Witajcie cromaniacy
Prosze uswiadomcie mnie to takie zarty z tym paliwem w kanistrach?????
Bo nie uwierze ze to prawda /21 wiek polska ludowa mentalnosc narodu na poziomie kury slabo znoszacej jaja. Masakra!!!/
Pozdrav
Dziwi mnie kolego, że nie orientujesz się w temacie stacji benzynowych przy autostradzie A4, boś z Opola, ale może mało jeździsz. Faktycznie przy samej autostradzie nie ma ale wystarczy zjechać kilkaset metrów i stacje są. Wrocław- Krapkowice-Gliwice-Katowice tak na szybko bom na urlopie w Orebić
.png)
AMRYTA23 napisał(a):Mam pytanie -konkretne. Będziemy wieźli paliwo w karnistrach, czy wie ktoś jak to się ma podczas przejazdów przez państwa. Czy karnistry powinny mieć jakąś legalizacje i ewentualnie jaką ilość można zabrać.
.png)
.png)
.png)
paza napisał(a):Warto też wziąć kurczaki marynowane zamknięte próżniowo, polokoktę, a benzynę po co w kanistrze, lepiej w butelkach po napojach, barwa podobna do LIFT-u, chleb pumpernikiel też styknie na 2 tygi, jak na spacer idziecie z dziećmi to główki najlepiej odwracać od lodów i dać im polski serek homo, smakuje jak lody. W przypadku pragnienia u dzieci postąpić podobnie-kranów w kieszeni w butelce po syropie Tusipec. Kłaść się najlepiej po 20.00 krótko żeby jakaś ochota na drinka w knajpie nie przyszła itd. Oto wymarzone waksy
.png)
asikx napisał(a):jarekrk napisał(a):teraz widzę ,że u niektórych nawet paliwo swoje
Nie. Paliwo firmowe lub z "oszczędności" sąsiada.
Pozdrawiam
Rafał
.png)
arturo72 napisał(a):asikx napisał(a):jarekrk napisał(a):teraz widzę ,że u niektórych nawet paliwo swoje
Pozdrawiam
Rafał
Się śmiejecie,ja jadąc pierwszy raz do Bułgarii przez Rumunię(jeszcze wtedy to były dzikie kraje),nie wiedząc jak to jest ze stacjami benzynowymi,dla uspokojenia wziąłem 5l paliwka żebym nie stanął w szczerym polu
Ale w drodzę do Cro przy zabraniu kilku kanistrów z paliwem nic nie tłumaczy głupoty ludzkiej...
.png)
JacYamaha napisał(a):arturo72 napisał(a):asikx napisał(a):jarekrk napisał(a):teraz widzę ,że u niektórych nawet paliwo swoje
Pozdrawiam
Rafał
Się śmiejecie,ja jadąc pierwszy raz do Bułgarii przez Rumunię(jeszcze wtedy to były dzikie kraje),nie wiedząc jak to jest ze stacjami benzynowymi,dla uspokojenia wziąłem 5l paliwka żebym nie stanął w szczerym polu
Ale w drodzę do Cro przy zabraniu kilku kanistrów z paliwem nic nie tłumaczy głupoty ludzkiej...
Ale to ledwie na 10 km ...
.png)
jarekrk napisał(a):mentalność Polaka
....
porażka
.png)
georem napisał(a):Jak czytam tematy dotyczące zabierania ze soba na wakacje do Chorwacji wszystkiego co się da z PL w celu zaoszczędzenia kilkudziesięciu złotych to ręce opadają.
Jak jedziemy z żoną do Chorwacji to mamy ze sobą 2 torby z ciuchami i karty kredytowe/bankomatowe i z 200EURO na drogę w razie jakiejś niespodzianki.