.png)
alias21 napisał(a):"Szybko nadeszło zmęczenie polskim futbolem, bardzo szybko. Po mundialowych emocjach, wracamy jak z wakacji na Malediwach do obskurnej kawalerki bez bieżącej wody i z gównem na ścianie. Zamiast zachwytu nad fajnymi historiami mistrzostw, jest rotowanie frustracją, festiwal rozczarowań. Cieszą się tylko kibice klubów niegrających w pucharach, śmieją się z pucharowiczów, co też samo w sobie żenujące. Ktoś tu zapomniał, że od tych frajerów okazał się jeszcze gorszy."
http://www.weszlo.com/2014/07/17/eurowp ... -ligowcow/
.png)
alechandro napisał(a):Nie wiem co to za mecz i nie chcę wiedzieć ale nigdy nie chcę być świadkiem czegoś takiego...padłem na klatę...![]()
Rozbój...
.png)
alechandro napisał(a):Nie wiem co to za mecz i nie chcę wiedzieć ale nigdy nie chcę być świadkiem czegoś takiego...padłem na klatę...![]()
Rozbój...

Rozbój...

luk006 napisał(a):Najbardziej emocjonującym spotkaniem, którego byłem świadkiem wyglądało następująco:
Sędzia trochę poszalał z kartkami i graliśmy całą drugą połowę w 9 przeciw 11.
.png)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki