Bocian napisał(a):Alessandro, każdy ma prawo do swojego zdania i każdy ma prawo je wypowiedzieć... Chyba Ty jestem jednym z liderów takiego sposobu myślenia, często dajesz temu wyraz......
do tej pory myślałem tak o Tobie.....czyżbym się mylił.
Bocian napisał(a):Alessandro, każdy ma prawo do swojego zdania i każdy ma prawo je wypowiedzieć... Chyba Ty jestem jednym z liderów takiego sposobu myślenia, często dajesz temu wyraz......
.png)
lubelski napisał(a):Bocian napisał(a):Alessandro, każdy ma prawo do swojego zdania i każdy ma prawo je wypowiedzieć... Chyba Ty jestem jednym z liderów takiego sposobu myślenia, często dajesz temu wyraz......
do tej pory myślałem tak o Tobie.....czyżbym się mylił., no nie o lidera tu mi chodzi tylko o prawo do wypowiadania swojego zdania....
.png)
windulek napisał(a):Witam,
14.07 Stargard Szczeciński - Drage ok 1500 km.
Orientujecie się w cenach paliwa ON w Słowenii ( podobno tam najtańsze jest ) i Czy warto brać na pokład dodatkowy kanister (30 l) paliwa aby nie tankowac po drodze ? Jak ma sie sprawa w razie kontroli policji i na granicy Słoweńsko - Chorwackiej. Według moich obliczeń jeden zbiornik plus te 30 litrów wystarczy mi na podróż w jedną strone. Mam Forda Galaxy 1.9 TDI.
Pozdro
windulek napisał(a):Witam,
14.07 Stargard Szczeciński - Drage ok 1500 km.
Orientujecie się w cenach paliwa ON w Słowenii ( podobno tam najtańsze jest ) i Czy warto brać na pokład dodatkowy kanister (30 l) paliwa aby nie tankowac po drodze ? Jak ma sie sprawa w razie kontroli policji i na granicy Słoweńsko - Chorwackiej. Według moich obliczeń jeden zbiornik plus te 30 litrów wystarczy mi na podróż w jedną strone. Mam Forda Galaxy 1.9 TDI.
Pozdro
.png)
alessandro1977 napisał(a):My się chyba nie rozumiemy...złodziejem nie jestem i nie pochwalam kradzieży ale nie zrozumiałeś moich słów...chodzi mi o ogół rozumowania w sposobie reagowania na nietypowe posty nowych ... mam swoje zdanie i wyrażam je, jeżeli coś mi się nie podoba - nie owijam w bawełnę ale nie przyklaskuję aby tylko się przypodobać...czy to w pracy czy życiu prywatnym... choć czasami mają mi za złe nadmierną szczerość to jednak uważam, że lepsza jest najgorsza prawda aniżeli najpiękniejszy fałsz...
.png)
.png)
.png)
pam napisał(a):Znam paru fajnych Warszawiaków