.png)
cracodar napisał(a):Witam wszystkich to mój pierwszy wpis chociaż czytam forum od dwóch lat i korzystam z porad jadę do cro trzeci raz ale pierwszy raz tak dużą ekipą
Jastrzębie --Baśka Voda lub Brela(okolice Makarskiej) przez Słowację Węgry w 5 aut
03.08-13.08 w sumie 22 osoby miałbym prośbę do tych którzy aktualnie wrócili z okolic Makarskiej czy przy wjazdach do tych miejscowości dalej stoją "naganiacze" bo co innego jechać samemu a co innego tak dużą grupą w ciemno dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
.png)
ulotna napisał(a):cracodar napisał(a):Witam wszystkich to mój pierwszy wpis chociaż czytam forum od dwóch lat i korzystam z porad jadę do cro trzeci raz ale pierwszy raz tak dużą ekipą
Jastrzębie --Baśka Voda lub Brela(okolice Makarskiej) przez Słowację Węgry w 5 aut
03.08-13.08 w sumie 22 osoby miałbym prośbę do tych którzy aktualnie wrócili z okolic Makarskiej czy przy wjazdach do tych miejscowości dalej stoją "naganiacze" bo co innego jechać samemu a co innego tak dużą grupą w ciemno dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
cracodar-nie obawiaj się, wszedzie stoją za informacją o wolnych pokojach, miałam wrażenie, że w Baśkiej Vodzie było ich najwięcej.
Powodzenia i udanego pobytu
.png)
dede napisał(a):Witam wszystkich z upalnego Gradaca. Zgadzam sie calkowicie z autorem tematu. Jest sporo wolnych miejsc, bez żadnego problemu można przebierać w ofertach. Po opisach na forum spodziewałem się tłumów, a jest bardzo spokojnie. W knajpkach, a jest ich sporo luz, na promenadzie wieczorem daleko do " Marszałkowskiej". Jest straszny upał, także około 14-16 nie idzie wytrzymać na słońcu. No i cóż woda jak zwykle słona. Pozdrawiam.![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
SewerynR napisał(a):(...) Mam nadzieję, że mi coś fajmego upolują bo mam zamiar z rodzinką dojechać do nich w przyszły poniedziałek
.png)
lm.dziagwa napisał(a):SewerynR napisał(a):(...) Mam nadzieję, że mi coś fajmego upolują bo mam zamiar z rodzinką dojechać do nich w przyszły poniedziałek
A nie ma ktoś info jak się mają sprawy na Rabie w Lopar?
.png)
mrbartosz napisał(a):lm.dziagwa napisał(a):SewerynR napisał(a):(...) Mam nadzieję, że mi coś fajmego upolują bo mam zamiar z rodzinką dojechać do nich w przyszły poniedziałek
jedziesz do Lopar?? kiedy?? ja 9 sierpnia zeby byc tam w poniedzialek rano. i planuje jechac w ciemno
.png)
Haweł napisał(a):mrbartosz napisał(a):lm.dziagwa napisał(a):SewerynR napisał(a):(...) Mam nadzieję, że mi coś fajmego upolują bo mam zamiar z rodzinką dojechać do nich w przyszły poniedziałek
jedziesz do Lopar?? kiedy?? ja 9 sierpnia zeby byc tam w poniedzialek rano. i planuje jechac w ciemno
skad jedziesz ? bo pierwszy poniedzialek po 9 sierpnia,to bedzie 13 sierpnia...4 dni to troche dlugo...
.png)
mrbartosz napisał(a):Haweł napisał(a):mrbartosz napisał(a):lm.dziagwa napisał(a):SewerynR napisał(a):(...) Mam nadzieję, że mi coś fajmego upolują bo mam zamiar z rodzinką dojechać do nich w przyszły poniedziałek
skad jedziesz ? bo pierwszy poniedzialek po 9 sierpnia,to bedzie 13 sierpnia...4 dni to troche dlugo...
nie wiem wedlug jakiego kalendarza ale u mnie poniedzialek jest 10 sierpnia.
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje