weldon napisał(a):Cóż, dyskusję sprowokował swoim wystąpieniem pewnie straszliwie zapracowany i doświadczony życiowo 23-letni autorytet
Chłopak z Łodzi. I nie wiem jaki tu emotikon wstawić
.png)
Tomasz W napisał(a):Kurde.
Odświeżyłem kilka dni temu wątek o Janowiczu bo wypowiedział się w sposób kontrowersyjny. Zaglądam tu dość regularnie i staram się dyskutować w miarę rzeczowo, na ile się da. Ale ostatnio widzę, że zaczyna się jakieś dziwne okładanie się zamiast wymiany poglądów. Podjazdy i wycieczki osobiste.
Ludzie! Ja takich rzeczy mam aż nadto w polityce. Tutaj chcę podyskutować a nie obserwować okładanie się po pyskach. Co mnie kurde obchodzi który skąd jest?
Tyle.
weldon napisał(a):No właśnie ... Ostatnio dowiedziałem się, że oni, chcąc obejrzeć swoją rzekę, Łódkę, muszą ... do kanałów zejść![]()
.png)
yanopodkivano napisał(a):weldon napisał(a):No właśnie ... Ostatnio dowiedziałem się, że oni, chcąc obejrzeć swoją rzekę, Łódkę, muszą ... do kanałów zejść![]()
Niekoniecznie
.png)
yanopodkivano napisał(a):weldon napisał(a):No właśnie ... Ostatnio dowiedziałem się, że oni, chcąc obejrzeć swoją rzekę, Łódkę, muszą ... do kanałów zejść![]()
Niekoniecznie
.png)
.png)
.png)
.png)