.png)
-Yaro- napisał(a):(...) "Jedzie dres swoją BeeMką, ręka za oknem, muzyka nawala na cały regulator,
jedzie sobie, jedzie...nagle łubudubu pach,pach,pach,BeeMa ściąga na
prawo.Spocił się,ale zatrzymuje.Wyszedł z bolidu,patrzy guma.No to
zapas,lewarek i zabiera się za wymianę pany.Nagle słychać ryk silnika i
zatrzymuje się druga BeeMa z takim samym dresem.
-Cześć,co robisz? (mówi ten drugi)
-Kółko- odpowiada ten pierwszy.
-Dobra, to ja zrobię radyjko"
Posiadacze BMW - bez urazy
Przepraszam za OT
.png)

nosekdomin napisał(a):
Polski, głupi, bezpodstawny "rasizm". Każdy kto ma BMW jest dresem i posiada w/w przez Ciebie cechy? A tan kto jeździ Mercedesem ma kupę kasy i jest biznesmenem? Naprawdę zal.
.png)

lubelski napisał(a):..poczytałem, pośmiałem się i powiem Wam szczerze że smutno się robi... . Jedno pytanie a zamiast konkretnej odpowiedzi 4 strony blablania o dupie Maryni. Czyli reguła forumowa. Zamiast jasnej odpowiedzi.. no ale skąd, "my starzy" forumowicze nigdy nie woziliśmy paliwa w kanistrach, konserw, wody mineralnej i czego kto sobie życzy jeszcze..., nikt nigdy w życiu nie jeździł na lewym paliwie...ludziska
![]()
w raju jestem czy co... sami święci...
lubelski napisał(a):..poczytałem, pośmiałem się i powiem Wam szczerze że smutno się robi... . Jedno pytanie a zamiast konkretnej odpowiedzi 4 strony blablania o dupie Maryni. Czyli reguła forumowa. Zamiast jasnej odpowiedzi.. no ale skąd, "my starzy" forumowicze nigdy nie woziliśmy paliwa w kanistrach, konserw, wody mineralnej i czego kto sobie życzy jeszcze..., nikt nigdy w życiu nie jeździł na lewym paliwie...ludziska
![]()
.png)
Bocian napisał(a):1.sam swoim nic nie wnoszącym wpisem rozciągasz ten wątek i narzekasz . Bez twojego postu byłby o jeden post krótszy.
2. No i oczywiście nie zapomniałeś dodać , że całe zło tego forum to "starzy userzy"... Standardowo...
![]()
lubelski napisał(a):Bocian napisał(a):1.sam swoim nic nie wnoszącym wpisem rozciągasz ten wątek i narzekasz . Bez twojego postu byłby o jeden post krótszy.
2. No i oczywiście nie zapomniałeś dodać , że całe zło tego forum to "starzy userzy"... Standardowo...
ad.1 ..i vice versa
ad.2 gdzie to napisałem...coś jesteś Bocian przewrażliwiony chyba.... napisałem nie "Wy" tylko "My" w kontekście że każdy z nas z czymś tam do Chorwacji jedzie, czy to paliwo czy puszki....
Wystarczyło napisać ..bierz chłopie (dziewczyno) i 100 litrów , najwyżej będziesz wylewał czy płacił cło..i tyle, więcej luzu....