o żelaznych płucach i miał status nie na sprzedaż. Pewnie nadal grałby w Juve gdyby nie jego problemy osobiste. Zawodnik kompletny, który potrafił zrobić różnice zarówno w lidze jak i LM.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.11.2016 18:33

Za ok. 15 minut pierwszy mecz IV kolejki fazy grupowej i kolejne punkty dla typerów :wink:

Z typowaniem kolejki nie zdążył MRK :roll: w tej kolejce niestety ZERO punktów ma :cry:
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 01.11.2016 19:13

Janusz Bajcer napisał(a):Za ok. 15 minut pierwszy mecz IV kolejki fazy grupowej i kolejne punkty dla typerów :wink:

Z typowaniem kolejki nie zdążył MRK :roll: w tej kolejce niestety ZERO punktów ma :cry:

AAARRRGGGGHHHHH byłem przekonany, że spokojnie po 19.00 wytypuję:(. Teraz zasiadłem do kompa.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 599
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone