Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

komodor orebic

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pepe75
Globtroter
komodor orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) pepe75 » 24.06.2009 19:57

witam.
znalazłem stare opisy hotelu komodor, ale może ktoś z Was ostatnio tam był i może podzieli się wrażeniami, chodzi mi głównie o czystośc pokoi w samym hotelu, infrastrukture itp.
a góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich zakochanych w Cro. :)
miju
Autostopowicz
Komodor

Nieprzeczytany postnapisał(a) miju » 16.02.2011 13:12

Podbije watek, czy ktoś z Was byl w tym ośrodku?? Wiem że cudów sie nie moge spodziewać ale czy jest czysto w miare i smacznie??? I poza osrodkiem jest gdzie pospacerowac wieczorkiem? jakieś knajpki czy budki z pamiątkami i lodami dla dzieciaków?
Sebastian77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebastian77 » 25.05.2011 12:55

Witam,byłem z rodzina w zeszły roku w Lipcu.
Generalnie hotel dla nie wymagających.
Infrastruktura dosyć leciwa ale jest czysto i bardzo blisko do morza.
Przesympatyczny perosonel.Kuchnia smaczna.z tego co rozmawiałem z personelem to hotel jest jeszcze "państwowy"ale ponoc chcą go przejąc prywatne ręce i w tedy zaczną sie konkretniejsze remonty.
Nie daleko od hotelu na plaży obok klubu serfingowego mieści się knajpka z muzyką na zywo (wieczorem) raz w tygodni dyskoteka prowadzona przez Dj-a z Polski :)
Generalnie czuliśmy się jak u siebie :)kursujące wodne taxi na pobliską Korczule zaraz przy hotelu mozna wsiąść i za dwadzieścia minut jest się na wyspie,to niewątpliwie dodatkowy plus.Wyspa przesliczna,pyszne lody :)
Plaża przed hotelem żwirowa,częściowo z betonowymi tarasami.Natryski ze słodką wodą.
Częśćiowo porośnieta piniami,tak więc bez problemu mozna znależć nieco cienia:)

P.S.Być może to ja miałem tylko takiego pecha ale bardzo prosze zwracać uwage na przeszkloną część oddzielającą klatki schodowe od korytarzy.
Szczególnie pierwszego dnia.Świecące słońce padające od klatki schodowej a panujący lekki półmrok na korytarzach sprawiaja że szyby są mało widoczne i sprawiaja wrażenie jak by ich nie było.
Ja niestety zamiast trafic w przejście przeszedłem przez taka szybę i w konsekwencji zamiast na plaży przeleżałem 6-dni w dubrownickim szpitalu dość mocno pociety.

Mimo to polecam hotel za niewielkie pieniądze blisko morza.Czego można więcej chcieć:)

Pozdrawiam
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 20.12.2011 14:07

A jak daleko jest z Komodora do centrum Orebica - mam na myśli jakieś sklepy, knajpki, atrakcje dla dzieci itp. No i lodziarnie!!!
Robsonek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robsonek » 03.01.2012 14:09

ruwado napisał(a):A jak daleko jest z Komodora do centrum Orebica - mam na myśli jakieś sklepy, knajpki, atrakcje dla dzieci itp. No i lodziarnie!!!

Byłem w tym hotelu 3 lata temu. Przy samym hotelu były dwa sklepiki oraz piekarnia. Do samego Orebica na piechotę trzeba iść około 30 minut. Najbliższa knajpka znajduje się jakieś 5 minut spacerkiem, były tam również lody. Przy hotelu plaża kamienista, jest tam również molo do którego cumuje taxi wodne na Korcule.

Sam hotel to jak juz wcześniej napisano, dla mało wymagających ale w miare czysty. Warto wziąć pokoje o podwyższonym standardzie.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone