napisał(a) baunty » 22.05.2015 10:13
bluesman napisał(a):baunty napisał(a):bluesman napisał(a):Gdyby nie Ty nic byśmy nie wiedzieli

W czyim imieniu piszesz ?
Czy może nie do końca wiesz co piszesz lub klawiatura wymyka Ci się spod kontroli?

To powyżej jak rozumiem to jest poziom tej dyskusji. Mój wpis był z przymrużeniem oka i całkiem przyjazny.
Mój też był tylko przyjaznym pytaniem, czy oby literówka Ci sie nie przytrafiła (bo pisałeś w liczbie mnogiej)a jak sam widzisz, literówki Ci się nawet w nazwie dyscypliny sportu trafiały.
Przecież to było w trosce o Ciebie, a Ty od razu wyskakujesz z jakimiś postami typu
bluesman napisał(a):Jak dla Ciebie mój rower treningowy nie różni sie niczym od profesjonalnego rowerka spinningowego.
Po co tyle nerwowości, przecież możemy tu sobie przyjaźnie i z przymrużeniem oka porozmawiać.
Życzę więcej rozwagi podczas odpowiadania na niewinne pytania, bo doprawdy nie wiem co Cię sprowokowało do takiej odpowiedzi, a także miłego dnia i więcej spokoju ducha.
PS oczywiście życzę też kolejnych emocji podczas oglądania Giro - zapewne podczas oglądania, twe nogi zawładną dwoma pedałami, więc będzie przyjemne z pożytecznym.
Pozdrawiam