Wyniki po V kolejce (I edycja)
Wyniki po V kolejce (II edycja)
.png)
.png)
te kiero napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Przyznawać się, kto ma 3 pkt za pierwszy dzisiejszy mecz
trójkę to ja już nie pamiętam kiedy miałem, klapa jakaś, teraz coś znów się szykuje, ale kaj tam jeszcze koniec meczów, jak wczoraj
walp napisał(a):rafalisko30 napisał(a):
Super wynik, u mnie tylko 13pkt, 21 to chyba rekord typowań LM na Cropli?
Wynik godny uznania, ale byli już lepsi w ubiegłej edycji:
te kiero 25
Gajus.ms 24
MRK 23
anakin 22 (I edycja)
.png)
te kiero napisał(a):te kiero napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Przyznawać się, kto ma 3 pkt za pierwszy dzisiejszy mecz
trójkę to ja już nie pamiętam kiedy miałem, klapa jakaś, teraz coś znów się szykuje, ale kaj tam jeszcze koniec meczów, jak wczoraj
została się tylko 1 trójka, ale to i tak dobrze że w ogóle wpadła, Atletico mi zabrało druga swoim czwartym golem
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):dids76 napisał(a):walp napisał(a):
Wrzuciłem podsumowanie, proszę o weryfikację.
W czołówce ścisk się straszny robi![]()
Bardzo podoba mi się podium po V kolejce![]()
Brawa dla liderów![]()
Podoba mi się też podium tutajhttp://www.ligamistrzow.com/typer/najlepsi-gracze/1
greenrs napisał(a):Gratulacje dla Krzychooo, rafalisko, GOLDEN i Janusza za świetne wyniki i bolesne zrzucenie mnie z pudła![]()
Krzychooo jest chyba jedynym typerem, który w każdej edycji typowania okupuje czołowe pozycje, choć żadnego typowania jeszcze nie wygrał.

greenrs napisał(a):GOLDEN napisał(a):DziękiMam nadzieję,że miętką poduszkę miałeś
![]()
![]()
Raczej środki znieczulające
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dla przypomnienia![]()
Wyniki po V kolejce (I edycja)liga-mistrzow-2012-2013-typowanie-wynikow-t39191-75.html#p1069079
Wyniki po V kolejce (II edycja)liga-mistrzow-2012-2013-typowanie-wynikow-t39191-390.html#p1307447
.png)
dids76 napisał(a): W ubiegłorocznej edycji miałem dokładnie tyle samo punktów (62) tylko byłem gdzieś w połowie stawki. Wychodzi na to że to nie ja mam taką dobrą formę, tylko wy tak cienko typujecie![]()
![]()
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki