Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Użytkownik usunięty
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2014 21:28

Nie ma co lamentować.Niedługo Legia odkuje się z Górnikiem Łęczna i Podbeskidziem i znowu bedzie Mistrzem :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2014 21:34

Legia gra to co zawsze..... :mrgreen:
Z tym że nie ma dzisiaj swojskiego sędziego....małe niedopatrzenie działaczy...nie spodziewali się..... :mrgreen:
No i przeciwnik jest jakiś jakby inny...to nie kelnerzy..a przeszkoleni przez emigrantów z Polski hydraulicy... :mrgreen:

Ooooo...1:1
Zanosi się na bardzo wartościowy remis.... :oczko_usmiech:
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 16.07.2014 21:51

Siema,polecam świeże bułki z prawdziwym masłem,na to wyhodowane we własnym ogródku pomidor i cebulka.Jutro na 9 do dentysty czyli będzie bolało...
Aaaaaaa,zapomniałbym,fajny mecz w sumie :).
Ostatnio edytowano 16.07.2014 21:53 przez GSM, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2014 21:52

Czyli nadal nie wiem co to był za mecz...
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 16.07.2014 22:10

GSM napisał(a):Jutro na 9 do dentysty czyli będzie bolało...

Niech Ci da znieczulenie i po sprawie.
Albo nie, obejrzyj jeszcze raz mecz. Taniej wyjdzie, a też Cię oszołomi :lol:
brown
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) brown » 16.07.2014 22:17

Słyszałem dziś w Trójce ,że wg jakiegoś dorocznego raportu Legia ma przychód w wysokości 120mln PLN, Lech 60mln a cała Extraklasa chyba ok. 450mln. Dzisiejszy przeciwnik Legii ma podobno budżet wysokości 1mln euro. Widać my Polacy potrafimy wydawać pieniądze. Szkoda słów.
Gdzieś słyszałem ,że różnica między polską a europejska piłka jest taka jak między Juventusem a właśnie Legią. Juve to "Stara Dama" a Legia to stara... Nie dokończę, kto chodzi na mecze ten wie.
Tak długo jak te skórokopy będą za takie wyniki dostawali tak nieadekwatne wynagrodzenie tak długo będziemy się zastanawiać czy przebrną trzy rundy wstępne do LM.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 16.07.2014 22:35

walp napisał(a):Mistrz Polski, Legia Warszawa rusza do walki o fazę grupową Ligi Mistrzów.
Dziś zmierzy się z irlandzkim St. Patrick's Athletic w II rundzie eliminacji.

Czy spełnią się rozbudzone po raz kolejny nadzieje :?:

Czytałem dziś o przeważającej różnicy klas, budżetów, itp. No cóż, ten mecz należy postrzegać w kategorii kompromitacji, niestety. To była kolejna wizualizacja tragicznej kondycji polskiej piłki. :!:

Tak nie można grać, jeśli aspiruje się do grona najlepszych drużyn na kontynencie.

Widać, że plastikowa piłka, to nie jest środowisko dla Mistrza Polski. Na szczęście jest Ekstraklasa :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2014 23:16

Ciekawy opis dzisiejszego meczu....Tzw. EUROWPIE...OL rozpoczęty.... :oczko_usmiech:
A komentarze jeszcze lepsze.... :oczko_usmiech:
http://www.weszlo.com/2014/07/16/mial-byc-sagan-strzelil-fagan-co-to-kurwa-mialo-byc/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2014 06:26

Dobre... :lol:
Czyli był to mecz w ramach Ligi "miszczów"... :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2014 14:02

alechandro napisał(a):Pisze poważnie bo mundial się skończył i nie ma co oglądać a rozeznania żadnego nie mam na ten temat...

Co do Conte - różne scenariusze chodzą i staramy się rozwikłać tę zagadkę ale z włoskich kibicowskich źródeł wynika, że to nie kwestia transferów, których życzył sobie Conte poróżniła strony...
Podobno Conte poprosił zarząd o wyrażenie zgody na prowadzenie jednocześnie reprezentacji i Juve...to nie mogło się udać i strony rozwiązały kontrakt...jestem wkurzony jak każdy, że Conte zostawia drużynę teraz bo wszystko sypie się jak domek z kart...jak odejdzie Pirlo i Vidal to już pogrom dla mnie będzie...całe mercato było prowadzone pod Conte a ten zachował się jak niedojrzały szczeniak...nie pierwszy raz ale wcześniej jego wybryki nie miały wpływu na drużynę, którą cementował..
Allegri to najgorszy nieudacznik z możliwych a podobno za dwa tygodnie będzie Blanc dostępny z PSG...Allegri był pupilkiem Marotty ( Dyr. Sport. Juve ) a Agnelli ( prez. Juve )sprzeciwiał się temu podobno ale dał się przekonać...przez to zamieszanie Roma zwinęła Iturbe, który jest złotym dzieckiem Argentyńskiego futbolu i nie wiadomo jak to będzie dalej...dziś nieco ochłonąłem ale myśli mam różne...podobne do tych jak po degradacji...

Cóż - przeżyłem niejedno z Juve i nic mnie już nie zaskoczy ani nie rozłoży... :D

Trochę więcej światła na sprawę....
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... onte/v5qv6
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2014 16:13

To są plotki...wyobrażasz sobie przejście Conte do Milanu ? Milanu nawet nie stać byłoby na jego pensję...potwierdzone info, choć ukrywane przez obie strony podałem powyżej...nie wierz w plotki szmatławców bo to źródło nie ma żadnej wiarygodności...akurat w sprawach Juventusu sporo wiem na ten temat :wink:

Przecież Milan jakiś czas temu zatrudnił Pippo a Conte przeprowadził pierwszy trening przygotowawczy...stroił on fochy od dawna a podłożem nie były ani transfery ani sprawy organizacyjne...szkoda, że Conte w takim razie nie odszedł po zakończeniu sezonu bo teraz Prandelli był do wzięcia !
Onet, wp, interia, goal i większość angielskich źródeł to plotki...
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 17.07.2014 16:25

Noooo Pirlo juz czeka na Allegriego z wyciągniętymi ramionami , tak długo na niego czekał od czasów gry w Milanie.
W sumie może dobrze, w Serie A Juventus grał jak chciał ale w Europie się męczył...czas na zmiany..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2014 19:41

pablo74 napisał(a):w Europie się męczył...czas na zmiany..

To właśnie była wtopa Conte...nie wyszedł ani ze słabej grupy w LM ani nie poradził sobie ze słabszą kadrowo Benficą w LE ( a byłem już przygotowany na finał łącznie z zaklepanym noclegiem )...za to najwięcej miał do powiedzenia jakby był mesjaszem...też uważam, że czas na zmiany choć przykro jest !

Tifosi nie chcieli przepuścić ich dzisiaj do centrum treningowego w Vinovo...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2014 20:10

Lech pozazdrościł Legii...... :lool: :lool: :lool:

"Dramatycznej gry polskich zespołów w europejskich rozgrywkach ciąg dalszy. Lech przegrał 0:1 z estońskim Nomme Kalju w wyjazdowym meczu drugiej fazy kwalifikacji Ligi Europy. Autorem jedynego gola był Japończyk Hidetoshi Wakui."

Jak pisałem..sezon na Eurowpie...le trwa... :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.07.2014 20:43

I smieszno i straszno....... :roll:
Przegrywamy z zespołem estońskim, ledwo co wygrywamy z drużyną z Lichtensteiniu (taki wynik w reważnu nie gwarantuje nic). :?

Dawno mówiłem, żeby się pozbyć tych wszystkich vdorljaków, stiliciów czy nakulmów i postawić na juniorów.
Niech sie towarzystwo ogra i wtedy może będzie cień szansy na jakikolwiek przyzwoity wynik.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 310
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone