Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kolarstwo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 24.05.2015 16:18

Chyba jedynym wyjściem jest zignorowanie tego r z dwoma dwójkami , bo koleś usilnie stara się kogoś przyczepić, nie bacząc na nic. Szkoda mi go trochę, bo totalnie się zakręcił w tym co pisze :(

Edot Chyba chce on coś udowodnić, ale nie bardzo wie jak.
Zaczął o swoim synu pisać, a później stwierdził żeby syna w to nie mieszać :D
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 24.05.2015 16:50

baunty napisał(a):Chyba jedynym wyjściem jest zignorowanie tego r z dwoma dwójkami , bo koleś usilnie stara się kogoś przyczepić, nie bacząc na nic. Szkoda mi go trochę, musi sam dźwigać swój własny ciężar.

Powiem ci tak.

Po raz kolejny "łopatologicznie" bo widzę, że do niektórych tylko tak trzeba.

Niektórym się wydaje, że są inteligentni. Oczywiście są w pewnym zakresie.
Ja w tym względzie jestem zweryfikowany przez ponad 20 lat przez setki osób.
Głupków wyczuwam na odległość. Taka praca.
Na forum głupków również wyczuwam. Niektóre forumowe głupki próbują pokazać, że są mądre.
Powolutku forumowe głupki zostają odstawiane. Mają coraz mniej forumowych kolegów.
Ponieważ głupki muszą kiedyś zrozumieć, że są głupkami.

Piszesz do mnie "koleś". Niejaki bocian pisał do mnie kiedyś "synku".
Te same pieniądze.
Lekceważenie oraz ironia.
Ja jestem ważny - reszta to śmieci. - to wasza melodia.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.05.2015 16:59

baunty napisał(a):A tak wracając do Giro, to ma ktoś jakieś świeże wieści, bo ja dzień spędzam w podróży a na necie mało info.

Żałuj ! etap był niesamowity :) Contador dodał sobie 7 sek. przewagi nad Aru :) czyli ma bodajże 2:35. Jechał spokojnie, a Aru się męczył :) W zasadzie walczą tylko między sobą już :)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 24.05.2015 17:02

bluesman napisał(a):
baunty napisał(a):A tak wracając do Giro, to ma ktoś jakieś świeże wieści, bo ja dzień spędzam w podróży a na necie mało info.

Żałuj ! etap był niesamowity :) Contador dodał sobie 7 sek. przewagi nad Aru :) czyli ma bodajże 2:35. Jechał spokojnie, a Aru się męczył :) W zasadzie walczą tylko między sobą już :)

Dzięki za info
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2015 21:49

Bo już chyba jesteś wszystkim. Od Rambo do Neo...

Z tego co pamietam to Rambo na forum był jeden :lol: Ja nigdy nie aspirowałem. W Matrixie bywam od czasu do czasu :lol:
Przepraszam za brak wielkiej litery w nazwie twojego profilu

Niejaki bocian pisał do mnie kiedyś "synku".

Paradne :lol: Doktor Dolittle, rozmawia ze zwierzakami :)
Ponieważ głupki muszą kiedyś zrozumieć, że są głupkami.

Święte słowa :D Czas najwyższy.
Jestem ciekaw czy ktoś kiedyś spodziewał się takiej afery z Armstrongiem? Czy Contador nie podzieli kiedyś jego losu? Oby nie.
Po dniu przerwy w Madonna di Campiglio peleton stanie przed kolejnym ciężkim wyzwaniem. Tym razem kolarzy wyruszą ze znanego ośrodka sportów zimowych oraz miejsca, gdzie corocznie swój obóz przygotowawczy ma klub piłkarski Juventus Turyn – Pinzolo. Metą zmagań będzie stacja narciarska Aprica.
W Pinzolo ludzie ode mnie byli na szkoleniu narciarskim 8)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.05.2015 22:21

Literówki jak widać zdarzają się każdemu :)

Liczę, że górskie etapy będą najciekawsze jak zwykle :) Szkoda, że rywalizacja ograniczy się praktycznie do 2 kolarzy. Co by nie rzec Contador ma marną ekipę na góry, natomiast Aru wyborną :)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 24.05.2015 22:49

Może być dość ciekawie, ale mimo mocy Astany, to Contador wygląda mi na faworyta.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2015 07:59

baunty napisał(a):Może być dość ciekawie, ale mimo mocy Astany, to Contador wygląda mi na faworyta.

No chyba, że będzie kraksa i wszystko się pozmienia :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 25.05.2015 09:45

Bocian napisał(a):
baunty napisał(a):Może być dość ciekawie, ale mimo mocy Astany, to Contador wygląda mi na faworyta.

No chyba, że będzie kraksa i wszystko się pozmienia :)

Nie ma to jak znawca tematu :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2015 11:05

To musiało niekiepsko wyglądać :)
31 678 kolarzy w jednym wyścigu :) Ale 19 osób na jednym standardowym rowerze mogło się zmieścić tylko w Indonezji ;)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 26.05.2015 08:17

Dzisiaj będzie uczta :) Już mnie zadek swędzi pojeżdzę z nimi :D etap zacny i widoki pewnie też będą oby pogoda dopisała :)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 26.05.2015 09:38

bluesman napisał(a):Dzisiaj będzie uczta :)

Dużo piszą, że Aru nie wytrzymuje już trudów Giro.
Ciekawe co dziś się wydarzy.
W sumie jeszcze trzy etapy górskie, może wrócą emocje w generalce.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 26.05.2015 09:58

Dla jednych młodość Aru to zaleta dla innych wada :) jest za młody na ten wyścig :( na etapach górskich gdzie można najwięcej ugrać nie liczy się siła tylko wytrzymałość i tu Contador bije go na głowę bo wytrzymałość związana jest z wiekiem :) (raz fakt bycia starszym sie przydaje ;) ) poza tym doświadczenie też jest ważne.
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 26.05.2015 14:29

No i jest super ściganie na Giro :D

Bocian napisał(a):
Jestem ciekaw czy ktoś kiedyś spodziewał się takiej afery z Armstrongiem? Czy Contador nie podzieli kiedyś jego losu?

Już miał "pecha" i anulowali mu wyniki zarówno w Giro jak i TDF. - choć były tam duże wątpliwości
Ale doszedł ich w pięknym stylu.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.05.2015 14:54

Czyli po jednych pieniądzach ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone