Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kornati z dziećmi?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kris_morning
Autostopowicz
Kornati z dziećmi?

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris_morning » 09.06.2007 23:42

Naczytałem się na forum o Kornati i chętnie bym zobaczył/popłynął :P .
Ale jadę do Cro z dziećmi (młodszy ma 3 lata) i boję się że całodzienny rejs (fish & picnick) mógły nie wyjść. Wobec tego mam pytanie, czy sa jakieś wersje krótsze (2-3 godziny) i czy to ma wogóle sens? W sensie czy coś się zobaczy?
Jeżeli tak to z jakiej miejscowości.
I jeszcze jedno pytanko, czy ujście KRK warto zobaczyć?
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 09.06.2007 23:53

Kornaty z tak małym dzieckiem bym odpuścił. Rejs jest długi, na statkach bardzo ciepło, a po zobaczeniu 50 wysp 51 już nudzi. jeszcze chyba kiedyś przyjedziecie?
Nie słyszałem o krótkich kursach ale mniejsze łodzie można wynająć całe można wtedy negocjowac program np więcej kąpieli, tyle że to może więcej kosztować.

Czy drugie pytanie dotyczy ujścia rzeki Krka? Cóż ujście można powiedzieć zaczyna się na moście pomiędzy Vodicami a Szibenikiem
a potem rzeka dopływa do morza pomiędzy wyspami i półwyspami przy Szibeniku co doskonale widać z twierdzy w Szibeniku
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 10.06.2007 09:42

Ja płynęłam z 4 -latką i było OK. Płynęli z nami znajomi z dziećmi , a i na pokładzie było mnóstwo dzieci. W drodze powrotnej po kąpielach dziecko zasnęło.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 10.06.2007 11:02

Możesz śmiało jechać. Z Puli na fish picnic jechałem z 8-miesięcznym synem. Bez problemów.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone