Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.11.2014 10:55

PabloX napisał(a):
dids76 napisał(a): W ubiegłorocznej edycji miałem dokładnie tyle samo punktów (62) tylko byłem gdzieś w połowie stawki. Wychodzi na to że to nie ja mam taką dobrą formę, tylko wy tak cienko typujecie :? :oczko_usmiech: :mrgreen:

Fakt :lol: Np. ja się stoczyłem z 63 punktów w poprzedniej edycji do 62 punktów w bieżącej :roll:

Natomiast u mnie znacząca poprawa :wink: + 5 (a nawet +7)
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 27.11.2014 11:49

Obrazek

Michel Platini: "Złota piłka musi trafić do mistrza swiata". Ciekawe, czy CR7 lubi szefa UEFA... Oj lubi...

Taki tam rodzynek.... 8O :? 8)

I jeszcze jeden....Gdzie jest krzyż :?: :?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 27.11.2014 11:54

Janusz Bajcer napisał(a):
te kiero napisał(a):
te kiero napisał(a):
rafalisko30 napisał(a):Przyznawać się, kto ma 3 pkt za pierwszy dzisiejszy mecz :evil:

trójkę to ja już nie pamiętam kiedy miałem, klapa jakaś, teraz coś znów się szykuje, ale kaj tam jeszcze koniec meczów, jak wczoraj

została się tylko 1 trójka, ale to i tak dobrze że w ogóle wpadła, Atletico mi zabrało druga swoim czwartym golem

Zdobyłeś trójkę w meczu w którym tylko jeszcze tylko jeden typer miał jedynkę - gratulacje :idea:

wow, to nawet nie wiedziałem, dzięki, czasem ma się tego farta :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.11.2014 12:20

GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 27.11.2014 13:28

anakin napisał(a):Kasa misiu....kasa. :roll:

Obrazek

Chyba się zdublowaliśmy :roll: ,ale myślimy podobnie.....chyba znów potrzebna jest jakaś wyprawa krzyżowa :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.11.2014 20:33

GOLDEN napisał(a):Chyba się zdublowaliśmy :roll: ,ale myślimy podobnie.....chyba znów potrzebna jest jakaś wyprawa krzyżowa :wink:

Kurde........faktycznie...nie klikałem w Twojego linka.. :oops:
Krucjaty bym nie proponował, ale jakiś tam niesmak jest.... :?
I nie dlatego, że o Real chodzi...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.11.2014 23:42

greenrs napisał(a):Zdaje się, że ja teraz liczę :oczko_usmiech:

Normalnie kolejka moja ale jakbyś mógł...policzę następną... :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.11.2014 23:50

alechandro napisał(a):

Następna ... to już faza pucharowa w lutym 2015 roku :oczko_usmiech:
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 27.11.2014 23:52

alechandro napisał(a):

Zdaje mi się, że była taka umowa :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2014 00:07

No dzięki... :D
Wiem Janusz...znowu taka długa przerwa...
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 28.11.2014 15:29

GOLDEN napisał(a):
I jeszcze jeden....Gdzie jest krzyż :?: :?

Tak to jest jak się czyta i cytuje polskie media typu Łonet itp....

Tutaj cała prawda o tym co wypisują polskie pismaki:

http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=55761

Dla tych, którym się nie chce klikać:

Kilka dni temu poinformowaliśmy o tym, że Narodowy Bank Abu Zabi wypuszcza swoje produkty z herbem Realu Madryt, gdzie usunięto krzyż, by nie urazić uczuć religijnych klientów banku. Do pozostałych mediów w Polsce ta wiadomość dotarła dopiero dzisiaj, ale wszystkie portale sportowe, a także telewizja, postanowiły przeinaczyć tę informację na własną modłę. Mogliśmy usłyszeć i przeczytać między innymi o tym, że krzyż znika z wszystkich produktów we wszystkich krajach muzułmańskich czy o tym, że znika po prostu, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo skąd. Oczywiście są to kłamliwe wiadomości. Krzyż z herbu został usunięty tylko i wyłącznie z produktów Narodowego Banku Abu Zabi (na przykład karty płatnicze) w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 28.11.2014 15:36

A tymczasem....

Ogłoszono listę pomocników nominowanych do jedenastki roku FIFA.

pomocnicyfifa.jpg

Oczywiście nie mogło tam zabraknąć Xaviego, który miał kapitalny sezon, w którym brylował w gabinetach lekarskich i na ławce rezerwowych, a dzięki jego fantastycznej grze (w każdym meczu przebiegał średnio tyle co jego trener przy ławce) i kapitalnym podaniom (głównie do przeciwnków ) Barcelona zdobyła mnóstwo ważnych tytułów (nie pamiętam dokładnie ale coś koło zera).

Poprowadził również reprezentację Hipszanii do historycznego wyczynu na Mundialu, jakim było odpadnięcie po fazie grupowej.

Jest tam również Mesut Ozil, który zagrał przyzwoicie (bo nie dobrze ani bardzo dobrze) całe 2 tygodnie na Mundialu, przez resztę sezonu często nie łapiąc się nawet do podstawowej 11-ki Arsenalu, a czasem i do kadry meczowej!
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.11.2014 15:40

Raul73 napisał(a):Kilka dni temu poinformowaliśmy o tym, że Narodowy Bank Abu Zabi wypuszcza swoje produkty z herbem Realu Madryt, gdzie usunięto krzyż, by nie urazić uczuć religijnych klientów banku. Do pozostałych mediów w Polsce ta wiadomość dotarła dopiero dzisiaj, ale wszystkie portale sportowe, a także telewizja, postanowiły przeinaczyć tę informację na własną modłę. Mogliśmy usłyszeć i przeczytać między innymi o tym, że krzyż znika z wszystkich produktów we wszystkich krajach muzułmańskich czy o tym, że znika po prostu, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo skąd. Oczywiście są to kłamliwe wiadomości. Krzyż z herbu został usunięty tylko i wyłącznie z produktów Narodowego Banku Abu Zabi (na przykład karty płatnicze) w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.

Sorry, ale dla mnie to tłumaczenie z doopy wziente... :roll:
A co z tymi 4 % :?:
Rozumiem, że ich uczucia są bez sensu, bo są w zdecydowanej mniejszości.... :?:
Wg mnie to dorabianie ideologii i próba nieudolnego (wg mnie ) wyjaśnienia tej, delikatnie mówiąc, niezręcznej sytuacji... :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.11.2014 15:44

Raul73 napisał(a):Oczywiście nie mogło tam zabraknąć Xaviego, który miał kapitalny sezon, w którym brylował w gabinetach lekarskich i na ławce rezerwowych, a dzięki jego fantastycznej grze (w każdym meczu przebiegał średnio tyle co jego trener przy ławce) i kapitalnym podaniom (głównie do przeciwnków ) Barcelona zdobyła mnóstwo ważnych tytułów (nie pamiętam dokładnie ale coś koło zera).
Poprowadził również reprezentację Hipszanii do historycznego wyczynu na Mundialu, jakim było odpadnięcie po fazie grupowej.

:lool: :lool: :lool:

Już wyraziłem swoje zdanie na temat tych rankingów... :roll:
Zestawienie pod..........Krossa, który wg mnie wygra. :D
Ostatnio edytowano 28.11.2014 15:45 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 28.11.2014 15:44

anakin napisał(a):
Sorry, ale dla mnie to tłumaczenie z doopy wziente... :roll:
A co z tymi 4 % :?:
Rozumiem, że ich uczucia są bez sensu, bo są w zdecydowanej mniejszości.... :?:
Wg mnie to dorabianie ideologii i próba nieudolnego (wg mnie ) wyjaśnienia tej, delikatnie mówiąc, niezręcznej sytuacji... :roll:

Nie twierdzę, że mi się to podoba...

Ale.. ideologię to dorobiły sobie polskie media, przekręcając fakty na swoją modłę (cztaj: dla szukania sensacji).

Real sprzedał prawa marketingowe do takiego znaczku (bez krzyża) jakiemuś bankowi na jakimś zadupiu - i niech se ten bank robi z tym co chce! Przecież to są produkty na ich krajowy rynek. Normalny świat (i Real jako klub) nadal ma (i zawsze będzie miał) krzyż w herbie.

A te 4% "niewiernych" - to sam wiesz, ile ma w muzułmańskim kraju do gadania... 8) 8)

Jakiś niesmak pozostaje, ale na pewno nie taki, jak chciałby Łonet. :roll: :roll:

To samo było kilka lat temu, kiedy Barca zdecydowała się wpuścić sponsora na koszulki. Wielkie oburzenie mediów i szukanie sensacji - kiedy wszystkie inne zespoły grają od dawna w koszulkach z reklamami...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 378
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone