napisał(a) Sebastian77 » 25.05.2011 12:55
Witam,byłem z rodzina w zeszły roku w Lipcu.
Generalnie hotel dla nie wymagających.
Infrastruktura dosyć leciwa ale jest czysto i bardzo blisko do morza.
Przesympatyczny perosonel.Kuchnia smaczna.z tego co rozmawiałem z personelem to hotel jest jeszcze "państwowy"ale ponoc chcą go przejąc prywatne ręce i w tedy zaczną sie konkretniejsze remonty.
Nie daleko od hotelu na plaży obok klubu serfingowego mieści się knajpka z muzyką na zywo (wieczorem) raz w tygodni dyskoteka prowadzona przez Dj-a z Polski
Generalnie czuliśmy się jak u siebie

kursujące wodne taxi na pobliską Korczule zaraz przy hotelu mozna wsiąść i za dwadzieścia minut jest się na wyspie,to niewątpliwie dodatkowy plus.Wyspa przesliczna,pyszne lody
Plaża przed hotelem żwirowa,częściowo z betonowymi tarasami.Natryski ze słodką wodą.
Częśćiowo porośnieta piniami,tak więc bez problemu mozna znależć nieco cienia:)
P.S.Być może to ja miałem tylko takiego pecha ale bardzo prosze zwracać uwage na przeszkloną część oddzielającą klatki schodowe od korytarzy.
Szczególnie pierwszego dnia.Świecące słońce padające od klatki schodowej a panujący lekki półmrok na korytarzach sprawiaja że szyby są mało widoczne i sprawiaja wrażenie jak by ich nie było.
Ja niestety zamiast trafic w przejście przeszedłem przez taka szybę i w konsekwencji zamiast na plaży przeleżałem 6-dni w dubrownickim szpitalu dość mocno pociety.
Mimo to polecam hotel za niewielkie pieniądze blisko morza.Czego można więcej chcieć:)
Pozdrawiam