Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
walp
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 30.07.2014 21:32

Mimo wszystko, Celtic rozbity :wink:
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 30.07.2014 21:33

A mogło być 6:1:-)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 30.07.2014 21:35

Rozbity całkiem pięknie.. :) Szkoda, że takie nurasy były, ale w sumie dobrze jak w końcu ktoś w Europie gwiżdże pod Polaków.. ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.07.2014 21:36

sirk napisał(a):A mogło być 6:1:-)

Chyba 7:1 :P
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.07.2014 21:38

Oglądałem całą drugą połowę i... muszę przyznać, że momentami to był naprawdę futbol na poziomie europejskim! Szacunek dla Legii, bo chyba takiej zaliczki już nie roztrwoni!

Inna sprawa, że na takim poziomie nie można sobie pozwolić na marnowanie takich okazji jak 2 karne i ze 2 inne setki. Całe szczęście, że Kuba strzelił czwartego gola, bo Vrdoljak powinien pieszo do domu iśc za takie coś!

Tak na marginesie: ktoś mi wytłumaczy, za co był podyktowany ten drugi karny :?: :?: :roll: :roll:

O, widzę w powtórkach, że ta czerwona kartka też "bardzo zasłużona" :wink: :wink:

Co to za sędzia? Nie z Japonii przypadkiem? Jakiś kuzyn Nishimury? :mrgreen: :mrgreen:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 30.07.2014 21:53

Raul73 napisał(a):Oglądałem całą drugą połowę i... muszę przyznać, że momentami to był naprawdę futbol na poziomie europejskim! Szacunek dla Legii, bo chyba takiej zaliczki już nie roztrwoni!

I może się doczekamy ... :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.07.2014 22:26

walp napisał(a):
Raul73 napisał(a):Oglądałem całą drugą połowę i... muszę przyznać, że momentami to był naprawdę futbol na poziomie europejskim! Szacunek dla Legii, bo chyba takiej zaliczki już nie roztrwoni!

Oby nie łomotu w fazie grupowej :wink: :idea:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.07.2014 22:38

Janusz Bajcer napisał(a):
walp napisał(a):

Oby nie łomotu w fazie grupowej :wink: :idea:

To mamy jak w banku - oby się tylko do tej fazy grupowej dostali :!: :!:

Nie tacy jak oni dostawali łomot od europejskich potentatów, więc to nie taki wielki wstyd. :wink:
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 30.07.2014 23:18

Polska drużyna grająca szybki, kombinacyjny futbol, przeważająca technicznie. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Świetnie się to oglądało. 4:1 to najniższy wymiar kary dla Celtów.
Teraz czas na pozostałych. Powodzenia.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 31.07.2014 05:45

realista2 napisał(a):Polska drużyna grająca szybki, kombinacyjny futbol, przeważająca technicznie. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Świetnie się to oglądało. 4:1 to najniższy wymiar kary dla Celtów.

mam bardzo podobne odczucia i po meczu byłem zadowolony, że PL drużyna potrafi tak wygrać
razpol napisał(a):Rozbity całkiem pięknie.. :) Szkoda, że takie nurasy były, ale w sumie dobrze jak w końcu ktoś w Europie gwiżdże pod Polaków.. ;)

dokładnie, wszyscy naokoło nurkują, po prostu może wykumali, że obecnie na tym polega futbol i zwyciężanie,
oglądali przecież Brazylię
sirk napisał(a):A mogło być 6:1:-)

szkoda

Vrdoljak? no comment
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 31.07.2014 08:45

Do LM droga daleka,na razie to jeszcze nawet LE nie mamy, bo przecież w rewanżach na szkockim terenie Celtic już takie straty odrabiał ,gdzie gra kilka razy lepiej niż na wyjazdach.Ehhh Ivica :(,dwa ku...,dwa to przesada.Jest świetnie,ale to nie koniec
Rado po raz kolejny królem,absolutnie kluczowa postać i zdecydowany lider na boisku
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 31.07.2014 08:47

Wynik niezły ale nie idealny... przy tej obronie 2 szybkie gongi w pierwszej połowie i będzie gorąco.
a to że Celtic się na nich rzuci od początku to jasne..
człapak nie powinien podchodzić do drugiego karnego....może sobie udowadniać na podwórku albo treningach a nie przy takim wyniku w takim meczu ...ma farta że to się tak skończyło

W następnej rundzie takich słabych zespołów nie będzie więc ciągle awans do LM będzie cudem... najważniejsze, że całkiem możliwe jest LE bez eliminacji i taki był cel przed sezonem

odnośnie nurkowania - wkurzające ale wszyscy nurkują ;)

Janusz piszesz o łomocie w grupie LM ...
może być łomot nawet okrutny .. tutaj chodzi o hajs ...wielki hajs dla klubu

awans 8 600 000 euro
zwycięstwo w meczu fazy grupowej 1 000 000 euro
remis w meczu fazy grupowej 500 000 euro

awans, dwa remisy psim swędem, bilety, reklamy, prawa telewizyjne

odjazd w lidze na lata
przy dobrym prowadzeniu klubu przez Leśnego gdyby L awansowała do LM to nie miała by prawa przegrać MP przez najbliższe 5 lat
do tego akademia i ośrodek treningowy
BAJKA

ed. i oczywiście mniamniuśne wyjazdy 8)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 31.07.2014 09:30

Sven napisał(a):Wynik niezły ale nie idealny... przy tej obronie 2 szybkie gongi w pierwszej połowie i będzie gorąco.
a to że Celtic się na nich rzuci od początku to jasne..

również ostrożnie podchodziłbym do wyniku, gdyby zaliczka była 6:1 to spokojnie można by jechać,
ale 3 gole dla Celtów, myślę że realne są
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 31.07.2014 09:45

te kiero napisał(a):również ostrożnie podchodziłbym do wyniku, gdyby zaliczka była 6:1 to spokojnie można by jechać,

Nie trzeba daleko szukać, runda play-off z ubiegłego sezonu. Celtic przegrał na wyjeździe z Szachtiorem Karaganda 0:2,
a u siebie zwyciężył 3:0. Taki sam wynik daje im awans także w tym roku.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 31.07.2014 10:28

walp napisał(a):
te kiero napisał(a):również ostrożnie podchodziłbym do wyniku, gdyby zaliczka była 6:1 to spokojnie można by jechać,

Nie trzeba daleko szukać, runda play-off z ubiegłego sezonu. Celtic przegrał na wyjeździe z Szachtiorem Karaganda 0:2,
a u siebie zwyciężył 3:0. Taki sam wynik daje im awans także w tym roku.

Teoretyzujecie w dodatku w czarnych barwach. 3:0 to czarny scenariusz, ale jeśli już to dlaczego nie 3:1, no i dlaczego nie 0:2 po tym co zobaczyłem Ł3 to możliwe.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 313
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone