.png)
.png)
.png)
walp napisał(a):Mistrz Polski, Legia Warszawa rusza do walki o fazę grupową Ligi Mistrzów.
Dziś zmierzy się z irlandzkim St. Patrick's Athletic w II rundzie eliminacji.
Czy spełnią się rozbudzone po raz kolejny nadzieje
alechandro napisał(a):Pisze poważnie bo mundial się skończył i nie ma co oglądać a rozeznania żadnego nie mam na ten temat...
Co do Conte - różne scenariusze chodzą i staramy się rozwikłać tę zagadkę ale z włoskich kibicowskich źródeł wynika, że to nie kwestia transferów, których życzył sobie Conte poróżniła strony...
Podobno Conte poprosił zarząd o wyrażenie zgody na prowadzenie jednocześnie reprezentacji i Juve...to nie mogło się udać i strony rozwiązały kontrakt...jestem wkurzony jak każdy, że Conte zostawia drużynę teraz bo wszystko sypie się jak domek z kart...jak odejdzie Pirlo i Vidal to już pogrom dla mnie będzie...całe mercato było prowadzone pod Conte a ten zachował się jak niedojrzały szczeniak...nie pierwszy raz ale wcześniej jego wybryki nie miały wpływu na drużynę, którą cementował..
Allegri to najgorszy nieudacznik z możliwych a podobno za dwa tygodnie będzie Blanc dostępny z PSG...Allegri był pupilkiem Marotty ( Dyr. Sport. Juve ) a Agnelli ( prez. Juve )sprzeciwiał się temu podobno ale dał się przekonać...przez to zamieszanie Roma zwinęła Iturbe, który jest złotym dzieckiem Argentyńskiego futbolu i nie wiadomo jak to będzie dalej...dziś nieco ochłonąłem ale myśli mam różne...podobne do tych jak po degradacji...
Cóż - przeżyłem niejedno z Juve i nic mnie już nie zaskoczy ani nie rozłoży...
pablo74 napisał(a):w Europie się męczył...czas na zmiany..

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki