Janusz Bajcer napisał(a):Trzymam kciuki aby się udało - będzie chociaż jedna "trójka"
Janusz, pyknąłeś 3 "trójeczki". Nieźle, w sumie 13 pkt.
Ale razpol pojechał systemem 1-3-1-3-1-3-1-3 = 16 punktów.
.png)
rafalisko30 napisał(a):walp napisał(a):pomimo wysokiej przegranej nie było blamażu
Stwierdzenie lekko kontrowersyjne, nawet biorąc pod uwagę, że nikt zdrowy na umyśle nie spodziewał się choćby remisu
.png)
walp napisał(a):Kiepura napisał(a):Nie żebym życzył Legii czegoś dobrego, ale totalna zlewka jaką permanentnie uskutecznia Real w starciu ze słabszymi drużynami jest już irytująca.
No widzisz, bo tu wszystko odbywa sie w oparach absurdu, jak to w "plastikowej piłce".![]()
Przyjeżdża z "dalekiego kraju" jakaś Legia, mają przegrać co najmniej 10:0, a tu nagle Real permanentnie uskutecznia zlewkę i wygrywa tylko 5:1.
Jakiś ku*** absurd.
Hercklekot napisał(a):Tak sobie podczytuję tę dyskusję i wtrącę swoje 3 grosze - z moich obserwacji ( a chodzę od 25 lat na Cracovię) wynika, że 80-85% kibiców to ludzie normalni, którzy z własnej nieprzymuszonej woli nie będą stosować przemocy fizycznej wobec bliźnich![]()
Tzw. chuliganeria czy tam "kumaci" to z reguły albo gówniarze opętani "ideologią", albo cynicznie wykorzystujący tychże do własnych często niecnych celów kolesie, dla których ta "ideologia" to tylko pewna przykrywka do np handlu prochami czy też innych tego typu przedsięwzięć, ew. stare niespełnione życiowo byki.
Moim zdaniem sprawę tych, którzy burdy na stadionach wszczynają załatwiłoby po prostu normalnie działające państwo i prawo - mówię o odpowiedniej egzekucji prawa, spod którego działania stadiony przecież wyłączone nie są. Zniszczyłeś - zapłać, pobiłeś - pójdziesz pod sąd i dostaniesz odpowiedni wyrok. Szybko i sprawnie. Ale to trzeba ścigać, egzekwować - wszystko musi działać a nie tylko "istnieć teoretycznie". A najbardziej śmieszy mnie to, że większość tych kiboli jest niby nastawiona "narodowo" i "prawicowo" a państwa swojego nie szanują i z zachowań społecznych to bliżej im do anarchistów lub narodowych socjalistów.
.png)
walp napisał(a):Janusz, pyknąłeś 3 "trójeczki". Nieźle, w sumie 13 pkt.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Janusz, pyknąłeś 3 "trójeczki". Nieźle, w sumie 13 pkt.
Też mi tak wyszłoa jeśli dobrze liczę to wirtualne podium jest takie:
razpol - 42 pkt
rysiek_r74 - 40 pkt
te kiero- 40 pkt
tony montana - 40 pkt
Janusz Bajcer - 38 pkt
.png)
greenrs napisał(a):A według moich obliczeń DCK ma 39 pkt... więc spycha Cię Januszu na czwartą pozycję
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Janusz, pyknąłeś 3 "trójeczki". Nieźle, w sumie 13 pkt.
Też mi tak wyszłoa jeśli dobrze liczę to wirtualne podium jest takie:
razpol - 42 pkt
rysiek_r74 - 40 pkt
te kiero- 40 pkt
tony montana - 40 pkt
DCK - 39 pkt
.png)
razpol napisał(a):O ludzie... omdlałem od rana...

razpol napisał(a):O ludzie... omdlałem od rana...

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Na 10:1 nie ma co liczyć![]()
Zapisuję liderowi 1 punkt
Kiepura napisał(a):totalna zlewka jaką permanentnie uskutecznia Real w starciu ze słabszymi drużynami jest już irytująca.
.png)
walp napisał(a):Cieszę się, że kibice też dali radę. (chociaż nie wiadomo, czy rano we wszystkich madryckich oknach będą szyby).![]()
.png)
tony montana napisał(a):O kurde to tak wysoko Jam Wam jest?