maniekwawa napisał(a):Zauroczona, do zobaczenia w Orebiciu. Ja wyjeżdżam 14.08.2008.
Super, troche nas tam będzie w Orebicu w tym terminie
.png)
maniekwawa napisał(a):Zauroczona, do zobaczenia w Orebiciu. Ja wyjeżdżam 14.08.2008.
.png)
mariusz29 napisał(a):Jadę ze Szczecinka w tej samej dacie co b_artman.
Dwa lata temu jechałem właśnie przez Niemcy. Trasa jest okej jeśli ktoś lubi szybką jazdę, wtedy jest w stanie zniwelować utratę czasu powstałą ze względu na znaczną długość tej trasy. Dla mnie osobiście trasa przez Niemcy jest zbyt monotona, no i żeby dojechac do Kołbaskowa też potrzeba 2 godziny. Z kolei w zeszłym roku jechałem przez Wiedeń - Graz - Maribor. Niemiło wspominam korki w okolicach Wiednia i w Słowenii. Z tym, że wtedy jechałem w sobotę.
Natomiast, w tym roku wybieram trasę Poznań - Wrocław - Olomuc - Brno - Bratysława - Węgry route 86 - Słowenia (bezpłatna trasa przez Dolga Vas - Lendava) - wjazd na Chorwacką autostradę za miejscowością Cakovec.
Chętnie podzielę się opiniami.
.png)
.png)
maniekwawa napisał(a):Ja wyjeżdżam z Warszawy 14.08.2008 wieczorem i jadę przez Węgry drogą 86. Mam załatwiony nocleg w miejscowości Nagykanizsa(15mk przed granica z Chorwacją). Dalej ruszam 15.08.2008 z samego rana.
Ponieważ jadziemy 1 samochodem chętnie sie z kimś spotkam po drodze.
maniekwawa@poczta.fm
.png)
eliza_12 napisał(a):Witam
To ja też się dopisuje do Orebicawyjazd 15 sierpnia tyle że nas jedzie ekipa 5 samochodów czyli 16 osób
ale będzie jazda
.png)
.png)
bibinie napisał(a):mauri_b napisał(a):b_artman napisał(a):Witam. Ja jadę z okolic Trójmiasta do Duce niedaleko Splitu i będę nocował w Wels - hotel TRAUNPARK. W sumie za dwie osoby dorosłe i jedno dziecko, ze śniadaniem zapłacimy 59Euro - ciężko było znaleźć coś tańszego. W/g ViaMichelin powinniśmy tam dtrzeć po około 12-tu godzinach. Myślę, że z 3-latkiem to wystarczająco długo
Witam
My też planujemy wyjazd z Trojmiasta w pierwszych dniach września (będzie to już nasz 3 raz ale pierwszy w podobnym do Waszego składzie czyli 2+1) - kiedy planujecie swoj wyjazd - może w zbliżonym terminie w grupie zawsze weselej
Pozdrawiamy
K&K
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi