.png)
.png)
walp napisał(a):Raul73 napisał(a):Oglądałem całą drugą połowę i... muszę przyznać, że momentami to był naprawdę futbol na poziomie europejskim! Szacunek dla Legii, bo chyba takiej zaliczki już nie roztrwoni!
I może się doczekamy ...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Raul73 napisał(a):Oglądałem całą drugą połowę i... muszę przyznać, że momentami to był naprawdę futbol na poziomie europejskim! Szacunek dla Legii, bo chyba takiej zaliczki już nie roztrwoni!
I może się doczekamy ...
Oby nie łomotu w fazie grupowej![]()
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Polska drużyna grająca szybki, kombinacyjny futbol, przeważająca technicznie. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Świetnie się to oglądało. 4:1 to najniższy wymiar kary dla Celtów.
razpol napisał(a):Rozbity całkiem pięknie..Szkoda, że takie nurasy były, ale w sumie dobrze jak w końcu ktoś w Europie gwiżdże pod Polaków..
sirk napisał(a):A mogło być 6:1:-)
.png)
.png)
.png)
Sven napisał(a):Wynik niezły ale nie idealny... przy tej obronie 2 szybkie gongi w pierwszej połowie i będzie gorąco.
a to że Celtic się na nich rzuci od początku to jasne..
.png)
te kiero napisał(a):również ostrożnie podchodziłbym do wyniku, gdyby zaliczka była 6:1 to spokojnie można by jechać,
ale 3 gole dla Celtów, myślę że realne są
.png)
walp napisał(a):te kiero napisał(a):również ostrożnie podchodziłbym do wyniku, gdyby zaliczka była 6:1 to spokojnie można by jechać,
ale 3 gole dla Celtów, myślę że realne są
Nie trzeba daleko szukać, runda play-off z ubiegłego sezonu. Celtic przegrał na wyjeździe z Szachtiorem Karaganda 0:2,
a u siebie zwyciężył 3:0. Taki sam wynik daje im awans także w tym roku.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki