napisał(a) baunty » 15.05.2015 19:59
bluesman napisał(a):baunty napisał(a):bluesman napisał(a):Gdyby nie Ty nic byśmy nie wiedzieli

W czyim imieniu piszesz ?
Czy może nie do końca wiesz co piszesz lub klawiatura wymyka Ci się spod kontroli?

Piszę w swoim ale sądzę iż inni też czytają. Jak ktoś będzie potrzebował rzetelne info poszuka gdzie indziej

Co do tego co i kiedy wymyka mi się spod kontroli nie Tobie oceniać.
Oglądam każdy etap bo jestem pasjonatem nie siedzącym na tyłku:) W przeciwieństwie być może do Ciebie nie tylko oglądam ale także jeżdżę na rowerze

Przykładowo wczoraj na rowerze treningowym oglądając Giro kręciłem ponad 2 g ze wzgledu na pogodę.
Jak dla Ciebie mój rower treningowy nie różni sie niczym od profesjonalnego rowerka spinningowego.
bluesmen,da Ci coś takie pisanie, to możesz se płodzić posty, ale staraj się nie gubić tematu wątku
Jak to pięknie ująłeś w w/w postach - to co pisałeś, opierasz na domysłach i domniemaniach, zacznij opierać się na faktach to odzyskasz orientację.
Piszesz mi o tym co robiłeś - a co to mnie obchodzi, pytałem Cię o to ? Chcesz się zwierzyć, wyżalić ?
A tak nawiązując do "wymykającej się klawiatury

:
bluesman napisał(a):Współczuję Ci Ciebie

Jakbys nie zauwazył to temat jest o klorastwie, .......
Plusem jest to, że zauważyłeś o czym jest temat - wykorzystaj to spostrzeżenie.
Sam robisz dym, a później będziesz się żalił, że inni są źli...dorosły człowiek...
Wybacz, ale poziom dyskusji jaki obecnie oferujesz, wyklucza sens jej kontynuowania

Ostatnio edytowano 15.05.2015 20:51 przez
baunty, łącznie edytowano 1 raz