Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kolarstwo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2015 12:04

baunty napisał(a):
Bocian napisał(a): EPO chyba właśnie cykliści rozpropagowali? :)

Zapewne byli do tego "zmuszani" :wink:

Zapewne te głodujące dzieciaczki w ich rodzinach ich zmusiły :)
baunty napisał(a):Tak odbiegając od tematu, to żal mi tych nadwrażliwych i wszystkowiedzących - każde słowa wybiegające po za ich percepcję, odbierają jako atak na ich ego.

Dziś meta w Madonnie, będzie ze trzy dni gór, ale pewnie ja uja z tego zrozumiem, bo nie napisałem wystarczającej ilości postów w wątku o rowerach :D
Idąc tym tokiem rozumowania, jeśli ktoś nie pisał w wątku o pływaniu, to zapewne nie umie pływać - logika pewnego usera, zaczyna budzić podziw :mrgreen: :wink: uśmiech i oczko, aby było jasne, że wpis jest przyjacielski i żartobliwy

A zarazem kto pisze o piłce jest świetnym piłkarzem i sędzią piłkarskim :mrgreen:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 24.05.2015 14:23

romuald22 napisał(a):Nie widzę żadnego wpisu usera "bociana" oraz twojego w tym wątku.
.

baunty napisał(a):I co w związku z tym romualdzie ?

To przecież proste. Odrobina wysiłku umysłowego nie zaszkodzi.
A wydawało się, że zrozumiałeś. :?

No to łopatologicznie bo innej wersji już nie widzę.

Napisałem, że jest wątek rowerowy na forum. Ja się tam czasem udzielam. W tamtym wątku prócz różnych opinii, zwierzeń i relacji jest również mowa o kolarstwie.
Przez prawie 5 lat nie wpisał się tam user zwany "bocian" czy "baunty".
Nagle okazuje się, że w/w są (szczególnie "bocian") fanami kolarstwa i rowerów.
Zbyt dobrze znam to forum i wpisy niektórych kontrowersyjnych użytkowników żeby wiedzieć, że wpierdzielenie się w porównywalny wątek w którym nigdy się nie istniało świadczy o emocjonalnej potrzebie zaistnienia, a nie faktycznym zainteresowaniem tymże.

Mam nadzieję, że każdy w miarę inteligenty to rozumie. Jeśli nie - to cofam sformułowanie "w miarę inteligentny".
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 24.05.2015 14:42

romuald22 napisał(a):
romuald22 napisał(a):Nie widzę żadnego wpisu usera "bociana" oraz twojego w tym wątku.
.

Napisałem, że jest wątek rowerowy na forum. Ja się tam czasem udzielam. W tamtym wątku prócz różnych opinii, zwierzeń i relacji jest również mowa o kolarstwie.
Zbyt dobrze znam to forum i wpisy niektórych kontrowersyjnych użytkowników żeby wiedzieć, że wpierdzielenie się w porównywalny wątek w którym nigdy się nie istniało świadczy o emocjonalnej potrzebie zaistnienia, a nie faktycznym zainteresowaniem tymże.

Mam nadzieję, że każdy w miarę inteligenty to rozumie. Jeśli nie - to cofam sformułowanie "w miarę inteligentny".

Mylisz się i to bardzo. Na własnym przykładzie mogę stwierdzić, że rowery mnie nie interesują, ale kolarstwo lubię oglądać i się orientuję co na szosie się dzieje.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 24.05.2015 14:44

arkona napisał(a):Mylisz się i to bardzo. Na własnym przykładzie mogę stwierdzić, że rowery mnie nie interesują, ale kolarstwo lubię oglądać i się orientuję co na szosie się dzieje.

Niestety nie o tym powyższa rozmowa.
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 24.05.2015 14:45

romuald22 napisał(a):
.

Tracisz waść kontakt ze światem realnym, a swoje "widzimisię " zaczynasz brać za rzeczywistość :D
Przestań stawiać jakieś wyimaginowane tezy, bo swym pisaniem tylko potwierdzasz powiedzenie, że "nie trzeba się rozebrać aby się obnażyć".
Miłego dnia romualdziu :mrgreen:

PS romualdziu, przeczytaj też post Arkony - postaraj się wyciągnąć z niego wnioski, a nuż ci się uda.

romuald22 napisał(a):Niestety nie o tym powyższa rozmowa.

ty naprawdę twierdzisz, że wiesz o czym mówisz 8O
Gratuluję samopoczucia :mrgreen:
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 24.05.2015 14:56

romuald22 napisał(a):
arkona napisał(a):Mylisz się i to bardzo. Na własnym przykładzie mogę stwierdzić, że rowery mnie nie interesują, ale kolarstwo lubię oglądać i się orientuję co na szosie się dzieje.

Niestety nie o tym powyższa rozmowa.

To warto przypomnieć Ci Twoje słowa
romuald22 napisał(a):Przez prawie 5 lat nie wpisał się tam user zwany "bocian" czy "baunty".

Jeszcze raz napiszę można interesować się kolarstwem nie interesując się rowerami i wątkiem rowerowym na tym forum jednocześnie udzielając się w wątku kolarskim.
Ostatnio edytowano 24.05.2015 14:57 przez arkona, łącznie edytowano 1 raz
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 24.05.2015 14:56

baunty napisał(a):Tracisz waść kontakt ze światem realnym, a swoje "widzimisię " zaczynasz brać za rzeczywistość :D

Miałem już wielu takich "pacjentów". Realnych. :lol:
Mogę to potwierdzić pisemnie.
Życzę powodzenia w życiu.
Ale jazz... :lol:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 24.05.2015 15:19

A tak wracając do Giro, to ma ktoś jakieś świeże wieści, bo ja dzień spędzam w podróży a na necie mało info.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 24.05.2015 15:21

arkona napisał(a):Jeszcze raz napiszę można interesować się kolarstwem nie interesując się rowerami i wątkiem rowerowym na tym forum jednocześnie udzielając się w wątku kolarskim.

Prawie jakbym osobistego syna słuchał.
On nie udziela się na forum ma kolarkę na której jeździ i ma nas w d...e.
Różnica polega na tym, że mój syn prócz interesowania się kolarstwem jeździ i nie napierdziela głupkowatych postów na forum. (to nie do ciebie arkona)
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 24.05.2015 15:37

romuald22 napisał(a):
arkona napisał(a):Jeszcze raz napiszę można interesować się kolarstwem nie interesując się rowerami i wątkiem rowerowym na tym forum jednocześnie udzielając się w wątku kolarskim.

Prawie jakbym osobistego syna słuchał.
On nie udziela się na forum ma kolarkę na której jeździ i ma nas w d...e.
Różnica polega na tym, że mój syn prócz interesowania się kolarstwem jeździ i nie napierdziela głupkowatych postów na forum. (to nie do ciebie arkona)

Tylko jaki jest związek z Twoimi zarzutami w stosunku do innych użytkowników, że nie udzielali się w wątku rowery, natomiast udzielają się w wątku kolarstwo, a Twoim synem bo za bardzo nie rozumiem.
Z innej beczki na Joroński i spółka strasznie kaleczą nazwiska kolarzy. Czeskie czytają z niemiecka, niderlandzkie to jak im wyjdzie. Szczytem to już jest Steven Kruiswijk, gdzie wymówienie poprawniezarówno imienia i nazwiska jest nieosiągalne.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2015 15:52

romuald22 napisał(a):Przez prawie 5 lat nie wpisał się tam user zwany "bocian" czy "baunty".

Nie mylisz się. Też nie widziałem tam wpisów użytkownika bocian. Jeśli chodzi o mnie czyli użytkownika Bocian to są tam moje wpisy, a jakże :) Twoje twierdzenie, że znasz forum to w tym momencie farmazon bez pokrycia. No chyba, że piszesz rzeczywiście o jakimś tam bocianie :) Podpowiem, że nie ma tam także wpisów użytkownika czapla :)
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 24.05.2015 15:58

arkona napisał(a):Tylko jaki jest związek z Twoimi zarzutami w stosunku do innych użytkowników, że nie udzielali się w wątku rowery, natomiast udzielają się w wątku kolarstwo, a Twoim synem bo za bardzo nie rozumiem.

Nie wierzę ale spróbuję ponownie.

Jeśli ktoś przez prawie pięć lat o rowerach czy tam kolarstwie na forum nie miał czasu pogadać o kolarstwie/rowerach (a na bank to widział) i nagle jest ponadaktywny to jest to normalne?

Ps:
Syna mi zostaw.
Jeździ na tzw. "kolarce" a ja na tzw. górskim.
Jestem wolniejszy.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2015 16:02

baunty napisał(a):A tak wracając do Giro, to ma ktoś jakieś świeże wieści, bo ja dzień spędzam w podróży a na necie mało info.

Tylko na razie wstęp :)
Piętnasty etap tegorocznego Giro d’Italia, to górski odcinek do Madonna di Campiglio o długości 165 kilometrów.
Barwny peleton wyścigu Dookoła Włoch, po raz pierwszy w tej edycji na koniec etapu, musi zmierzyć się z tak ciężkim podjazdem. Madonna di Campiglio to przełęcz legendarna w światku kolarskim. Piętnastokilometrowe wzniesienie posiada średnie nachylenie blisko 6 %, a w najcięższym momencie wynosi ono 12%. W przeszłości na tym szczycie wygrywał m.in Marco Pantani, a przy okazji włoskich etapów Tour de Pologne – triumfował tam jadący w tegorocznym Giro – Diego Ulissi (Lampre-Merida).
Za nim nastąpi finałowy podjazd, dla zawodników przygotowano dwie inne górskie premie. Pierwsza La Fricca, oznaczona drugą kategorią znajduje się 60 kilometrów po starcie. Później znajduje się Passo Daone (1. kategoria; 8,4 km podjazdu; średnio 9,5%, maksymalnie 14%).
Jeśli Fabio Aru (Astana) myśli jeszcze o zwycięstwie w tym Giro, to musi zacząć odrabiać ponad 2 minuty straty do Alberto Contadora (Tinkoff-Saxo). Włoch ma niesamowicie silną ekipę, która może pomóc mu w tym celu. Potrzebna jest jednak do tego specjalna taktyka i jakiś niekonwencjonalny atak. Dyktowanie mocnego tempa i próba zgubienia Hiszpana na finałowym podjeździe, może okazać się złym pomysłem – biorąc pod uwagę aktualną dyspozycję i wolę walki „Pistolero”.
(net)
Ostatnio edytowano 24.05.2015 16:05 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 24.05.2015 16:04

O której godzinie jest przewidywany finisz ?
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 24.05.2015 16:09

Bocian napisał(a):

Nie mylisz się. Też nie widziałem tam wpisów użytkownika bocian. Jeśli chodzi o mnie czyli użytkownika Bocian to są tam moje wpisy, a jakże :) Twoje twierdzenie, że znasz forum to w tym momencie farmazon bez pokrycia. No chyba, że piszesz rzeczywiście o jakimś tam bocianie :) Podpowiem, że nie ma tam także wpisów użytkownika czapla :)

Nie chce mi się szukać, więc daj linka. Być może (jak potwierdzisz) coś tam kiedyś skrobnąłeś. No i co???
Chcesz powiedzieć, że jesteś rowerowcem? 8O
Bo już chyba jesteś wszystkim. Od Rambo do Neo...

Ps:
Przepraszam za brak wielkiej litery w nazwie twojego profilu
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone