Brawo Kuba. Jesteś wielki
.png)
.png)
Blaugrana napisał(a):Odpowiedź dziennikarza, po którego pytaniu nastąpił wielki bulwers Janowicza :
http://www.tenisklub.pl/aktualnosci/fel ... zosty-set/
Dobre, cytując klasyka, w samo sedno tarczy.

.png)
arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):Oj, widzę, że te kilka słów prawdy bardzo zabolało, oj bardzo...
Szkoda, że mało kto co zrozumiał o co chodzi.
Z tą szopą na przykład.
To może oświecisz nas o co chodzi. Nie każdy jest taki bystry jak Ty żeby w lot złapał co miał Janowicz na myśli.
weldon napisał(a):arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):Oj, widzę, że te kilka słów prawdy bardzo zabolało, oj bardzo...
Z tą szopą na przykład.
To może oświecisz nas o co chodzi. Nie każdy jest taki bystry jak Ty żeby w lot złapał co miał Janowicz na myśli.
[color=#800000]Ja tez chcę się dowiedzieć
.png)
Kiepura napisał(a):Fragment o szopie zrozumiesz jak Twoje dziecko zechce uprawiać jakiś sport w tym kraju.
.png)
Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):Oj, widzę, że te kilka słów prawdy bardzo zabolało, oj bardzo...
Z tą szopą na przykład.
Wiedza kosztuje.
W tym przypadku mój czas.
Przeczytaj spokojnie te cztery zdania, odnieś do kontekstu, sytuacji w kraju itd.
Fragment o szopie zrozumiesz jak Twoje dziecko zechce uprawiać jakiś sport w tym kraju.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Kiepura napisał(a):Fragment o szopie zrozumiesz jak Twoje dziecko zechce uprawiać jakiś sport w tym kraju.
A to nie Ty jesteś "wielkim entuzjastą" stadionów wybudowanych na Euro![]()
Więcej konsekwencji.
.png)
Kiepura napisał(a):Szanuje Twój czas. Musiałbyś walnąć kolejne 38 postów a po co nam to.
Kiepura napisał(a):Co trzeci młody człowiek w tym kraju powie Ci to samo.
Kiepura napisał(a):Wyjedź gdzieś dalej poza Warszawę, zagadaj z młodymi to Ci wyjaśnią.
.png)
Tomasz W napisał(a):A tak trochę dla kontrastu z Żorżem, dziś przeczytałem, że Kuba Błaszczykowski przekazał ćwierć miliona złotych na leczenie chorego na nowotwór chłopca. Mało tego, nie było by to w żaden sposób nagłośnione gdyby nie matka chłopca, która podziękowała mu za to na facebooku.
Brawo Kuba. Jesteś wielki
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Kiepura napisał(a):Fragment o szopie zrozumiesz jak Twoje dziecko zechce uprawiać jakiś sport w tym kraju.
A to nie Ty jesteś "wielkim entuzjastą" stadionów wybudowanych na Euro![]()
Więcej konsekwencji.
Jestem bardzo zadowolony, że w ostatnich latach powstało wiele nowych obiektów infrastruktury (choć co do sposobu budowy dróg mam wiele zastrzeżeń), ale nie wiąże tego z Euro. Taka kolej rzeczy, przyszedł czas na pewne inwestycje i zostały one zrobione. Głównie oburzony jestem rozrzutnością i niefrasobliwością w gospodarowaniu pieniędzmi publicznymi w związku z Euro. I tyle.
arkona napisał(a):Jak pisałem wcześniej Tobie brak argumentów kończy się to jakimiś mglistymi wypowiedziami jak ta Twoja powyżej. Zresztą naliczyłem trzy Twoje zdania. Czyżby problemy z liczeniem?
weldon napisał(a):Znaczy, do Krakowa?
No, jakbym miał w perspektywie pilnowanie rodzinnej porcelany, żeby się nie stłukła, to też bym spylał gdzie pieprz rośnie
weldon napisał(a):Najlepiej tam, gdzie nie jęczą, że im nikt pod nos nie podsuwa
Bocian napisał(a):Nie 250 a 86. I jak zwykle wyszła z tego afera...