Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.10.2014 11:19

MRK napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Trzech punktów życzę typerom :oczko_usmiech: anakin, MRK, greenrs, te kiero, bzyg74, Raul73, antimadritista :lol: :idea:

No i wpadly dwie trójki :mrgreen: . A to, co zrobił Szachtar z Porto, aby dać mi trójeczkę, to piękna sprawa:).

Trójka miała być pierwszym meczu kolejki.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 01.10.2014 16:05

Janusz Bajcer napisał(a):Nie wiem dlaczego do 20:00 przy meczach o 20:45 .... a do 17:00 przed meczami o 18:00 :roll: :

Powinno być po równo 45 lub 60 minet :wink:

Widocznie tak się zapisało i zostało :mrgreen:

razpol napisał(a):Co do regulaminu no to cóż.. podobnie jak w naszym ustawodawstwie czasami ciężko znaleźć logikę, ale skoro nikt nie protestował, to jest jak zapisano. :oczko_usmiech:

Nie "się zapisało" tylko zostało zapisane i to całkiem świadomie.
Po prostu uznałem, że pełna godzina stanowić będzie czytelną i wyrazistą granicę dla wszelkich maruderów :wink: A to czy do meczu zostało 60 czy 45 minut, nie ma większego znaczenia dla przewidywalności jego wyniku. I to właśnie wydaje mi się logiczne - całkiem odmiennie niż w naszym ustawodawstwie, gdzie ważniejsze są sztywne normy niż zdrowy rozsądek.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.10.2014 16:15

OK - myślę, że dla większości wszystko jasne :lol: :idea: bo wszyscy zdążyli wytypować zgodnie z czasem. :idea:

Crodream albo całkiem zapomniał o II kolejce lub pewnie jest gdzieś gdzie nie ma netu :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.10.2014 17:49

Pierwsza połowa meczu Zenit -Monaco 0:0 ... i straszne nudy :roll:
Chyba się na remis zgodzili :mrgreen:
labusm
Cromaniak

Postnapisał(a) labusm » 01.10.2014 20:01

Real-Coś co nie wiem nawet skąd jest i jak to wymówić - już 3 punkty poszły w piz....u. Real przegrywa
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.10.2014 20:09

labusm napisał(a):Real-Coś co nie wiem nawet skąd jest i jak to wymówić - już 3 punkty poszły w piz....u. Real przegrywa

Tylko 10 typerów dało Coś ... jedną bramkę :oczko_usmiech:
A Ronaldo nie strzela karnego 8O
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.10.2014 20:18

Następnego już strzelił :wink:
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 01.10.2014 20:19

Janusz Bajcer napisał(a):Tylko 10 typerów dało Coś ... jedną bramkę :oczko_usmiech:

Ja na ten przykład :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer napisał(a):A Ronaldo nie strzela karnego 8O

Drugiego już strzelił :? :oczko_usmiech:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 01.10.2014 21:25

Jeeeeeest. Wreszcie Atletico ugryzło, chociaż będąc obiektywnym, Juve bardziej stara się w tym meczu.

Myślałem, że nie będę mógł oglądać meczu, ale udało się. :wink:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Postnapisał(a) PabloX » 01.10.2014 21:26

labusm napisał(a):Real-Coś co nie wiem nawet skąd jest i jak to wymówić - już 3 punkty poszły w piz....u. Real przegrywa

Łudogorec - bardzo fajnie poukładana drużyna, któryś już raz w Lidze Mistrzów, dobry mecz z Liverpoolem, teraz jeszcze lepszy z Realem... chciałbym, żeby w Polsce chociaż jedna drużyna miała taką klasę jak "to coś" :D

W tej chwili jest obstawione przeze mnie 1:2... i 10 minut do końca. Real mało skuteczny, Łudogorec walczy - może będę miał 3 punkty :?:
labusm
Cromaniak

Postnapisał(a) labusm » 01.10.2014 21:33

PabloX napisał(a):

Łudogorec - bardzo fajnie poukładana drużyna,
W tej chwili jest obstawione przeze mnie 1:2... i 10 minut do końca. Real mało skuteczny, Łudogorec walczy - może będę miał 3 punkty :?:

Nie mam nic do tej drużyny. Po prostu nie znam ich, nie są sławni jak Real. Przyznaję że oglądam ten mecz z zachwytem dla nich, i choć wynik póki co daje mi 1 punkt i więcej nie będę z tego meczu już miał, to jestem zaskoczony ich postawą. Grają jak równy z równym i uważam, że to Real się miota. A że Krystek mi za bardzo nie przypadł do gustu od zawsze za płaczliwy wg mnie sposób odreagowywania i udawane wymuszane faule ( za to syn mój jedyny go uwielbia) to życzę Łudogorcowi chociaż remisu....
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 01.10.2014 21:35

PabloX napisał(a):Łudogorec - bardzo fajnie poukładana drużyna, któryś już raz w Lidze Mistrzów

Szacun za stawianie się wielkiemu Realowi, ale Łudogorec Razgrad w LM gra po raz pierwszy. :wink:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Postnapisał(a) PabloX » 01.10.2014 21:46

walp napisał(a):
PabloX napisał(a):Łudogorec - bardzo fajnie poukładana drużyna, któryś już raz w Lidze Mistrzów

Szacun za stawianie się wielkiemu Realowi, ale Łudogorec Razgrad w LM gra po raz pierwszy. :wink:

Słusznie. Pomyliły mi się ligi ;-) Ługorec grał w Lidze Europy, w LM pierwszy raz. Ale chyba nie ostatni 8)

Typując wahałem się między 1:2, 0:1 i 1:1.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2014 21:54

Co do meczu...Atletico nie zasłużyło na zwycięstwo ale taki futbol, pozostaje niedosyt bo padł farfocel z niczego...tak więc wszystko od zera bo każdy w grupie ma po 3 pkt. ...
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 01.10.2014 22:20

Zgadzam się, że Ludogorec to poukładana drużyna. Dzisiaj znakomicie ustawili się przeciwko Realowi i wybiegali ten mecz. Dodałbym do tego świetnego trenera, który ich super poustawiał (zwłaszcza obrona przy rożnych robiła wrażenie). Jak tak dalej pójdzie, to nie zdziwę się, jeśli wyjdą z grupy, bo Liverpool gra straszną padakę.

Real zagrał dzisiaj bez polotu, bez skuteczności, bez zacięcia... Chyba trochę jednak zlekceważyli rywala. Zwycięstwo na pewno nie w pełni zasłużone.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 348
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone