Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kolarstwo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 15.05.2015 12:53

Współczuję Ci Ciebie :) Jakbys nie zauwazył to temat jest o klorastwie, które jak widać jest Ci obce :)

Czekam na wieksze góry by Contador zrobił jakiś szoł :) Płaskie etapy niestety sa nudne. Szkoda, że doping zabija radość z kolarstwa. Każdy, który wybija się ponad peleton niestety budzi uzasadnione podejrzenie.

Zaciekawiła mnie pewna sytuacja sprzed 2 dni, Tour Of California prowadzący kolarz jechał na klsacznym przekosie czyli największa tarcza z tyłu najmniejsza z przodu ryzyko awarii czyli zerwania łańcucha duże. Wózek przerzutki wyciagnięty nienaturalnie do przodu ... celowe działanie czy tez nieuwaga ? Kiedyś jeden ze znanych 0oplskich kolarzy pytany o pewne szczegóły techniczne moim zdaniem stosunkowo proste powiedział, że on się nie zna :) rower ma jeździć i od tego jest mechanik. Ciekawe podejście :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 15.05.2015 14:10

Rzeczywiście o
klorastwie
to nic.
baunty
Cromaniak

Postnapisał(a) baunty » 15.05.2015 19:59

bluesman napisał(a):
baunty napisał(a):
bluesman napisał(a):Gdyby nie Ty nic byśmy nie wiedzieli :mrgreen: :papa:

W czyim imieniu piszesz ?
Czy może nie do końca wiesz co piszesz lub klawiatura wymyka Ci się spod kontroli? :? :D

Piszę w swoim ale sądzę iż inni też czytają. Jak ktoś będzie potrzebował rzetelne info poszuka gdzie indziej :) Co do tego co i kiedy wymyka mi się spod kontroli nie Tobie oceniać.
Oglądam każdy etap bo jestem pasjonatem nie siedzącym na tyłku:) W przeciwieństwie być może do Ciebie nie tylko oglądam ale także jeżdżę na rowerze :) Przykładowo wczoraj na rowerze treningowym oglądając Giro kręciłem ponad 2 g ze wzgledu na pogodę.
Jak dla Ciebie mój rower treningowy nie różni sie niczym od profesjonalnego rowerka spinningowego.

bluesmen,da Ci coś takie pisanie, to możesz se płodzić posty, ale staraj się nie gubić tematu wątku :mrgreen:

Jak to pięknie ująłeś w w/w postach - to co pisałeś, opierasz na domysłach i domniemaniach, zacznij opierać się na faktach to odzyskasz orientację.

Piszesz mi o tym co robiłeś - a co to mnie obchodzi, pytałem Cię o to ? Chcesz się zwierzyć, wyżalić ?

A tak nawiązując do "wymykającej się klawiatury :mrgreen: :
bluesman napisał(a):Współczuję Ci Ciebie :) Jakbys nie zauwazył to temat jest o klorastwie, .......

Plusem jest to, że zauważyłeś o czym jest temat - wykorzystaj to spostrzeżenie.

Sam robisz dym, a później będziesz się żalił, że inni są źli...dorosły człowiek...

Wybacz, ale poziom dyskusji jaki obecnie oferujesz, wyklucza sens jej kontynuowania :papa:
Ostatnio edytowano 15.05.2015 20:51 przez baunty, łącznie edytowano 1 raz
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 15.05.2015 20:49

Bocian napisał(a):Rzeczywiście o
klorastwie
to nic.

Literówka
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 15.05.2015 20:57

Prosiłbym ogólnie wrócić do poziomu. Mam nadzieję że pomoc nie będzie potrzebna.
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 15.05.2015 21:01

baunty napisał(a):
bluesman napisał(a):Gdyby nie Ty nic byśmy nie wiedzieli :mrgreen: :papa:

W czyim imieniu piszesz ?
Czy może nie do końca wiesz co piszesz lub klawiatura wymyka Ci się spod kontroli? :? :D

To powyżej jak rozumiem to jest poziom tej dyskusji. Mój wpis był z przymrużeniem oka i całkiem przyjazny. Natomiast Twoja odpowiedź była taka jaka była. Gdzie więc mój dym ?
Kolejny wpis, który zacytowałeś dotyczył Bociana nie Ciebie. Sądzisz, że potrzebuje obrońcy ? wątpię :) W każdym razie ja też Ci dziękuję za jakże rzeczowa dyskusję :papa:

P.S. Jak spodziewałes się inwektyw i obrażania Twojej osoby rozczaruję Cię :D

P.S. II Po co edytujesz swoje wpisy ?
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 15.05.2015 21:15

Obawiam się, że bez w pełni sprawnego Contadora widowisko dużo straci. Młode wilcy już czekają. Można było zauwazyć jak lider cierpi. Niestety na 15 km przed metą zapis mi się wyłączył więc nie wiem jak wygląda końcówka etapu ale zaraz się dowiem z powtórki.
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 15.05.2015 23:02

Bocian napisał(a): to nic.

bluesman napisał(a):Obawiam się, że bez w pełni sprawnego Contadora widowisko dużo straci.

Forumowy Contador już jest w pełni sprawny tak że "show must go on".
bluesman napisał(a): Można było zauważyć jak lider cierpi.

Niektórzy tzw. "liderzy" cierpią ale próbują jak to zwykle wszędzie się pojawić aby ulżyć swym cierpieniom. :)
bluesman napisał(a):Niestety na 15 km przed metą zapis mi się wyłączył więc nie wiem jak wygląda końcówka etapu ale zaraz się dowiem z powtórki.

Jak ostatnio byłem trzeźwy to nic mi się nie wyłączyło...
jacekww
Croentuzjasta

Postnapisał(a) jacekww » 16.05.2015 08:30

Ja tam kibicuję CCC, robią co mogą, fajnie że są widoczni (duża zasługa koszulek :) ), ciekawe czy starczy sił na 2 i 3 tydzień.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.05.2015 20:32

mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 20.05.2015 07:13

bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.05.2015 17:26

Rzecz ciekawa fair play to jedno, przepisy to drugie, przyjaźń to trzecie :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.05.2015 17:41

Pochodzący z Tatarstanu Rosjanin Ilnur Zakarin (Katiusza) wygrał w środę, po samotnym ataku, 11. etap kolarskiego Giro d'Italia.
baunty
Cromaniak

Postnapisał(a) baunty » 21.05.2015 08:43

mysza73 napisał(a):http://www.sportowefakty.pl/kolarstwo/522542/giro-ditalia-skandal-kolarze-ukarani-za-gest-fair-play?utm_source=wp&utm_medium=news&utm_campaign=wp_kolarstwo

:?

Dziwna sprawa. Wyjaśnili, że takie są przepisy, ale nie wiem, dlaczego sędziowie sprawili, że auto serwisowe miało kłopot z dojazdem.

Bocian napisał(a):Pochodzący z Tatarstanu Rosjanin Ilnur Zakarin (Katiusza) wygrał w środę, po samotnym ataku, 11. etap kolarskiego Giro d'Italia.

No i zepsułeś mi emocje przy oglądaniu powtórki etapu :wink: , bo nie miałem możliwości oglądać na żywo.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.05.2015 12:13

baunty napisał(a):No i zepsułeś mi emocje przy oglądaniu powtórki etapu :wink: , bo nie miałem możliwości oglądać na żywo.

Ju ar łelkam :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone