Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kolorowanki dla dzieci

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rapez
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rapez » 11.01.2010 16:20

Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.02.2010 09:22

adamk3 napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Mój syn miał Strażaka Sama na DVD to na pewno, ale jeszcze musimy znaleźć między innymi płytami :D. Jak coś to dam znać ;) podjedziesz do mnie do pracy. Przeca oba z Kielc jesteśmy a jeszcze się nie widzieliśmy 8O

Pozdrav :papa:

hej - góralu - (oczywiście)

pozdrav.

Długo szukałem ale znalazłem :D i to się liczy :D mam Strażaka Sama i jeszcze kilka innych, jak chcesz to pożyczę jestem dzisiaj do 18 w pracy :) daj znać a podam adres
dallaska
Cromaniak
jakie sciagnac kolorowanki dla dzieci?

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 28.01.2011 03:33

w marcu bede juz bez neta ,jakie sciagnac kolorowanki dla dzieci ktore beda działac bez dostepu do netu.co polecacie?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.01.2011 05:52

dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 29.01.2011 10:26

a mam pytanie .w marcu nie bede juz miec neta ,nie wiem kiedy znowu ,czy mam pousuwac np gg czy zostawic te programy ?co powinnam zrobic z komputerem?nie mam załozonego cc cleaner .a chciałabym zeby komputer dzałał za pare lat.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.01.2011 11:36

Odpal. Pasjansa sobie od czasu do czasu ułóż ...

Problemem, za parę lat, może być niekompatybilność software'u bardziej, niż twoje GG.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.01.2011 11:40

dallaska napisał(a):...co powinnam zrobic z komputerem?...

Sprzedaj póki ma jeszcze jakąś wartość potem to już tylko muzeum ;)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 29.01.2011 15:18

Tymona napisał(a):U nas sprawdza się TA STRONA - jest ciągle aktualizowana na zasadzie: nowa bajka = nowe kolorowanki :D

... świetna strona Tymona, zaraz wydrukuję kilka kolorowanek mojemu małemu bratankowi... :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 17.02.2011 08:07

mam avast bezpłatny do czerwca, w marcu juz nie bede miec neta czy usunac w marcu avast?
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone