walp napisał(a):
Ani, ale żeś chłopie pociągnął w dwóch kolejkachGratulacje dla Ciebie i wszystkich, co po dwadzieścia kilka mają.
Dziękuję, aczkolwiek po wczorajszych wynikach mam niedosyt i to.....spory.
Liczyłem na jakieś 7-8 pkt., a tu ledwo 3.

walp napisał(a):
Ani, ale żeś chłopie pociągnął w dwóch kolejkachGratulacje dla Ciebie i wszystkich, co po dwadzieścia kilka mają.
PabloX napisał(a):dids76 napisał(a):walp napisał(a):
Spokojnie , jeszcze ich dogonimy![]()
![]()
Spox, na pewno możecie... spróbować

.png)
PabloX napisał(a):dids76 napisał(a):walp napisał(a):
![]()

.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):
Dziękuję, aczkolwiek po wczorajszych wynikach mam niedosyt i to.....spory.![]()
Liczyłem na jakieś 7-8 pkt., a tu ledwo 3.

.png)
alias21 napisał(a):PabloX napisał(a):dids76 napisał(a):walp napisał(a):Ani, ale żeś chłopie pociągnął w dwóch kolejkachGratulacje dla Ciebie i wszystkich, co po dwadzieścia kilka mają.
![]()
Nieustająco będziemy próbować...![]()
Tylko czy przy tak grających pewniakach,faworytach będzie to możliwe....![]()

.png)
anakin napisał(a):
A wiesz co jest w tym wszystkim najważniejsze?
Najważniejsze jest, że............nie dość konsekwentnie.

walp napisał(a):Bo ... meczów zabrakło w fazie pucharowej i na finale się skończyło![]()
Konsekwencją jednak było to, że byłem za plecami, nie odpuszczałem, a teraz tych co na podium, nie widzę.

alechandro napisał(a):Kurde walp, chyba mnie nie zrozumiałeś...gdzie ta krytyka skoro imponuje mi styl Atleti, które gra po włosku...i tutaj zalatuje taką trochę hipokryzją bo jak Juve gra w ten sposób albo w ogóle włoska drużyna to ho ho...ale, że hiszpańskie Atletico to...
bzyq74 napisał(a):Najwięcej 3-ek:
anakin i Lednice po 4
Najskuteczniejsze typowanie (mecze punktowane / możliwe):
greens - 62,50%
.
.
dario7 / VONPLES - 40,63 %
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki