Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kanister w samochodzie

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dr_carlos
Globtroter

Postnapisał(a) dr_carlos » 18.06.2009 21:43

Serce w pasy napisał(a):
dr_carlos napisał(a):... hehe naszczescie dobrz sie skończyło i przeprosiłem za błędy ale teraz zanim sie o cos zapytam 2 razy sie zastanowie. Pozdrawiam

Albo dwa razy przeczeszę forum i za dwa lata znajdę odpowiedź :lol:
Moje miłe "stare wojsko" próbowałem kilkakrotnie zajżeć do starych wątków, żeby się czegoś dowiedzieć, ale np. pierwszy post jest z 2005roku czyli 4lata temu!!!!!!!A wątek ma 115 stron i żeby ogarnąć sedno całej wypowiedzi trzeba kilku godzin, a akurat nie mam tylu godzin wolnych, bo nie jestem urzędnikiem Państwowym. A i tak mój czas okaże się stracony bo wszyswtko po czterech latach się zmieniło diametralnie. ITD ITP.

kolego jestem tego samego zdania forum ma być po to aby informować sie nawzajem i rozmawiać. pozdrav

TERAZ BEDZIE ŻART I PROSZE NIE ROZPISYWAC SIE NA TEN TEMAT W 124 POSTACH :
-----------SZUKANIE ZOSTAWIAMY POSZUKIWACZOM------------ :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2009 22:26

dr_carlos napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
dr_carlos napisał(a):... hehe naszczescie dobrz sie skończyło i przeprosiłem za błędy ale teraz zanim sie o cos zapytam 2 razy sie zastanowie. Pozdrawiam

Albo dwa razy przeczeszę forum i za dwa lata znajdę odpowiedź :lol:
Moje miłe "stare wojsko" próbowałem kilkakrotnie zajżeć do starych wątków, żeby się czegoś dowiedzieć, ale np. pierwszy post jest z 2005roku czyli 4lata temu!!!!!!!A wątek ma 115 stron i żeby ogarnąć sedno całej wypowiedzi trzeba kilku godzin, a akurat nie mam tylu godzin wolnych, bo nie jestem urzędnikiem Państwowym. A i tak mój czas okaże się stracony bo wszyswtko po czterech latach się zmieniło diametralnie. ITD ITP.

kolego jestem tego samego zdania forum ma być po to aby informować sie nawzajem i rozmawiać. pozdrav

TERAZ BEDZIE ŻART I PROSZE NIE ROZPISYWAC SIE NA TEN TEMAT W 124 POSTACH :
-----------SZUKANIE ZOSTAWIAMY POSZUKIWACZOM------------ :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D

Albo Archeologom :lol: :lol: :lol: :lol:
moondek
Cromaniak

Postnapisał(a) moondek » 19.06.2009 08:23

pam napisał(a):Wydaje mi się, że nikt by nie miał nic przeciwko wyrażaniu opinii, ale mam wrażenie, że się po prostu wyśmiewasz z ludzi którzy mają trochę inne wartości w życiu niż Twoje. I dlatego takie emocje.

Jeżeli tą wartością w życiu jest śmierdzący kanister w samochodzie, żeby tylko przyoszczędzić 6,60 Euro, to tak, nie będę zaprzeczał ;) Aczkolwiek w tym przypadku "wyśmiewanie" zamieniłbym na "krytykę".
moondek
Cromaniak

Postnapisał(a) moondek » 19.06.2009 08:25

slawek66 napisał(a):ale jaja !!!!
u moondka ptasiory sraja po szybach od srodka !!!!

Sławku, czytaj ze zrozumieniem ;) Przecież napisałem wyraźnie, że podobno ;) Osobiście nie stosowałem opisanych przeze mnie praktyk ;)
slawek66
Cromaniak

Postnapisał(a) slawek66 » 19.06.2009 08:29

moondek napisał(a):
slawek66 napisał(a):ale jaja !!!!
u moondka ptasiory sraja po szybach od srodka !!!!

Sławku, czytaj ze zrozumieniem ;) Przecież napisałem wyraźnie, że podobno ;) Osobiście nie stosowałem opisanych przeze mnie praktyk ;)

wszystko zrozumialem, tak mi sie wydaje
jednak w tak debilnym watku przydaje chwila rozluznienia ..............
Guzior
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Guzior » 19.06.2009 08:44

Wczoraj będąc w Relau widziałem takie fajne hulajnogi, do takiej nie trzeba wozić kanistra ze sobą, a i przez płatne rondo można przeprowadzić bez opłat :D , tylko się zastanawiam czy przypadkiem w Decathlonie lub Makro nie są tańsze. Jak sprawdzę to na pewno napiszę na forum :D
mottom
Cromaniak
kanister/zbiornik

Postnapisał(a) mottom » 19.06.2009 08:47

A ja będę wiózł w aucie "kanister" :roll: .
Zabieram do CRO ponton z silnikiem, a do silnika mam zbiornik zewnętrzny (który wożę w boxie auta). Jeżeli wcześniej nie "wypływam" wszystkiego to chyba nie będę wylewał - czy to też jest skąpstwo/dziadowanie/"warszawiactwo" :?: :x
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 19.06.2009 08:54

dr_carlos napisał(a):hehe ciekawe czy na tych zlotach tez tak krzycza i wypominają,

W tym roku byłem pierwszy raz na zlocie. Trafiłem na X Nędzny Zlot, nędzny to był tylko z nazwy, i wyobraź sobie, że tak serdecznego przyjęcia nowicjusza nie spodziewałem się. Już zapisaliśmy się z żoną na następny jesienny.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 19.06.2009 09:13

nie jestem urzędnikiem Państwowym

A ja jestem i niby co? Obijam lachą gruchy?
Wszystkim jęczącym w temacie moderowania można zaproponować aby sami zostali modami... Nie sadze aby ktoś się zgodził.
dziś odpaliłem Crople i nieprzeczytanych wątków było kilkanaście, w tym 5 w temacie " pierwszy raz co Cro, pomóżcie" bez podania gdzie i za ile ktoś chciałby jechać... Dno i metr mułu...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2009 09:37

Bocian napisał(a):

Bocian napisał(a):A ja jestem i niby co? Obijam lachą gruchy?

Tak myślę
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 19.06.2009 09:47

Serce w pasy napisał(a):
Bocian napisał(a):

Tak myślę

No to myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2009 10:10

Bocian napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
Bocian napisał(a):

Tak myślę

No to myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną.

Ha ha ha. Nie tobie to oceniać. Znalazł się Freud
moondek
Cromaniak
Re: kanister/zbiornik

Postnapisał(a) moondek » 19.06.2009 10:13

mottom napisał(a):A ja będę wiózł w aucie "kanister" :roll: .
Zabieram do CRO ponton z silnikiem, a do silnika mam zbiornik zewnętrzny (który wożę w boxie auta). Jeżeli wcześniej nie "wypływam" wszystkiego to chyba nie będę wylewał - czy to też jest skąpstwo/dziadowanie/"warszawiactwo" :?: :x

Nie popadajmy ze skrajności w skrajcość ;) Temat dotyczy wiezienia z Polski 30L paliwa na dolewkę do samochodu ;) Już nie dramatyzuj tak ;)
mottom
Cromaniak
rozgrzeszenie

Postnapisał(a) mottom » 19.06.2009 10:25

moondek - dzięki za rozgrzeszenie, już mi lepiej 8)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2009 10:28

To już chyba nie jest wyrażanie własnych mysli tylko usilna prowokacja...moondek - my to już przerabialiśmy, w pewnych kwestiach nas poniosło ale po co nadal prowokujesz, z tego co wywnioskowałem podobno sam nie lubisz prowokacji ale usilnie do tego dążysz, po co ? A może się myliłem i najzwyczajniej Cię to bawi ?

Sławek, Ty również przkraczasz granice wyrażania myśli i prowokujesz...zawsze na zaczepki odpowiadałeś krótko i na temat a teraz sam szukasz zaczepki...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Kanister w samochodzie - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone