Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kolarstwo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2015 12:18

romuald22 napisał(a):W sumie czasem możesz rozbawić swoim tekstem. :lol: :lol: :lol:
Szczególnie, że np: mój nick jest z małej.

Po takich wybitnych uczelniach gdzie uczą o fizjologii nie widzisz różnicy w pisaniu swojego nicka małą literą bo tak sobie wymyśliłeś od pisania czyjegoś nicka mała literą w oryginale pisanego z wielkiej? :) Może trzeba było bliżej katedry siadać? :)

romuald22 napisał(a): Nie pamiętasz swojego bezcennego zamkniętego już wątku?
Skoro jednak tak sformułowałeś pytanie to odpowiem.
"Romaniactwo?" - to zamiłowanie do Cyganów. Możesz go mieć - twoje prawo.

Bezcennego? Wyceniałeś go? :)
Romaniactwo to zamiłowanie do Cyganów? Ciekawe, znowu czegoś sie od najlepszych nauczyłem :mrgreen:
romuald22 napisał(a):
O "dwóch pedałach" piszesz. Zaczyna to się trzymać (za przeproszeniem) kupy jak czytam powyższe zwracające się do siebie wzajemne pogaduszki. Choć pewno się mylę. (tutaj pole do popisów dla źłośliwców)

Piszesz o tych pogaduszkach w realnym świecie które prowadziłeś? :lol:
romuald22 napisał(a):
A w temacie. Jakby ktoś młody nie pamiętał.
"Cudowne dziecko dwóch pedałów" to klasyk w wykonaniu śp. Bohdana Tomaszewskiego. Mówił o Ryszardzie Szurkowskim.

Ja jestem młody ale pamietam :)
romuald22 napisał(a):
PS: Widzę, że sprawę przeżywasz bo dopisujesz to swoich postów co nieco.

Przeżywam każdy kontakt z tak znamienitą osobą jak ty :mrgreen:
Wysłałeś już PW z prośbą o interwencje? :mrgreen: :mrgreen:
EOT bo szkoda klawiatury :) Są ciekawsze osoby którym można sie podlizać :)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 30.05.2015 12:21

Bocian napisał(a):
baunty napisał(a):Zaczął pisać na temat, czy znów się zwierza ?

Nadal coś o sraczce i że jakieś chojraki padali bo im wystawił ocenę :) I o tym, że miał normalne dzieciństwo. I realnych pacjentów. Oraz że jego syn nie napierdziela głupkowatych postów na forum i że jest od niego wolniejszy. Znaczy on od syna. Coś też o Rambo i Matrixie. O swojej pracy polegającej na wyczuwaniu głupków. I o tym że pisał z bocianem. Na koniec chce pożyczać książki o fizjologii. Za pokwitowaniem.

Widocznie musi się komuś wyżalić.
Coś tam widziałem w cytacie, szkoda, że nie potrafi pisać na temat, ale może się kiedyś ogarnie - bo teraz to chyba stracił orientację :(

edit; może trzeba założyć wątek, gdzie każdy taki czujący silną potrzebę będzie mógł się pozwierzać.
Ostatnio edytowano 30.05.2015 12:43 przez baunty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2015 12:23

baunty napisał(a):
Bocian napisał(a):
baunty napisał(a):Zaczął pisać na temat, czy znów się zwierza ?

Nadal coś o sraczce i że jakieś chojraki padali bo im wystawił ocenę :) I o tym, że miał normalne dzieciństwo. I realnych pacjentów. Oraz że jego syn nie napierdziela głupkowatych postów na forum i że jest od niego wolniejszy. Znaczy on od syna. Coś też o Rambo i Matrixie. O swojej pracy polegającej na wyczuwaniu głupków. I o tym że pisał z bocianem. Na koniec chce pożyczać książki o fizjologii. Za pokwitowaniem.

Widocznie musi się komuś wyżalić.
Coś tam widziałem w cytacie, szkoda, że nie potrafi pisać na temat, ale może się kiedyś ogarnie - bo teraz to chyba stracił orientację :(

Ja zakończyłem :)
Czas wracać do dwóch pedałów :)
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 30.05.2015 12:40

baunty napisał(a):
Coś tam widziałem w cytacie...

Ooo niesamowite. :lol:
A jednak widziałeś czyli wcześniej po prostu kłamałeś. To wyjaśnia pewne sprawy.
baunty napisał(a):szkoda, że nie potrafi pisać na temat

Polecam pierwszą stronę wątku oraz np: Tour Of Croatia
Jakoś panów cromaniaków i zainteresowanych kolarstwem (szczególnie w tym ostatnim) tam nie widzę. :)
Ale wiem, że argumenty to nic.
Lepiej być złośliwym, napierdzielać w klawiaturę i napisać np:
baunty napisał(a): ale może się kiedyś ogarnie - bo teraz to chyba stracił orientację :(

i że stracił kontakt z rzeczywistością i tym podobne wyświechtane slogany. :lol:
Nudne to już. Powtarzasz się.

Chłopaki - idę pojeździć na rowerze.
Podziwiajcie się tu nawzajem. :lol:
Będę wieczór lub może jutro. Jak mi odpuścicie to OT będzie zakończony. Jak nie to odpowiem chyba, że ktoś to wcześniej zamknie.
Cześć.
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 30.05.2015 13:05

romualdzie 22 , jednak warto było Cię odblokować (choćby na chwilę), ciekawe rzeczy piszesz 8O
Przecież to twoje wejścia robią zamęt :!:
Czy ja Cię tu zaczepiałem ? Przeczytaj wątek.
Napisałeś chyba jeden post na temat :(
Wchodzisz, narobisz szumu a później użalasz się, że ktoś się Ciebie czepia.
Weź trochę wyluzuj, bo naprawdę przesadzasz.
To ty się czepiasz w każdym poście, nie widzisz tego - mimo tylu przeczytanych książek ?
Jeśli nie widzisz, to poczytaj o tym, co oznacza nadmierna wrażliwość na własne ego w połączeniu ze znikomą na ego innych, oraz niski poziom tolerancji na krytykę własnej osoby.
Naprawdę nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, ale Ty masz jakiś problem jeśli coś nie jest po twojej myśli.
Skończ to OT i czepianie się, a wszystko będzie w porządku.
Mam nadzieję, że zrozumiałeś i nie odbierzesz tego postu jako ataku na Ciebie - bo tak nie jest.

edit Sorry, ale znów nie będę widział twoich postów - tak około tygodnia.
Pozdrawiam
Miłego dnia
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 30.05.2015 21:08

Zatem cieszmy i radujmy się :)

Etap wczorajszy taki średni ale zaskakujące zakończenie :) Dzisiaj etap niesamowity, trzymałem kciuki za Contadora ;) Nie miałem obaw, ze wygra :)
Czy widzieliście przez chwilę amortyzator w rowerze jednego z kolarzy było nawet zbliżenie. Niestety mistrzowie mikrofonu to jakoś przeoczyli zresztą nie dziwię się wszak nie znają się na sprzęcie :)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 30.05.2015 21:18

Ja chyba to w powtórce zobaczę, bo dzień był grillowy - ale 4km rowerkiem zrobiłem, i wcale nie po flaszkę :wink: .
Jak to wszystko się zakończyło, byly chociaż szanse na przetasowania w czołówce ?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 30.05.2015 21:22

Warto obejrzeć osobiście ...
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 31.05.2015 13:28

baunty napisał(a):romualdzie 22 , jednak warto było Cię odblokować (choćby na chwilę), ciekawe rzeczy piszesz 8O

Nie wiem czy ciekawe ale na pewno prawdziwe.
O co chodzi z odblokowaniem 8O ???
baunty napisał(a):Przecież to twoje wejścia robią zamęt :!:

Ponownie zapraszam do pierwszej strony tego wątku.
Zapraszam też do wątku rowerowego czy Tour Of Croatia aby zobaczyć moje wejścia które robią zamęt. :)

Zamęt robią ci którzy nie wiadomo skąd pojawiają się tam gdzie praktycznie nigdy ich nie było. I jeszcze udają znawców tematu.
Już prościej wytłumaczyć nie umiem.
baunty napisał(a):Czy ja Cię tu zaczepiałem ? Przeczytaj wątek.
Napisałeś chyba jeden post na temat :(

Wątek czytam od początku.
Znowu próbujesz okłamywać forumowiczów z tym jednym moim postem.
Dlaczego tak robisz?
baunty napisał(a):Wchodzisz, narobisz szumu a później użalasz się, że ktoś się Ciebie czepia.

Co do wchodzenia to napisałem powyżej. Wiadomo kto robi szum. Nie bądź tendencyjny.
Pytanie mam. Bo łatwo tak sobie "chlapnąć".
Gdzie się użalam?

baunty napisał(a):To ty się czepiasz w każdym poście, nie widzisz tego - mimo tylu przeczytanych książek ?
Co do czepiania to chyba ustalone. Czepiam się gości którzy przez lata istnienia na forum nagle postanowili tutaj "wypłynąć".
Skąd wiesz ile przeczytałem książek?
baunty napisał(a):Jeśli nie widzisz, to poczytaj o tym, co oznacza nadmierna wrażliwość na własne ego w połączeniu ze znikomą na ego innych, oraz niski poziom tolerancji na krytykę własnej osoby.
Naprawdę nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, ale Ty masz jakiś problem jeśli coś nie jest po twojej myśli.
Skończ to OT i czepianie się, a wszystko będzie w porządku.
Mam nadzieję, że zrozumiałeś...

Sformułowanie "Mam nadzieję, że zrozumiałeś..." świadczy o tym, że tylko ty masz definicję na swój wywód. Ktoś (np:ja) jeśli nie zrozumie to znaczy, że jest niegodzien zrozumienia wywodu. Twoja teza ma być oczywista i nie podlegająca ocenie. Kto nie rozumie jest nierozumny.
Ciekawe. Właściwie bardzo interesujące. :)
Dam wam pole do dalszego popisu i wyśmiania mnie.

To będzie jak z fizjologią. Nie uczyło się no to trzeba wyszydzić.

Miałem kiedyś na studiach również taki przedmiot jak psychologia. Ciekawą rzeczą była analiza ludzi którzy bezwzględnie byli pewni swej wyższości nad innymi.
baunty napisał(a):...nie odbierzesz tego postu jako ataku na Ciebie - bo tak nie jest.

Dyskusja jest szorstka.
Ale nie odebrałem go jako ataku.

baunty napisał(a):Sorry, ale znów nie będę widział twoich postów - tak około tygodnia.

To dobrze. :)

Zgadzam się i sam przemyśl swoje słowa.
baunty napisał(a):Weź trochę wyluzuj, bo naprawdę przesadzasz.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.05.2015 13:46

Obrazek
PS: Widzę, że sprawę przeżywasz bo dopisujesz do swoich postów co nieco.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 31.05.2015 16:37

Bocian napisał(a):Obrazek
PS: Widzę, że sprawę przeżywasz bo dopisujesz do swoich postów co nieco.

Dziękujemy za jakże wybitny wkład w wątek o kolarstwie. Wiemy już, że kolarstwo kojarzy Ci się z dwoma pedałami. Coś w tym musi byc .......... nie będe dociekał. Mamy nadzieję, że stopniowo przejdziesz do pozostałych części roweru, a być może ? Czego nie wykluczam pojawi się u Ciebie rower w całości czego Ci życzę ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.05.2015 16:40

bluesman napisał(a):Wiemy już, że kolarstwo kojarzy Ci się z dwoma pedałami.

W tym wątku to bardzo :)
Może wkład Romusia skomentujesz z ostatnich 4 jego postów? :lol:
No i muszę cię rozczarować, mam już rower :lol:
Obrazek
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 31.05.2015 17:49

Bocian napisał(a):No i muszę cię rozczarować, mam już rower :lol:
Obrazek

Bociuś!
Idealny rower dla ciebie. :lol:
Siodełko se tylko letko opuścisz, skarpetki odpowiednie założysz (pamiętać aby nie przez głowę), no i jazda. Polska przed tobą. :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.05.2015 17:51

romuald22 napisał(a):Bociuś!
Idealny rower dla ciebie. :lol:
Siodełko se tylko letko opuścisz, skarpetki odpowiednie założysz (pamiętać aby nie przez głowę), no i jazda. Polska przed tobą. :lol:

bluesman napisał(a):
Dziękujemy za jakże wybitny wkład w wątek o kolarstwie.

:lol: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.05.2015 18:11

Hiszpan Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) po raz drugi w karierze został zwycięzcą wyścigu kolarskiego Giro d'Italia.
Pożyjemy, zobaczymy czy utrzyma tą wygraną :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone