Zaczyna chyba ktoś "uciekać"....

alechandro napisał(a):Zapowiadałem, że Citi nie wyjdzie z grupy i tak prawdopodobnie będzie...co prawda to dopiero dwa mecze ale dwa dla Citi z rywalami do awansu...z Bayernem raczej nic nie ugrają a w na Stadio Olimpico w Rzymie też nie wróżę im sukcesu....bardzo dobry mecz Romy...

rafalisko30 napisał(a):Na szybko analizowałem dzisiejsze mecze i wyszło mi, że Anakin ma 10pkt!!! Jeśli się nie pomylilem to trzeba pogratulować, co też czynie
alias21 napisał(a):Ma na 100% dzisiaj 10 pkt......
Zaczyna chyba ktoś "uciekać"....![]()
anakin napisał(a):...........
anakin napisał(a):Bardzo mnie się podoba to Wasze liczenie...., aczkolwiek.....chyba tylko 9.

alechandro napisał(a):anakin napisał(a):...........
Gratulacje za 10 pkt...![]()
Miałem dylemat, który mecz oglądać - ze zrozumiałych względów wybrałem MC - Roma i nie żałuję ale skakałem też na kanał emitujący PSG - Barca...zgodzę się, że wygrana PSG zasłużona po raz kolejny defensywa Barcy została skompromitowana...najniższy na boisku Veratti strzelił bramkę z bańki...![]()
![]()
Ewidentnie brakowało Zlatana bo Cavani zagubiony i Pastore nie miał z kim grać...anakin napisał(a):Bardzo mnie się podoba to Wasze liczenie...., aczkolwiek.....chyba tylko 9.
Zaprawdę powiadam Ci - 10...
.png)
anakin napisał(a):Bardzo mnie się podoba to Wasze liczenie...., aczkolwiek.....chyba tylko 9.

Janusz Bajcer napisał(a):Przy braku trójeczek
marny wtoreczek
Może środa
trójek doda
walp napisał(a):Trochę sie obawiam, szczerze mówiąc.
Juve idzie w Serie A jak burza. Komplet punktów, świetny stosunek bramek.
.png)
MRK napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Trzech punktów życzę typeromanakin, MRK, greenrs, te kiero, bzyg74, Raul73, antimadritista
![]()
No i wpadly dwie trójki. A to, co zrobił Szachtar z Porto, aby dać mi trójeczkę, to piękna sprawa:).
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki