corrina napisał(a):Mam jeszcze pytanie z innej beczki - gdzie polecacie zjeść w Slunj po zwiedzaniu Parku ?
Ja jadłem w u Petro. Duża knajpa wśród tych całych przepływów. Nie polecam
.png)
corrina napisał(a):Mam jeszcze pytanie z innej beczki - gdzie polecacie zjeść w Slunj po zwiedzaniu Parku ?
.png)
Matryca napisał(a):Planuję takie szybkie zwiedzanie. Ile na takie coś zarezerwować czasu?
.png)
zbig99 napisał(a):Matryca napisał(a):Planuję takie szybkie zwiedzanie. Ile na takie coś zarezerwować czasu?
Na stronie Plitvickich Jezer https://np-pj.maps.arcgis.com/apps/MapJ ... 2bba978771
masz bardzo dokładnie opisane różne warianty tras. Od 2-3 h do 6-8h. Polecam.
"Houston - mam problem".
1. Chciałem tylko zarezerwować bilety na sierpień i zapłacić gotówką przy kasie przy wejściu a zostałem skierowany do opcji "zakup biletów" i mam podać nr karty kredytowej a ja niestety nie mam karty kredytowej tylko zwykłą debetową i nie mogę kupić tych biletów.Czy czeka mnie "randka w ciemno" czyli przyjazd na miejsce i czekanie czy zwolnią się akurat 4 bilety?
2. Czy jak kupię bilety na zwiedzanie od rana to muszę zmieścić się do godz 16:00 i maks. o 16:00 opuścić park?
.png)
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):agulus napisał(a):Noclegi w Karlovać to około 10€/osoba
Tylko to pod 1,5 godziny jazdy
Przy obecnych limitach wolę mieć coś blisko, jeden rano pojedzie w kolejkę po bilety, a reszta drugim autem dojedzie w ciągu, maks kwadransa
.png)
zbig99 napisał(a):Za pomocą wyszukiwarki noclegów na literę B. szukałem nocleg na 2 dni. Cena zwykle powyżej 1 tys dla 4 osób. Ceny masakra. Znalazłem noclegi o połowę taniej ale 50 min jazdy od Plitvickich. Tez chciałem być blisko ale nie za taką cenę.
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):agulus napisał(a):Noclegi w Karlovać to około 10€/osoba
Tylko to pod 1,5 godziny jazdy
Przy obecnych limitach wolę mieć coś blisko, jeden rano pojedzie w kolejkę po bilety, a reszta drugim autem dojedzie w ciągu, maks kwadransa
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne