anakin napisał(a):walp napisał(a):Ani, tych badyli w Badylach nie chcieli![]()
No wiesz co?![]()
Wszak to............BRZOZY, a nie jakieś tam...........badyle!![]()
Kiedyś las brzozowy kojarzył mi się z grzybami kozakami, teraz to już sam nie wiem
.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):Ani, tych badyli w Badylach nie chcieli![]()
No wiesz co?![]()
Wszak to............BRZOZY, a nie jakieś tam...........badyle!![]()
.png)
rafalisko30 napisał(a):
Kiedyś las brzozowy kojarzył mi się z grzybami kozakami, teraz to już sam nie wiem
.png)
anakin napisał(a):Niestety to nie "ekstra-klasa", gdzie rozgrywkami można się "pasjonować" co tydzień...
Jeszcze 4 dni zostały.![]()
Gorzej będzie potem, bo do wiosny posucha..
jest galeria pt. "Partnerki gwiazd Ligi Mistrzów" Można jakiś ranking zrobić. .png)
walp napisał(a):Zawsze coś się znajdzie. Np. na Pudelkujest galeria pt. "Partnerki gwiazd Ligi Mistrzów" Można jakiś ranking zrobić.
A teraz sam szukasz natchnienia........ .png)
GOLDEN napisał(a):Gdzie tam cię zagnało......4 dni do typerki,to sądziłem,że jakieś skomplikowane analizy studiujesz....
![]()
GOLDEN napisał(a):Jak Janusz wstawiał swoje króliczki to pisałeś,że cię to "rozprasza"A teraz sam szukasz natchnienia........

walp napisał(a):Zawsze coś się znajdzie. Np. na Pudelkujest galeria pt. "Partnerki gwiazd Ligi Mistrzów" Można jakiś ranking zrobić.
.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):Zawsze coś się znajdzie. Np. na Pudelkujest galeria pt. "Partnerki gwiazd Ligi Mistrzów" Można jakiś ranking zrobić.
Chcesz o tym porozmawiać?![]()
![]()
anakin napisał(a):Ciężko będzie Regulamin napisać...![]()
Jak to punktować?![]()
![]()
No i na koniec - jaki tytuł przysługiwałby zwycięzcy?![]()

walp napisał(a):Czy wszystko trzeba punktować.![]()
Po prostu sobie pooglądam, tak pozaregulaminowo ...
Ale jakby co, to stawiam na Larę od Sergio Ramosa
.png)
.png)
anakin napisał(a):Borussia Dortmund - TSG Hoffenheim 1:0.
Może się w końcu odbiją...
.png)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki