Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kolarstwo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 06.04.2021 20:36

Wczoraj zaczął się Wyścig dookoła Kraju Basków :) Czasówka była ciekawa, wygrał kto miał wygrać czyli Roglic. Kolejny super dominator oby znowu się nie okazało, że kondycję zawdzięcza nie tylko treningowi :) Obsada, po której oprócz Pogacara nie należy spodziewać się niestety wyrównanej walki.
Coś co mnie zaskoczyło to użyty przez kilku kolarzy sprzęt czyli ilość zębów na korbie to 60/42, a na kasecie najmniejsza 11 zębów największa 32 zęby szok 8O
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 08.05.2021 21:27

Ruszyło Giro :) jak nie przepadam za czasówkami ta akurat była ciekawa ;) Ganna jest niesamowity. Trzy tygodnie oglądania wraz z małżonką ( nikt jej nie zmusza! ) od deski do deski i dyskusje merytoryczne na temat zawodników i sprzętu :papa:
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 09.05.2021 06:14

Oglądałem wczoraj krótko tę czasówkę, ale akurat Gannę widziałem. Facet był niesamowity, na tak krótkiej trasie uzyskał 10 sekund przewagi nad kolejnym.
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 09.05.2021 10:20

bluesman napisał(a):Ruszyło Giro :)

bluesman napisał(a):Trzy tygodnie oglądania wraz z małżonką ( nikt jej nie zmusza! ) od deski do deski i dyskusje merytoryczne na temat zawodników i sprzętu :papa:

Trzy tygodnie oglądania z małżonkiem od deski do deski i zachwyty nad włoskimi krajobrazami :oczko_usmiech: .
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.05.2021 20:20

marze_na napisał(a):
bluesman napisał(a):Ruszyło Giro :)

bluesman napisał(a):Trzy tygodnie oglądania wraz z małżonką ( nikt jej nie zmusza! ) od deski do deski i dyskusje merytoryczne na temat zawodników i sprzętu :papa:

Trzy tygodnie oglądania z małżonkiem od deski do deski i zachwyty nad włoskimi krajobrazami :oczko_usmiech: .

Celne :) Czyli są też pasjonatki (rzadkość) :) o tym nie wspomniałem ale faktycznie nie tylko męskie tyłeczki można oglądać :mrgreen:
Dzisiaj nuuda.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 19.05.2021 20:22

marze_na napisał(a):Trzy tygodnie oglądania z małżonkiem od deski do deski i zachwyty nad włoskimi krajobrazami :oczko_usmiech: .

Marzenka, widziałaś dziś jak pięknie Perugie pokazali przy starcie? :D
Piękna jest Perugia :hearts: , koniecznie muszę tam wrócić jak najszybciej :!:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 19.05.2021 21:03

mysza73 napisał(a):Marzenka, widziałaś dziś jak pięknie Perugie pokazali przy starcie? :D

Pięknie :hearts: :!:
W ogóle piękny to był etap :hearts: :!:

mysza73 napisał(a):Piękna jest Perugia :hearts: , koniecznie muszę tam wrócić jak najszybciej :!:

Ja to już się nawet orientowałam w cenach noclegów na wrzesień :D . I w rozkładzie trenitalii :oczko_usmiech: .
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 20.05.2021 06:33

marze_na napisał(a):

mysza73 napisał(a):Piękna jest Perugia :hearts: , koniecznie muszę tam wrócić jak najszybciej :!:

Ja to już się nawet orientowałam w cenach noclegów na wrzesień :D . I w rozkładzie trenitalii :oczko_usmiech: .

I bardzo słusznie :oczko_usmiech: , bo zorientowanym zawsze trza być :smo:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 24.05.2021 18:15

A taki piękny etap miał dzisiaj być. Najbardziej czekałam właśnie na widoki z Dolomitów :( . Eh, słoneczna Italia :roll: .
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 24.05.2021 18:25

marze_na napisał(a):A taki piękny etap miał dzisiaj być. Najbardziej czekałam właśnie na widoki z Dolomitów :( . Eh, słoneczna Italia :roll: .
Noooo :(
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 30.06.2021 22:06

Policja zatrzymała kobietę odpowiedzialną za kraksę na TDF

https://eurosport.tvn24.pl/kolarstwo,12 ... 66968.html
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 29.09.2024 16:24

Tadej Pogačar został mistrzem świata po 100 kilometrowej ucieczce.
Chyba nie było czegoś takiego w historii mistrzostw świata.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 02.10.2024 20:06

Wczoraj rozpoczęła się 9 edycja Tour de Croatia.
W tym roku kolarze po raz pierwszy "zahaczą" o wyspy (Pag, Krk). Przebieg niektórych tras drogami którymi wielu cromaniaków pewno nie jechało. Dodatkowo coraz więcej pejzaży i krajobrazów z lotu ptaka. Transmisje i powtórki/skróty w Eurosporcie.

https://crorace.com/en/about-the-race/
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 01.11.2024 21:42

Ten wyścig przypomniał mi, że w wielu miejscach nie byłem, a Pag koniecznie muszę powtórzyć :) Tylko teraz mam możliwość zrobienia tego poza sezonem taniej/chłodniej/ciszej/bez tłumów no i jestem niezależny nic nie muszę rezerwować :)
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone