napisał(a) Monte Christo » 17.07.2009 11:16
ludzie to nie temat o namiarach na kwatery !
Chorwaci zawsze beda mowic ze zajete zeby zarobic wiecej.
Moj przyklad dlaczego nie rezerwuje, jadac nawet z malym dzieckiem.
Przyklad: styczen zapytanie na maila w 10 miejsc wg. mnie ok. ceny ok 10-18 E / za glowe.
zadnej odpowiedzi na maila, na 3 telefony wszystko zajete.
telefon teraz lipiec, ta sama kwatera, wolna !
W wiekszosci przypadkow biura podrozy, male duze itp zarezerwowaly miejsca z gory.
Tak wiec nadal z tego co kolega, ktory jest na miejscu mowi nie ma problemu z noclegami.
baca1 ->
bieszczady ostatni weekend
miejscowosc cisna: nocleg za osobe 35 pln bez jedzenia
bieszczady, nad solina polanczyk (brak wolnych miejsc), ale ze mam znajomych to cena rowna sie 50 pln za glowe. WIEC JAKIE TU POROWNANIE !!!!
50 pln = 11.6 E !!! Wiec bez jaj ze jak ktos jedzie w bieszczady to jedzie oszczedzac !!! Obiad w knajpie u BABUNI od osoby 42 pln (zupka pomidorowa, pieczen ziemniaczki i zestaw surowek + piwo) za jedna osobe = 10 E
akurat z tym sie nie zgodze bo mieszkam blisko, i praktycznie co 2 weekend jestem nad solina.
Sorry ze tak wyliczam ale po prostu mnie krew zalewa jak ktos pisze takie pierdoly ze drogo. Wszedzie ludzie drogo. Wszedzie. Nie tylko w Chorwacji.
Apartamentow jest w duza ilosc, do wyboru do koloru. Dla tych ktorzy zarezerwowali moze pojedzcie przespijcie jeden dzien i potem najwyzej zmieniajcie lokum !