woka napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):woka napisał(a):Dla mnie to jest niepoważne.
Bo ty jesteś niepoważny.Umiesz czytać? W jakim temacie jesteś ?
Nie widzi tytułu ?
W Sanoku jest taki skansen,powinieneś się tam umieścić jako eksponat
pod tytułem ,,Zakuty łeb Podkarpacia'' i ustawić się blisko tego chłopa z cepem.( chałupę ci wskażą przy wejściu do skansenu).Jakbyś jeszcze czasem przeczytał coś napisał.

Bełkot to mało powiedziane i ........w dodatku nie temacie.
( cytuję w całości aby nie umknęło)

...... czyli statystyczny wyborca PiS-u. (przepraszam, to nie do wszystkich)
Słów brak...... merytoryki brak ....... logiki brak ......rozumowania brak ..... są za to diabliki w oczach. Współczuję.
Zmieniłeś swój avatar. Ale ten wcześniejszy zapamiętałem. Twarz znaczy się. Typowe gówno pisowskie, bez nawet grama myślenia Podaj gg???
Chętnie się z tobą spotkam gnido.
Amen. Tak powie twoja kobieta nad twoim pisowskim truchłem gnido P.
Idiotycznie to Ci się napisało( chyba nie jesteś ten, co widziałem pod sklepem, z piwem w ręku), ale odpowiem krótko.
Znając brata, jego zawiść i wyrachowanie, wszystko jest możliwe. Nawet w kondukcie pogrzebowym "z byka" patrzył. ( pewnie sondował i obmysłał kampanię)
Ma przecież zaufanych pomagierów .... Kamiński, ten drugi taki "pyziaty" pomagier Kamińskiego, ten z kancelarii Prezydenta (niski i krępy). Przepraszam, że nie wymieniam nazwisk ale nie pamiętam. To ekipa zawistna.
No chyba że dostał rozkaz "ląduj dziadu"
janniko niby już się uspokoił i je z ręki moderatorów,ale przecież jak był idiotą tak nim nie przestał być,udaje ziemianina i intelektualistę,ale jest jaki jest .....flecista i poborca podatkowy,w dodatku bez sprecyzowanych pogladów ,jak powieje to janniko daje ...chorągiewki
esteś oburzony (jak przypuszczam) faktem, że to było zaraz po katastrofie ....
Zaraz po katostrofie, Jaruś zamiast być w szoku i przygnębionym, knuł jakby tu brata na Wawel wsadzić.
Pisałem już, że coś mi się jego wyraz twarzy źle kojarzył, patrzał "z byka", obserwował reakcje ludzi i sondował czy to się uda. W mediach się nie wypowiadał aby się nie zdradzić. Żałobę udawał.
Zrobił wszystkich w bambuko, takie mega bambuko. Tu trzeba być niezłym skurczy...kiem. Ot, bracia.
Moim zdaniem .... do dooopy z nimi.
Tak na szybko z tego tematu.
Czyli statystyczny wyborca ... (przepraszam, to nie do wszystkich)
Słowa są

merytoryka jest

logika jest

rozumowanie jest
Nie ma za to diablików w oczach.
Nie współczuję.
Tutaj często ludzie piszą, że w Polsce nie ma czegoś takiego jak indoktrynacja!
Indokrynacja jest znacznie większa, niż za komuny. A trochę z tamtych czasów pamietam. Jest tylko znacznie bardziej inteligentna, mniej "łopatologiczna". Działa według zasady "mądrej żony". Mężowi się wydaje, że to on podejmuje decyzje, a jest tylko ślepym wykonawcą woli żony. Ogromnej wiekszości wydaje się, że mają własne poglądy, a powtarzają to co usłyszą w takiej czy innej telewizji.
Ale to już raczej do tematu politycznego.
A w tym temacie, jak już było to przperaszam.
http://www.tvn24.pl/-1,1654627,0,1,co-sie-dzialo-w-ostatniej-minucie-lotu,wiadomosc.html