Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Użytkownik usunięty
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2014 22:14

Ma na 100% dzisiaj 10 pkt......
Zaczyna chyba ktoś "uciekać".... :arrow: :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 01.10.2014 07:03

alechandro napisał(a):Zapowiadałem, że Citi nie wyjdzie z grupy i tak prawdopodobnie będzie...co prawda to dopiero dwa mecze ale dwa dla Citi z rywalami do awansu...z Bayernem raczej nic nie ugrają a w na Stadio Olimpico w Rzymie też nie wróżę im sukcesu....bardzo dobry mecz Romy...

Akurat oglądałem inny mecz, ale ciężko się z tym nie zgodzić...
Gra Bayerny też doopy nie urwała, ale przy drużynie broniącej się niemal całą jedenastką... :roll:
Wg mnie jednak za dużo tego "klepania"... :roll:

Za to mecz PSG - FCB..........pierwyj sort. :hearts:
I to obustronnie....
Co prawda ego Zlatana cierpiało strasznie, ale wygrana Paryżan jak najbardziej zasłużona... :D
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 01.10.2014 07:04

dość dużo remisów, przez które straciłem pkty, po tym dniu tylko 3pkt,
a coś mi mówiło w kilku przypadkach dać remis, miejmy nadzieję, że dziś będzie lepiej
choć straciłem pkty to i tak: PSG dziękuję
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 01.10.2014 07:06

rafalisko30 napisał(a):Na szybko analizowałem dzisiejsze mecze i wyszło mi, że Anakin ma 10pkt!!! Jeśli się nie pomylilem to trzeba pogratulować, co też czynie

alias21 napisał(a):Ma na 100% dzisiaj 10 pkt......
Zaczyna chyba ktoś "uciekać".... :arrow: :wink:

Bardzo mnie się podoba to Wasze liczenie.... :mrgreen:, aczkolwiek.....chyba tylko 9. :?
Ostatnio edytowano 01.10.2014 07:20 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.10.2014 07:20

Przy braku trójeczek
marny wtoreczek :roll:
Może środa
trójek doda :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2014 07:24

anakin napisał(a):...........

Gratulacje za 10 pkt... :wink:
Miałem dylemat, który mecz oglądać - ze zrozumiałych względów wybrałem MC - Roma i nie żałuję ale skakałem też na kanał emitujący PSG - Barca...zgodzę się, że wygrana PSG zasłużona po raz kolejny defensywa Barcy została skompromitowana...najniższy na boisku Veratti strzelił bramkę z bańki... :mrgreen: 8O
Ewidentnie brakowało Zlatana bo Cavani zagubiony i Pastore nie miał z kim grać...
anakin napisał(a):Bardzo mnie się podoba to Wasze liczenie.... :mrgreen:, aczkolwiek.....chyba tylko 9. :?

Zaprawdę powiadam Ci - 10... :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 01.10.2014 07:37

alechandro napisał(a):
anakin napisał(a):...........

Gratulacje za 10 pkt... :wink:
Miałem dylemat, który mecz oglądać - ze zrozumiałych względów wybrałem MC - Roma i nie żałuję ale skakałem też na kanał emitujący PSG - Barca...zgodzę się, że wygrana PSG zasłużona po raz kolejny defensywa Barcy została skompromitowana...najniższy na boisku Veratti strzelił bramkę z bańki... :mrgreen: 8O
Ewidentnie brakowało Zlatana bo Cavani zagubiony i Pastore nie miał z kim grać...
anakin napisał(a):Bardzo mnie się podoba to Wasze liczenie.... :mrgreen:, aczkolwiek.....chyba tylko 9. :?

Zaprawdę powiadam Ci - 10... :wink:

No to w takim razie............dziekuję. :mrgreen:

Zlatana brakowało ewidentnie, bo Cavani się kopał po czole.... :roll:
Myślę, że z nim w składzie PSG nie musiało by do końca drżeć o wynik.
Veratti??
Niezły, ale dla mnie MVP tego meczu był.............Motta. :D
Chłopu wychodziło niemal wszystko! 8O
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2014 07:57

Motta, jeśli nie trapią go kontuzje zawsze gra na wysokim poziomie więc jego gra mnie nie dziwi bo problemy zdrowotne ma na szczęście za sobą...
Veratti to wciąż młodziak, który się uczy i na swojej pozycji za 5 lat obok Pogby może być number one...
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 01.10.2014 07:58

Jak Ci dają 10 to bierz. :)
A tak szczerze, to gratulacje. Niezły początek. Przypomniałeś sobie, że byłeś Mistrzem. :wink:

Dzisiaj jest ważny mecz, a nie będę mógł go oglądać. :(

Obrazek
Janusz Bajcer napisał(a):Przy braku trójeczek
marny wtoreczek :roll:
Może środa
trójek doda :oczko_usmiech:

Mam nadzieje, bo źle idzie ... :?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2014 08:09

Ja za to obejrzę...a jakże... :D
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 01.10.2014 08:24

Trochę sie obawiam, szczerze mówiąc.
Juve idzie w Serie A jak burza. Komplet punktów, świetny stosunek bramek.
bzyq74
Cromaniak

Postnapisał(a) bzyq74 » 01.10.2014 08:26

anakin gratki za samotne liderowanie z 4 - punktową przewagą :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 01.10.2014 08:34

Dzięki wszystkim, ale to jeszcze nie koniec.... :D
Do maja daleko... :oczko_usmiech:

Dziś kolejne mecze, więc jutro sytuacja może być zgoła odmienna.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2014 08:55

walp napisał(a):Trochę sie obawiam, szczerze mówiąc.
Juve idzie w Serie A jak burza. Komplet punktów, świetny stosunek bramek.

Ja jeszcze bardziej się obawiam bo to jednak Atletico - najsilniejszy obecnie zespół Primera...uważam, że mecz z Atleti jest za szybko bo forma jeszcze nie ta co nie zmienia faktu, że to będzie próba tego na co stać Juve w obecnej edycji LM...
Przypuszczam, że ten mecz nie będzie pięknym widowiskiem a raczej szachy...co prawda Juve pod wodzą Maxa gra bardziej widowiskowo niż pod wodzą Conte ale z Atleti nie można grać w ten sposób o czym przekonały się Real i Barca...z Atleti trzeba walczyć ich własna bronią - twarda defensywa, agresywny pressing i gra na pograniczu faulu...mam nadzieję, że Juve tak zagra ale to może prowokować stałe fragmenty gry a w tym Atleti jest mistrzem...z 11 bramek Atletico w tym sezonie, 8 padło po stałych fragmentach gry a po stałych fragmentach gry, które są prawdziwą piętą achillesową Juve... :? :|
Gdyby nie stałe fragmenty gry to ilość straconych bramek przez Juve w zeszłym sezonie można byłoby policzyć na palcach jednej ręki... :(
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Postnapisał(a) PabloX » 01.10.2014 11:09

MRK napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Trzech punktów życzę typerom :oczko_usmiech: anakin, MRK, greenrs, te kiero, bzyg74, Raul73, antimadritista :lol: :idea:

No i wpadly dwie trójki :mrgreen: . A to, co zrobił Szachtar z Porto, aby dać mi trójeczkę, to piękna sprawa:).

A wsadź sobie tą piękną sprawę w buty :wink: W ostatnich sekundach Szachtar dał się ogolić i mi 3 punkty uciekły :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 347
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone