Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
rafalisko30
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) rafalisko30 » 04.12.2014 19:11

anakin napisał(a):
walp napisał(a):Ani, tych badyli w Badylach nie chcieli :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

No wiesz co? 8O
Wszak to............BRZOZY, a nie jakieś tam...........badyle! :roll: :mrgreen:

Kiedyś las brzozowy kojarzył mi się z grzybami kozakami, teraz to już sam nie wiem :roll:
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 05.12.2014 10:03

rafalisko30 napisał(a):
Kiedyś las brzozowy kojarzył mi się z grzybami kozakami, teraz to już sam nie wiem :roll:

Mnie osobiście tylko z tym się kojarzy :mrgreen:

Ale posucha w temacie,że my o brzozach,bukach i innych badylach w wątku LM piszemy..... :roll: :la:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.12.2014 15:06

Niestety to nie "ekstra-klasa", gdzie rozgrywkami można się "pasjonować" co tydzień... :lol:

Jeszcze 4 dni zostały. :D
Gorzej będzie potem, bo do wiosny posucha..
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 05.12.2014 15:52

anakin napisał(a):Niestety to nie "ekstra-klasa", gdzie rozgrywkami można się "pasjonować" co tydzień... :lol:

Jeszcze 4 dni zostały. :D
Gorzej będzie potem, bo do wiosny posucha..

Zawsze coś się znajdzie. Np. na Pudelku :oczko_usmiech: jest galeria pt. "Partnerki gwiazd Ligi Mistrzów" Można jakiś ranking zrobić. :oops:
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 05.12.2014 16:02

walp napisał(a):Zawsze coś się znajdzie. Np. na Pudelku :oczko_usmiech: jest galeria pt. "Partnerki gwiazd Ligi Mistrzów" Można jakiś ranking zrobić. :oops:

Gdzie tam cię zagnało... 8O ...4 dni do typerki,to sądziłem,że jakieś skomplikowane analizy studiujesz.... :wink:
Jak Janusz wstawiał swoje króliczki to pisałeś,że cię to "rozprasza" :oczko_usmiech: A teraz sam szukasz natchnienia........ :wink:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 05.12.2014 16:54

GOLDEN napisał(a):Gdzie tam cię zagnało... 8O ...4 dni do typerki,to sądziłem,że jakieś skomplikowane analizy studiujesz.... :wink:

Choróbsko jakieś się przywlekło i stan podgorączkowy nawet się pojawił. A jak temperatura rośnie, to człek traci kontrolę i nieopatrznie zapędzi się w mroczne zakamarki sieci, przed którymi i Prezes i Ojciec przestrzegali. :mrgreen:
GOLDEN napisał(a):Jak Janusz wstawiał swoje króliczki to pisałeś,że cię to "rozprasza" :oczko_usmiech: A teraz sam szukasz natchnienia........ :wink:

Po pierwsze primo, to o ile dobrze pamiętam, "króliczki Janusza" były z ogólnoświatowej łapanki. :lol:
A to są konkretne dziewczyny piłkarzy z LM. :!:
No i te ... wiadomo relacje mają przełożenie na formę piłkarza, na grę w drużynie i na wynik ostatecznie. :oczko_usmiech:

Po drugie primo, jak widzisz, analizy idą w łeb i łapię się wszystkiego. :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.12.2014 19:40

walp napisał(a):Zawsze coś się znajdzie. Np. na Pudelku :oczko_usmiech: jest galeria pt. "Partnerki gwiazd Ligi Mistrzów" Można jakiś ranking zrobić. :oops:

Chcesz o tym porozmawiać? :? :oczko_usmiech:

Ciężko będzie Regulamin napisać... :?
Jak to punktować? :roll: :wink:

No i na koniec - jaki tytuł przysługiwałby zwycięzcy? 8O :mrgreen:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 05.12.2014 21:33

anakin napisał(a):

Chcesz o tym porozmawiać? :? :oczko_usmiech:

Porozmawiać zawsze możemy, na wiele tematów. :wink:
anakin napisał(a):Ciężko będzie Regulamin napisać... :?
Jak to punktować? :roll: :wink:

No i na koniec - jaki tytuł przysługiwałby zwycięzcy? 8O :mrgreen:

Pewnie masz rację ... Czy wszystko trzeba punktować. :?: :? Po prostu sobie pooglądam, tak pozaregulaminowo ... :oops:
Ale jakby co, to stawiam na Larę od Sergio Ramosa :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.12.2014 21:59

walp napisał(a):Czy wszystko trzeba punktować. :?: :? Po prostu sobie pooglądam, tak pozaregulaminowo ... :oops:
Ale jakby co, to stawiam na Larę od Sergio Ramosa :oczko_usmiech:

A po co się gra?
Żeby wygrać. :mrgreen:
Wstyd się przyznać, ale nawet ich nie przeleciałem na szybko...... :? :cry: :wink: , więc póki co......nie obstawiam. :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.12.2014 22:18

Na forum jest odpowiedni ku temu temat :wink:
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 05.12.2014 22:23

anakin napisał(a):Wstyd się przyznać, ale nawet ich nie przeleciałem na szybko...... :?

Nie wstydź się, nie jesteś sam!

Przyznaję się, że ja również żadnej z nich nie przeleciałem.... 8) 8) 8)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.12.2014 22:27

Borussia Dortmund - TSG Hoffenheim 1:0. :D

Może się w końcu odbiją... :?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 06.12.2014 09:19

była kiedyś dyskusja o nurkowaniu...
grywam teraz regularnie w nogę na hali i stwierdzam, że byle dosłownie lekki kontakt z przeciwnikiem, może skutkować upadkiem, wybiciem z rytmu biegu, co już nie raz doświadczyłem, np w dniu wczorajszym, ponoć wyglądało to dość teatralnie, ale nie moim zamiarem była kontuzja dłoni; oczywiście nie piszę o oczywistych nurkach, ale niektóre sytuacje są kontrowersyjne, można łatwo wyciągnąć wniosek, że ktoś specjalnie nurkuje, tymczasem jest to po prostu faul

anakin napisał(a):Borussia Dortmund - TSG Hoffenheim 1:0. :D
Może się w końcu odbiją... :?

następny mecz powinien wszystko pokazać, z równorzędną w tabeli Herthą...
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 07.12.2014 19:54

Lion 3. :D

CR7 też, ale złośliwi mówią, że symulant. :mrgreen:
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 07.12.2014 23:27

Rekord ligi hat-tricków (23), a także 23 gole w 13 meczach tego sezonu La Liga nie wzięły się raczej z symulowania.

Aczkolwiek co do wczorajszej sytuacji, to zgadzam się jednak ze "złośliwymi" - CR7 dołozył od siebie baaaardzo dużo.

Za to gdyby ten jego strzał przewrotką 5 minut wcześniej trafił 20 cm niżej, czyli w okienko, to mielibyśmy gola sezonu (przynajmniej). :roll: :roll: To było ładniejsze od pamiętnego strzału Zidane'a w finale LM.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 380
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone