od poniedziałku u mnie w dziale jest Praktykantka z wymiany z Bosni, jej rodzinne miasto to Mostar.
Praktycznie pol jej rodziny ma domy prywatne w okolicach makarskiej wiekszosc nad samym mozem, mowi ze w tym roku to strasznie duzo wolnych apartamentow im zostalo. Tak wiec nie ma problemu.
2. informacja od kolegi z trasy. Okolice Dubrownika praktycznie bez problemu w ciagu 5 minut po zaparkowaniu pan podszedl i spytal sie czy maja kwatere, mial nad samym mozezem z duzym tarasem cena 14 E.
piniu - my 21.VIII wyjezdzamy w 7 osob do Podgory lub Gradac, bez rezerwacji.
buroda - ja praktycznie wtedy co i Ty nie rezerwuje. Poza tym jesli chorwaci licza na wlochow to wlosi koncza wakacje 20 sierpnia.
Rozmawiajac z moja kolezanka z mostaru mowi ze w tym roku ogolnie nie ma najwiekszego powodu by rezerwowac.
Po prostu wybierasz za 15 E to juz bardzo dobry standart.
Mam nadzieje ze co poniektorym pomoglem w decyzjach.
Ten kolega co jedzie wlasnie, tez jak dzwonil to wszystko niby zajete i zdecydowali sie jechac w ciemno, mowi ze to chyba jakas podpucha, bo rezerwacji czesto dokonuja biura posrednictwa i wlasciciel musi mowic ze zajete, tak aby ludzie przez strone rezerwowali, a na miejscu okazuje sie co innego bo i tak jakis przedstawiciel z posredniaka dzwoni czy nadal aktualne noclegi.
Chyba duzo w tym prawdy z tego co mowil.

.png)
.png)
.png)