Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kolarstwo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.05.2015 20:52

romuald22 napisał(a):Niektórzy już od tego sraczki (za przeproszeniem) chyba dostali.

Czuć, że dostałeś.
Masz swoich kolegów na forum, starszych i nowszych, pozostań przy pisaniu z nimi. Taka rada i prośba za free.
Bez żalu i bez odbioru.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 23.05.2015 21:08

romuald22 napisał(a):Niektórzy już od tego sraczki (za przeproszeniem) chyba dostali.

Bocian napisał(a):Czuć, że dostałeś.

Przez internet ciężko poczuć sraczkę. Skoro coś jednak czujesz to rozejrzyj się dookoła siebie. Zaglądnij...powąchaj...

Bocian napisał(a):Masz swoich kolegów na forum, starszych i nowszych, pozostań przy pisaniu z nimi. Taka rada i prośba za free.

Bardzo dziękuję za twoją radę.
Moja rada jest taka sama z tym, że pamiętaj, że twoje grono kolegów na forum się z roku na rok zmniejsza.
Powodzenia. (za free)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.05.2015 21:36

Udogodnienia dla kolarzy :)
Obrazek
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 23.05.2015 21:40

Bocian napisał(a):Udogodnienia dla kolarzy :)
Obrazek

I już teraz wiadomo dlaczego jakiś gostek się tutaj znalazł.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.05.2015 21:42

baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 23.05.2015 22:12

romuald22 napisał(a):
baunty napisał(a):romuald22, a coś Ty taki niezdecydowany ? Chłopie, przeczysz sam sobie

Jeżeli mógłbyś wyjaśnić gdzie przeczę samemu sobie. ??? Chętnie odpowiem.

Obawiam sie, że i tak nie rozumiesz.
Piszesz tak aby kogoś sprowokować? Jakieś qwa trudne dzieciństwo miałeś, że tak hejtujesz?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.05.2015 22:59

baunty napisał(a):
romuald22 napisał(a):
baunty napisał(a):romuald22, a coś Ty taki niezdecydowany ? Chłopie, przeczysz sam sobie

Jeżeli mógłbyś wyjaśnić gdzie przeczę samemu sobie. ??? Chętnie odpowiem.

Obawiam sie, że i tak nie rozumiesz.
Piszesz tak aby kogoś sprowokować? Jakieś qwa trudne dzieciństwo miałeś, że tak hejtujesz?

Po prostu brawo ... może wystarczy kilka słów ?

cytat z klasyka "klawiatura wymyka Ci się spod kontroli?" jak najbardziej żartobliwy w piss... :mrgreen:

a może ad rem ? Temat podobno o kolarstwie, a nie o TWA
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.05.2015 23:07

Bocian napisał(a):Udogodnienia dla kolarzy :)
Obrazek

Chwała Ci umiesz szukać :) dowcipne :) ale moim zdaniem dla rowerzystów (nie kolarzy) :) tylko łapki się nie do końca się zgadzają :mrgreen: :papa:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 23.05.2015 23:10

baunty napisał(a):Obawiam sie, że i tak nie rozumiesz.

Superinteligentna odpowiedź. 8O
Świadcząca o tym, że ty jesteś w stanie ocenić kto i co zrozumie.
Już nie takim chojrakom byłem zmuszony w życiu wystawić ocenę. Padli.
Pytając się o coś wcześniej również mógłbym insynuować, że nie odpowiesz bo braknie ci argumentów.
I tak się stało. Nie odpowiedziałeś.
baunty napisał(a):Piszesz tak aby kogoś sprowokować? Jakieś qwa trudne dzieciństwo miałeś, że tak hejtujesz?

Odpowiem rzeczowo. Choć jesteś agresywny i zaczepny z tym dzieciństwem.

Istnieje wątek rowerowy na tym forum TU
Istnieje od 2011 roku.
Nie wierzę,żeby "stary" user tego wątku nie zauważył.
Ktoś może więcej jeździć na rowerze ktoś mniej.

Nie widzę żadnego wpisu usera "bociana" oraz twojego w tym wątku. A tu nagle nadpobudliwa aktywność.

Dzieciństwo miałem normalne. Nie wiem jak wy?

Na studiach miałem taki przedmiot jak "Psychologia rozwojowa".
Jak czytam niektóre wypociny to sobie przypominam czego mnie uczono.
O dzieciach skrzywdzonych...
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.05.2015 23:22

Co poeta miał na myśli ? :mrgreen: najbardziej brudny sport ? zastanówmy sie po co to przytaczasz jak dla mnie pierwsza myśl by deprecjonować ten sport........ zadałeś sobie odrobinę trudu by zrozumieć czy jest inny równie trudny i wymagający sport i co się z nim wiąże ? mam na myśli wielogodzinne wyścigi wieloetapowe gdzie wymaga się od kolarzy niewiadomo czego... Nie, dla Ciebie jest istotne, że Twoim adwersarzem jest ktoś kto jest pasjonatem tego sportu ! skoro nie można sięgnąć go inaczej spróbujmy tak. Cfaniaczku niby znasz sport, szkolisz się coś tam biegasz niby trenujesz i co ? nie jesteś w stanie pewnych rzeczy zrozumieć ? dziwne ..
Ważne jest widowisko kosztem zdrowia kolarzy coraz dłuższe etapy, bardziej górzyste ! Chleba i igrzysk, a zwłaszcza krwi i tym się owe relacje z wyścigów karmią ! Sądzisz, że niektórym umniejszysz ? Tu wychodzi Twój charakter jaki ? nie mnie oceniać.
Kolarze próbują się dostosować do owych wymagań by przeżyć mieć środki na dalsze życie i rehabilitację.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.05.2015 23:31

baunty napisał(a):Nie wiem czy ktoś ogląda Giro d"Italia, ale dzisiejszy etap był naprawdę pełen emocji - i wspaniałych widoków.
Simone Clarke finiszujący jako pierwszy z grupy pościgowej myslal, że wygrał etap - dopiero kolega pokazał mu, że Formolo jest już na mecie :D

To co pisałeś wprzódy było fajne to co później niestety mniej .........
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.05.2015 23:36

baunty napisał(a):Piszesz tak aby kogoś sprowokować?

kojarzysz taki Twój wpis "W czyim imieniu piszesz ?"
Nie żebym się czepiał ale czy aby to nie Twoje ?
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 24.05.2015 10:54

bluesman, już ci wcześniejodpowiedziałem na temat sensu dyskusji z tobą - utrwal sobie to i przestań do mnie pisać jeśli możesz - jeśli jednak musisz to pisz. W sumie chyba lepiej, jak wyładujesz frustracje w necie a nie realnym świecie.
Skończ prowokowanie i wróć do tematu.
Pzdr życzę miłego dnia oraz zwycięskiej walki z własnymi frustracjami.

PS bluesman, niektóre twoje posty wskazują, że czasem potrafisz normalnie rozmawiać, gdzieś tli się iskierka nadziei.

Jesteś pasjonatem kolarstwa i jazdy na rowerze, widać to w twoich postach - więc może podziel się swoją wiedzą zamiast robić zadymy, może postaraj się zarazić kogoś tą pasją - zamiast wkładać aż tyle energii w ocenianie innych userów i toczenie internetowych wojen z wyimaginowanymi wrogami- wszyscy na tym skorzystają.
Żal mi cię trochę, bo nie radzisz sobie z emocjami, ale będę wdzięczny jeśli zamiast hejtować, podzielisz się swą wiedzą na tematy w/w.

romuald22 napisał(a):.

Nie widzę żadnego wpisu usera "bociana" oraz twojego w tym wątku.
.

I co w związku z tym romualdzie ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2015 11:09

Baunty czy Ty jesteś Don Kichot? :lol: :lol:
Pamiętaj o zasadzie tego forum. Nie ten który atakuje tylko ten który odpowiada na atak ma tu zawsze przes... :) Panuje zasada: mogłeś nie odpowiadać. Atakujący ma prawo atakować, Ty nie masz prawa reagować.
Co do wątku to Twoim zdaniem skąd tyle koksu w kolarstwie? EPO chyba właśnie cykliści rozpropagowali? :)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 24.05.2015 11:22

Bocian napisał(a): EPO chyba właśnie cykliści rozpropagowali? :)

Zapewne byli do tego "zmuszani" :wink:

Tak odbiegając od tematu, to żal mi tych nadwrażliwych i wszystkowiedzących - każde słowa wybiegające po za ich percepcję, odbierają jako atak na ich ego.

Dziś meta w Madonnie, będzie ze trzy dni gór, ale pewnie ja uja z tego zrozumiem, bo nie napisałem wystarczającej ilości postów w wątku o rowerach :D
Idąc tym tokiem rozumowania, jeśli ktoś nie pisał w wątku o pływaniu, to zapewne nie umie pływać - logika pewnego usera, zaczyna budzić podziw :mrgreen: :wink: uśmiech i oczko, aby było jasne, że wpis jest przyjacielski i żartobliwy

Bocian napisał(a):Baunty czy Ty jesteś Don Kichot? :lol: :lol:
Pamiętaj o zasadzie tego forum. Nie ten który atakuje tylko ten który odpowiada na atak ma tu zawsze przes... :) Panuje zasada: mogłeś nie odpowiadać.

Chyba racja, bo z wiatrakami nie wygrasz, ale niektórym na zwierzenia się zbiera - też w formie argumentów :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone